Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Özel Fatma Hatun Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaTabaklar Mahallesi Hastane Caddesi No: 23, Bolu • Harita
Özel Fatma Hatun Hastanesi
Osmaniye Kadirli Devlet Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazlaŞehit Orhan Gök Mahallesi 939. Sokak No:7, Kadirli • Harita
Osmaniye Kadirli Devlet Hastanesi
Akdamar Hospital
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaHatuniye, Asmin Sokak No:8, 65040 İpekyolu/Van, Van • Harita
Akdamar Hospital
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No: 125 Bazyar Apt. Kat: 1 Daire: 4 Ziverbey, Kadıköy • Harita
İstanbul Beyin Cerrahi Merkezi
Çamdibi Mahallesi 320. Sokak, Marmaris • Harita
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi
Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaYaylacık Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı (Düzköy Kavşağı Karşısı) No:2, Akçaabat • Harita
Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi
Kaşüstü Mevkii, Yomra, Trabzon • Harita
Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Maltepe Devlet Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaAltayçeşme Mah. Çam Sokak No:26-28 34843 Maltepe, İstanbul • Harita
Maltepe Devlet Hastanesi
Trabzon Fatih Devlet Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaİnönü Mah. Trabzon Spor Bulvarı, Trabzon • Harita
Trabzon Fatih Devlet Hastanesi
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Beyin ve sinir cerrahisi, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik · Daha fazlaÇırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak No: 4 - 6 Beşiktaş, İstanbul • Harita
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Mansuroğlu Mahallesi, İzmir • Harita
İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Özel Sante Plus Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaÇırpıcı Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:117, Zeytinburnu • Harita
Özel Sante Plus Hastanesi
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy • Harita
Medical Park Göztepe Hastanesi
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi