Psikolog Betül Duyar, psikoloji lisans eğitimimi Ankara Ufuk Üniversitesi’nde tamamlayarak, akademik bilgilerimi klinik staj deneyimleriyle güçlendirdim. Mesleki yolculuğuma Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ile adım attım. Daha sonrasında Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) yaklaşımı ile yoluma devam etmekteyim. Her danışanın ihtiyaçlarına özel, bilimsel temelli ve etkili bir terapi süreci sunmayı amaçlıyorum. Eğer duygusal zorlanmalarınızla baş etmek, düşünce ve davranışlarınızı daha sağlıklı bir şekilde yönlendirmek ve yaşamınızda kalıcı değişimler yaratmak istiyorsanız; güvenli ve yargısız bir terapi ortamında ihtiyaçlarınıza özel yapılandırılmış bir terapi süreciyle, kendinizi daha iyi tanımanızı ve yaşamınızda işlevsel adımlar atmanızı birlikte hedefleyebiliriz. Ergen ve yetişkin danışanlarla hem yüz yüze hem de online olarak yürütülen seanslarımda, sizi merkeze alan, anlayışlı ve destekleyici bir yaklaşım benimsemekteyim.
Ankara, Ankara
Psk. Betül Duyar
Ankara, Ankara
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Betül Duyar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Betül Duyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Duyar, Psikoloji. Size Betül Duyar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi.
Betül Duyar adresi nerede?Betül Duyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Duyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Duyar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Duyar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Duyar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Duyar hangi dilleri konuşuyor?Betül Duyar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Duyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Duyar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.