Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimi Fakültesi, lisans psikoloji ve yüksek lisans klinik psikoloji mezunuyum. Alanda 5 yıldan uzun bir süredir aktif olarak danışan görmekteyim. Ana ekolüm Şema Terapi olmak ile birlikte Bilişsel Davranışçı ve EMDR terapi ile eklektik çalışmaktayım. Ayrıca ISST (International Society of Schema Therapy) tarafında şema terapisti olarak akredite edilen sayılı klinik psikologlardan biridir. Yüksek lisans tez döneminde Üsküdar Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Biriminde 1 sene boyunca asistan psikolog olarak görev aldım. Üniversite öğrencilerine online psikolojik destek hizmeti verdim. Ardından Mülteciler ve Sığınmacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde 1.5 sene boyunca klinik psikolog olarak görev aldım. (SAMS ve GIZ Projelerinde) Devam eden iş yaşamımda online olarak çalışma sistemine geçmem ile birlikte online platformda 2 senedir aktif olarak çalışmaktayım. Aynı zamanda Kadıköy’de yer Su Psikiyatri & Psikoterapi kliniğinde yetişkin danışan kabulüne başladım. * ISST Onaylı Uluslararası Şema Terapi Sertifikasyon- Temel Düzey, Şema Terapi Derneği – Klinik Psk.Dr. Bahar Köse Karaca * EMDR 2.0 Eğitimi, Terapi Bilimleri Akademisi | Ad de Joung, Suzy Matthjssen * EMDR 1. Düzey Eğitimi, EMDR Derneği- EMDR Avrupa Akredite Eğitmen Asena Yurtsever * Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Prof. Dr. Hakan Türkçapar - Janus Psikoloji * Rorschach ve T.A.T Test Eğitimi, Rorschach ve Projektif Testler Derneği * Nevrotik Kişiliklerde Dinamik Psikoterapi Eğitimi, Prof. Dr. Doğan ŞAHİN * Psikanalize Giriş Seminerleri, Psikeİstanbul * Kriz, Travma ve Yas Danışmanlığı Eğitimi, Doç. Dr. Nevin Dölek- Başkent Psikoloji * Bireysel ve grup sürevizyonlarına katılmak ile birlikte toplam 7 süpervizör ile birlikte çalıştım. Verdiğim Seminer ve Eğitimler: Psikolojik İlk Yardım Bilişsel Davranışçı Terapide İlk Görüşme Panik Bozukluk ve Bilişsel Davranışçı Terapi Çocuk ve İhmal Hamilelik Eğitim Programı Türk Psikologlar Derneği ve Şema Terapi Derneği üyesiyimdir.

Klinik Psikolog Beyza Çalık Cankurt

Güngören Mah. Muhtar Ziya Cad. Zin D Zer Sitesi No:2-6/ 2 Daire No:185, Çekmeköy, İstanbul 34788

Ön Görüşme

Şema Terapi

Güngören Mah. Muhtar Ziya Cad. Zin D Zer Sitesi No:2-6/ 2 Daire No:185, İstanbul

Röportaj

• R

Beyza Hanımla yaklaşık 1 buçuk senedir terapi yapıyoruz. İlk seansımızda sorduğu sorularla ve ilgisiyle kendisine güvenebileceğimi anlamıştım. Beni hiç yanıltmadı. Her terapide özenle ve sabırla dinlemesi ve çözümler üretmesi terapi sürecime çok katkı sağladı. Kendimi tanıma yolculuğunda kendisinin etkisi çok büyük. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Klinik Psikolog Beyza Çalık Cankurt Psikoterapi  •

• Ç

Psikoloğumla yaptığım görüşmelerden memnunum. Bazen zorlandığım anlar oluyor ama bu tamamen benden kaynaklanıyor. Psikoloğumun yaklaşımı ve söyledikleri bana iyi geliyor, söylediklerine katılıyorum ve bu sürecin benim için faydalı olduğunu düşünüyorum.

• Klinik Psikolog Beyza Çalık Cankurt Psikoloji Randevusu  •

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Beyza hanımla 4 aydır beraber çalışıyoruz. Kendisinden çok memnunum, etik kuralları önemseyen ülke gündeminden haberdar ve bütünsel yaklaşımı benimsemiş bir terapist olduğunu düşünüyorum. Aile ilişkileri, ikili ilişkiler, travmalar, ihmaller, anksiyete olan yatkınlığım gibi pek çok alanda çalıştık/çalışıyoruz. Keşke bu kadar ertelemeseydim diyorum, birlikte hayatı daha yaşanılabilir kılmayı öğrendim.. Kendisini detaylıca araştırmıştım, eğitimlerine ve yorumlarına bakmıştım. Her şey olduğu gibi ve güvenilir. Arkadaşlarıma da kendisini öneriyorum çok şanslıyım bizim yollarımız kesişti.

• Klinik Psikolog Beyza Çalık Cankurt Şema Terapi  •

• R

Sosyal medya üzerinden paylaştığı bir şey dikkatimi çekti ve Beyza Hanım’la seanslara başladığımdan beri kendimde gözle görülür bir gelişme hissediyorum. Artık kendimi daha yerinde, daha güvende ve daha farkında hissediyorum. Terapi seanslarımızda sadece bir duygu ya da olay üzerine değil, bu olayların nedenleri ve farklı şekillerde nasıl ele alınabileceği üzerine de konuşuyoruz. Bu süreç, özel hayatımda çok daha sakin ve stresiz olmamı sağladı. Artık iş ortamlarında ve sosyal topluluklar içinde kendimin ve hissettiklerimin çok daha farkındayım. Tavsiye ederim.

Uzm. Kl. Psk. Beyza Çalık Cankurt

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

• N

Bağlanma problemim için 1 sene görüştük. Seanslardan olumlu sonuçlar aldım. Her aradığımda ulaşabileceğim bir uzman. Beyza Hanım ile bir uyum yakaladık. Bana güven veriyor hala bir şey sorduğumda yardımcı oluyor. Tarafsız ve doğru bir değerlendirme yapıyor.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Kendisiyle tanışmam hayatımın dönüm noktası oldu kendimi sevmem saygı duymam sınırlar koyabilmem hepsi onun sayesinde yaklaşımı bakış açısı her şeyiyle çok kıymetli

• Klinik Psikolog Beyza Çalık Cankurt EMDR Terapi  •

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

Beyza Hanım’dan ilişkide yaşadığım sorunlar ve anksiyeten dolayı destek aldım. Bu süreçte ilgisi, profesyonelliği ve süreci adım adım takip etmesi ile sorunlarımın üstesinden geldim. Gönülden tavsiye ederim.

Uzm. Kl. Psk. Beyza Çalık Cankurt

Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim.

• H

Beyza hanım arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim iyi ki de gelmişim kendi mi olumlu anlamda iyi hissediyorum bu zamanda işini hakkıyla yapan biri

• M

Sevgili Beyza hocamdan yüz yüze terapi alıyorum. Epeydir beraberiz, kendisine yaşadığım kaygılarla ilgili başvurmuştum. Birçoğuyla ilgili döngüye girmiştim ve çıkmazda hissediyordum. Sayesinde şu an birçok şeyi daha sağlıklı yürütüyorum. Şiddetle tavsiye ederiiim

• H

Beyza Hanımdan yaşadığım ilişki problemlerinden dolayı destek aldım. Profesyonel yaklaşımı ve desteğiyle bu süreci daha kolay atlatmamı sağladı. Gönülden tavsiye ederim.

Teşekkür ederim