Psk. Betül Duyar

Psikoloji · Daha fazla

Ankara 1 adres

Psikolog Betül Duyar, psikoloji lisans eğitimimi Ankara Ufuk Üniversitesi’nde tamamlayarak, akademik bilgilerimi klinik staj deneyimleriyle güçlendirdim. Mesleki yolculuğuma Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ile adım attım. Daha sonrasında Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) yaklaşımı ile yoluma devam etmekteyim. Her danışanın ihtiyaçlarına özel, bilimsel temelli ve etkili bir terapi süreci sunmayı amaçlıyorum. Eğer duygusal zorlanmalarınızla baş etmek, düşünce ve davranışlarınızı daha sağlıklı bir şekilde yönlendirmek ve yaşamınızda kalıcı değişimler yaratmak istiyorsanız; güvenli ve yargısız bir terapi ortamında ihtiyaçlarınıza özel yapılandırılmış bir terapi süreciyle, kendinizi daha iyi tanımanızı ve yaşamınızda işlevsel adımlar atmanızı birlikte hedefleyebiliriz. Ergen ve yetişkin danışanlarla hem yüz yüze hem de online olarak yürütülen seanslarımda, sizi merkeze alan, anlayışlı ve destekleyici bir yaklaşım benimsemekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Psk. Betül Duyar

Ankara, Ankara

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Betül Duyar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle