Lise eğitimimi Ankara’da üçüncülük derecesi ve onur öğrencisi olarak tamamladıktan sonra, lisans eğitimime Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde başladım. Lisans eğitimimi şeref öğrencisi olarak başarıyla tamamladım.
Eğitim sürecim boyunca Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk ve Erişkin Hastaneleri, Batıkent Mehmet Gözgü Aile Sağlığı Merkezi, Cumhurbaşkanlığı Mutfak ve Yemekhanesi ile Hacettepe Üniversitesi Toplu Beslenme Sistemleri bünyesinde staj ve uygulamalı çalışmalar gerçekleştirerek klinik, toplum ve toplu beslenme alanlarında kapsamlı mesleki deneyim kazandım.
Lisans eğitimim süresince, “Aralıklı Açlığın Kardiyometabolik Faydaları” konulu seminerimi ve “Piyasada Yer Alan Ekmek Çeşitleri ve Pastane Ürünlerinin Besin Alerjisi ve Besin Ögesi İçeriği Açısından İncelenmesi” başlıklı tez çalışmam ile tamamladım.
Mezuniyetimin ardından 3,5 yıldır aralıksız olarak aktif beslenme danışmanlığı hizmeti vermekteyim. Bu süreçte binlerce danışanın birebir takibini gerçekleştirerek; kilo yönetimi, klinik beslenme, yaşam tarzı değişikliği ve davranış odaklı beslenme alanlarında güçlü bir saha deneyimi kazandım. Danışmanlık yaklaşımda, yalnızca kısa vadeli sonuçlara değil; bireyin yaşam boyu sürdürebileceği sağlıklı alışkanlıklar kazandırmaya odaklanmaktayım. Bilimsel veriler ışığında, kişiye ve yaşam tarzına özel planlanan beslenme programlarıyla danışanlarımın hem fiziksel sağlıklarını hem de beslenme ile olan ilişkilerini kalıcı şekilde iyileştirmeyi hedeflemekteyim.
Meşrutiyet Caddesi 20, Çankaya
İnteraktif Diyet
Meşrutiyet Caddesi 20, Çankaya 06660
du...u
Bu sürece başlarken açıkçası çok umutsuzdum. Daha önce defalarca denemiş, yarı yolda bırakmış ve kendime olan inancımı kaybetmiştim. Beyza hanimcigim iletanıştıktan sonra diyetin sadece listelerden ibaret olmadığını, aslında bir iyileşme ve farkındalık süreci olduğunu öğrendim. ne yediğimi değil, neden yediğimi de anlamama yardımcı oldu. Hiçbir zaman yargılamadan, sabırla dinledi; en zor anlarımda bile motive etmeyi bildi. Bu destek sayesinde 16 kilo verdim, ama benim için asıl mucize aynaya baktığımda kendimi daha güçlü ve daha mutlu hissetmeye başlamamdı.Bu yolculukta yalnız olmadığımı hissettiren, her adımda yanımda olan, işini gerçekten kalpten yapan bir diyetisyen. Hayatıma dokunduğu için çok minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş
C
ce...ı
Beyza Hanımla 6 aydır diyet sürecini birlikte götürüyoruz. Uzun zaman önce yollarımız kesişmiş olsa da kendisiyle sağlığımı yitirdiğimde tesadüfen tanıştık. Sürecin başında karaciğer yağlanmam 3. seviyeydi, bir sonraki aşamaysa sirozdu. Ne yalan söyleyim oldukça korkmuştum ve canım sıkılmıştı. Beyza Hanım'ın desteği, bilgisi ve deneyimiyle bu süreç tersine döndü, kan değerlerim normalleşti ve sağlığıma kavuştum. Yaklaşık 23 kilo verdim. Doktor bile kısa sürede bu dönüşe şaşırdı. Bu anlattıklarım aslında 3 aylık sürede gerçekleşti. Belki de en önemlisi 35 yaşında hayat tarzımın değişmesine, beslenme ve doyma arasındaki farkı öğrenmeme vesile oldu. Sonuç olarak bu yaşta benim için yeni ve farklı bir hayat başladı. Kendilerine bana kattığı ve öğrettiği her şey için minnettarım.
T
t.....
Beyza Hanım'dan daha iyi bir diyetisyen düşünemiyorum. Bir yıldan uzun bir süre bana sağlıklı ve dengeli beslenme prensiplerini düzenli bir şekilde uygulamayı öğretti. Tiroid hastalığıma rağmen yağ yakabilmenin mümkün olduğunu gösterdi. Çok bilgili, profesyönel, nazik, ve empati yeteneği çok güçlü. Gerçekçi hedefler koyarak istikrarlı bir şekilde ilerleyerek kendinize olumlu bakmanızı sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
• İnteraktif Diyet • Randevu •
Birçok başarısız diyet girişiminin ardından Beyza Hanımla girmiş olduğumuz bu süreci dokuz ay içinde 70 kilogram kaybederek son derece başarılı bir şekilde tamamladık. Sadece kilo vermekle kalmadım; aynı zamanda bedenime, yeme alışkanlıklarıma ve kendime karşı bakışımı da değiştirdim. Burada danışanların istekleriyle bilimsel doğrular arasında kurulan dengeli yaklaşım çok önemliydi. Bu sayede canımın istediği şeyleri de yiyip içebildiğim için bu dokuz aylık süreç son derece rahat geçti. Ne mutlu ki hayatımın bundan sonraki döneminde de sağlıklı beslenmek için gerekli donanıma ve bilince sahibim. Bu donanımın ve bilincin oluşmasında çok büyük payı olan, mesleğini büyük bir özveriyle yapan Beyza Hanıma; anlayışlı yaklaşımı, sabrı ve motive edici desteği için minnettarım. Ben hayatımı geri kazandım arkadaşlar. Bu bir yolculuk. Beyza Hanım ve İnteraktif Diyet ailesi, benim yol arkadaşım oldular. Kendinize ve yol arkadaşlarınıza güvenirseniz; üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir zorluk yoktur.
e....t
Evlendikten sonra üç yıl içerisinde hayatımda gördüğüm en yüksek kilolara ulaşmıştım ki Beyza hanımla bu süreçte tanıştık kendisi ile halen devam etmekte olan sürecimizde hem keyifle ilerliyor hem de bu sürecin sadece bir “diyet” süreci değil aynı zaman da beslenmemi de dengeli ve sağlıklı hale getirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte yemeyi isteyip yiyemediğim herhangi bir şey olmadı Beyza hanım bu konuda da bana çok destek oldu nasıl dengeleyebileceğimi ve aslında hem istediğim şeyleri yiyip hem de kilo verebileceğimi bana gösterdi. Kendisiyle geçirdiğimiz bu süreçten oldukça keyif alıyorum ve öğrenemeye de hala devam ediyorum.
• İnteraktif Diyet • Diğer •
ha...u
Daha önce defalarca kilo vermeye çalıştım ama çok başarılı olamadım .Beyza hanımla 8 ay önce tanıştım mükemmel bir insan . Beyza hanım sayesinde 30 kg verdim hazırlamış olduğu beslenme programı ile zorlanmadan keyifle sıkılmadan kilo verdim .
• İnteraktif Diyet • Diğer •
bi...z
Defalarca başarısız diyet girişimlerimden sonra ,Beyza hanımla iyiki yollarımız kesişmiş.10 kg verdiğim bu süreçte hiç aç kalmadım.aksine öğünlerin fazla bile geldiği olmuştur.diyet listelerini tamamıyla benim damak zevkime göre oluşturdu.bu kadar kolay kilo verebileceğimi hiç düşünmüyordum.Beyza hanıma mesleğinde sonsuz başarılar diliyorum.
be...r
Hayatımda defalarca kilo alıp verdim, birçok diyet ve popüler detoks denedim. Son 3 yıldır tiroid rahatsızlığımın olması ve eşimle Kanada’ya göç etmemiz süreci benim için daha da zorlaştırdı ve kısa sürede 10 kilodan fazla aldım. Beyza Hanım’la en yüksek kilomdayken tanıştım ve 1 yılı aşkın süre online çalıştık. Amacım hızlı kilo vermek değil, sağlıklı beslenmeyi hayatıma entegre etmekti. Bu konuda beni inanılmaz bilinçlendirdi. 1 yıldan kısa sürede 20 kilo verdim, ardından yaklaşık 5 ay koruma sürecine devam ettik. Sosyal hayatımı kısıtlamayan, ihtiyaçlarıma göre şekillenen bir yaklaşımı vardı. Haftalık görüşmelerimizin yanı sıra günlük öğünlerimi takip etti, her sorumda destek oldu. Diyetisyenden öte, bana sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandıran bir yol arkadaşı oldu. Tatlı ihtiyacım için alternatif tarifler sundu, tek düze değil çeşitli listeler hazırladı. Kendisiyle tanıştığım ve bu süreci Kanada’dan birlikte yürüttüğümüz için çok mutluyum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Dyt. Beyza Nur Demir
Bu kadar güzel ve içten geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Bu sürecin sizin için sadece kilo verme değil, sağlıklı beslenmeyi sürdürülebilir bir yaşam biçimine dönüştürme yolculuğu olması benim için de çok kıymetliydi. Hipotroidi varlığı, ülke değişikliği ve yepyeni bir yaşam tarzına uyum gibi zorluklara rağmen gösterdiğiniz emek ve kararlılık bu başarının en büyük nedeniydi B... Hanımcım. Kanada’da birlikte yürüttüğümüz bu yolculuğun bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sağlıkla, keyifle ve öğrendiğiniz bilgiler doğrultusunda yaşamınıza devam etmenizi diliyorum
se...z
Beyza hanım ile yaklaşık 10 kilo verdim. Listelerim kolay yapılabilecek, günlük hayatta şartları zorlamayacak şekildeydi. Beyza hanıma mesajla örnek tabaklarımı ve sorularımı gönderdim. Kısa sürede mesajlarıma dönüşler yaptı. Kendisi kibar naif ve gerçekten işinin uzmanı.
Dyt. Beyza Nur Demir
Çok teşekkür ederim S.. Hanımcım Nice başarılara
Beyza Nur Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Nur Demir, Diyetisyen. Size Beyza Nur Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Beyza Nur Demir adresi nerede?Beyza Nur Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Caddesi 20 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Nur Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Nur Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyza Nur Demir hangi dilleri konuşuyor?Beyza Nur Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Nur Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Nur Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyza Nur Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beyza Nur Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Beyza Nur Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.