İnsan bazen yaşadıklarını anlamlandırmakta zorlanır; duygular, düşünceler ve ilişkiler iç içe geçebilir.
Bu noktada terapi, kişinin kendisiyle kurduğu bağı yeniden düzenleyebileceği bir alan sunar.
Ergen, yetişkin ve aile danışmanlığı süreçlerinde; kaygı, ilişki dinamikleri, duygusal düzenleme ve yaşam zorlukları üzerine çalışıyorum.
Süreci, danışanın ihtiyaçlarına göre şekillendiren, güvene dayalı ve bütüncül bir yaklaşımla ilerletiyorum.
Her çalışmada temel hedefim; daha farkında, daha dengeli ve kendine temas edebilen bir iç alanın oluşmasına eşlik etmek.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Özel Batıkent Arı Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Merkezi
Turgut Özal Mahallesi 20. Caddesi, No: 81 Kuruçayırlı Tower, Yenimahalle, Ankara 06370
- Sigortası olan hastalar
Berdil hanımla yaklaşık 5 haftadır görüşüyoruz. Çok ağır düzeyde kaygılarım vardı. Berdil hanımın enerjisi ve ilgisi beni ilk seanstan itibaren sürece adapte olmamı sağladı. Kendisini çok sevdim. Hayatımda iyi ki tanımışım dediğim insanlardan biri oldu benim için.
• Özel Batıkent Arı Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Merkezi • Psikoloji Randevusu •
T
t....c
Çok tatlı ve güler yüzlü bir psikolog. Takıntılarım olduğu için başvurdum Berdil hocama, ilgisi ve bilgisiyle daha 3.seanstan itibaren kendime olan farkındalığım arttı ve günlük işlevselliğim ciddi anlamda arttı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir uzman.
• Online Danışmanlık • Randevu •
a....a
Berdil hocamla 4.seansı alıyorum.inanılmaz rahatlamış ve huzurlu hissediyorum çok mutluyum allah razı olsun hocamdan
• Özel Batıkent Arı Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Merkezi • Çözüm Odaklı Terapi •
da...
Sosyal anksiyetem yüzünden insanlarla konuşmaya korkardım. Berdil Hocamın desteğiyle şimdi kendimi çok daha rahat ifade edebiliyorum. Burası benim için güvenli bir alan oldu, kendimi çok şanslı hissediyorum.
mi...a
"Hayatımın en karmaşık döneminde Berdil Hocama rastladım. Sorunlarımı tek başıma çözmeye çalışırken ne kadar yorulduğumu seanslarda anladım. Kendisiyle çalışmak kendim için yaptığım en iyi şeydi."
• Özel Batıkent Arı Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Merkezi • Online Terapi •
n....d
Sınav stresi yüzünden kafayı yemek üzereyken Berdil Hocamla görüşmeye başladım. Konuşmak ve gerçekten anlaşıldığını hissetmek aşırı iyi geldi. Kendimi çok daha hafiflemiş hissediyorum, iyi ki yolumuz kesişmiş.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Duygularımı yönetmekte zorlanıyordum ama Berdil Hocamla yaptığımız seanslar sayesinde her şeyin bir çözümü olduğunu fark ettim. Bakış açım tamamen değişti, kendimi çok daha güçlü hissediyorum.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Y
y....)
Güler yüzlü ve sevecen bir uzman. Oğlumda dikkat dağınıklığı var; destek almak istedik. Dersinde Berdil Hanım yardımcı oldu. Oğlumuz uzmanımızı çok seviyor. Gözle görülür değişiklikler var; olumlu sonuçlar alıyoruz. Kendi yapması gereken tüm işleri yapmaya başladı. Bize güzel bir etki bıraktı. Seanslardan ve uzmanımızdan memnunuz.
n....)
Kızımın kaygı ve özgüven sorunu için başvurduk. 12 seans gitti. Kızımın isteği üzerine süreci bitirdik. Okula bağımsız bir şekilde gidiyor. Gayet memnunuz; tavsiye edebileceğim bir uzman. Darda kaldığım zaman danışacağım bir psikolog. Kızımın dilinden anlıyor, özgüveni yükseldi. Arkadaş ortamında güven sağladı; büyük desteğini aldık. Oyunda kurabiliyor. Konuşmasında da gerilik vardı. Berdil Hanım bu konuda destek verdi; konuşmasında ilerleme oldu. Olumlu sonuçlar aldık. Berdil Hanım ile daha samimi oldu; konuşma terapisinden elektrik alamadı. Berdil Hanım'a koşa koşa süslenerek gidiyordu. Hâlâ da iletişim halindeyiz. Bir sıkıntımız olduğunda 7/24 danışabileceğimiz ve bize dönüş sağlayacak bir uzman.
g....)
Dikkat dağınıklığı için başvurduk. 8 seanstan beri gidiyoruz. Berdil Hanım her şeyin güzel gittiğini söylüyor. Oğlumda değişiklikler gözlemleyebiliyorum, ama aşırı derecede fark yok. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Berdil Hanım'ın yaklaşımı çok güzel. Oğlum her şeyden önce kendisini çok seviyor; biz de öyle. Çözüm odaklı bir uzman.
Berdil Canpolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berdil Canpolat, Psikoloji. Size Berdil Canpolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Berdil Canpolat adresi nerede?Berdil Canpolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Mahallesi 20. Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berdil Canpolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berdil Canpolat uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berdil Canpolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berdil Canpolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berdil Canpolat hangi dilleri konuşuyor?Berdil Canpolat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berdil Canpolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berdil Canpolat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berdil Canpolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Berdil Canpolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berdil Canpolat hangi sigortaları kabul ediyor?Berdil Canpolat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.