- Depresyon
Hipnoz
Nefes Terapisi
Regresyon Terapisi
h....k
Gayet akıcı.. çözüm odaklı cevaplarla ilk görüşmeden bakış açınızın bile değişmesine sebep oldu .. bir sonraki seanslar için sabırsızlanıyorum.
K
k....k
Online terapi alıyorum kendisinden ben memnun kaldım sürecimiz devam ediyor. açıklayıcı ve sakinleştirici bir terapist:)
• Noesis Rezonans Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Online Terapi •
g....g
İlk seansımızı gerçekleştirdik henüz iyi veya kötü bir sonuca varmak için çok erken genel olarak herşey yolundaydı karşılıklı iletişimimiz iyiydi zaman geçtikçe fayda görebileceğimi düşünüyorum.
ha...n
Duru yalın bir seans oldu ilk seansımız tabi ama her şeyin iyi olacağına dair inancım sonsuz
• Noesis Rezonans Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Online Terapi •
C
c....a
Bülent Bey'in sohbeti analizlerin dinlemesi çözüm bulması bana bir özgüven kazandırdı
• Noesis Rezonans Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Bilişsel Regresif Hipnoterapi •
ha...a
Panik atak anksiyete ve kaygı bozukluğu için Bülent beyle bir araya geldik daha önce farklı doktor deneyimlerim olmuştu fakat Bülent bey güler yüzü örneklendirmeleri iletişimi sayesinde içimi rahatlattı ilk seanstan itibaren kendimi çok daha iyi hissettim içimdeki huzursuzluk azaldı kendimi ikna edemediğim düşünceleri kendi içimde sayesinde aşmaya başladım bir sonraki seansı sabırsızlıkla bekliyorum kesinlikle herkesin ömründe bir kere mutlaka gidip en azından sohbet etmesi gerektiğini düşünüyorum
• Noesis Rezonans Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Bülent beyi sosyal medyadan buldum ilk önce tereddütlerim vardı ama bir cesaret gösterip randevu aldım. Bir türlü çözemediğim beni çok etkileyen travmalarım vardı.Çok iyi çözümler sundu ve hatta öğrettiği yöntemle daha birçok travmayı da çözebileceğimi söyledi.Şimdiye kadar bir çok psikolog deneyimim olmuştu.Bülent bey çok farklı ve gerçekten çok iyi .Bana çok iyi geldi.Kesinlikle tavsiye ederim.Kısa sürede çözüm arayanlar için de harika. Aynı zamanda kendisi çok nazik ,sakin, olgun ve yardımsever
• Noesis Rezonans Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Normal Randevu •
e....g
Doğru yöntemlerle insanlara harika ve başarılı bir yaklaşım. Her gittiğimde kendimi keşfediyorum
• Noesis Rezonans Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Bülent Bey alanında çok başarılı bir psikolog. Kendisinden hem hipnoz eğitimi hem de seans aldım. Seanslarda kendimde keşfetmediğim yönlerimi ortaya çıkardı ve yıllardır çözemediğim tramvalarımı ortadan kaldırdı. Eğitim ile kişisel gelişimime katkı sağladım. Mutlu ve huzurluyum. İyi ki varsınız...
• Noesis Rezonans Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Hipnoz •
Ö
öm...
Bülent bey işine hakim, güler yüzlü ve nazik biridir. Etkili yöntemleri ile kendimi ilk seanstan beri çok iyi hissediyorum. Keşke çok daha erken tanışmış olsaydık. Başarılarınızın devamını dilerim
• Noesis Rezonans Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Bülent Hamit Semercioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Hamit Semercioğlu, Psikoloji. Size Bülent Hamit Semercioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Psikoterapi, Regresyon Terapisi, Hipnoterapi, Hipnoz, Nefes Terapisi, Bilişsel Regresif Hipnoterapi.
Bülent Hamit Semercioğlu adresi nerede?Bülent Hamit Semercioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Mah. 831 Sk. No:17 D:3-4 Gaziosmanpaşa İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Hamit Semercioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Hamit Semercioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Hamit Semercioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Hamit Semercioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bülent Hamit Semercioğlu hangi dilleri konuşuyor?Bülent Hamit Semercioğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Hamit Semercioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Hamit Semercioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bülent Hamit Semercioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Bülent Hamit Semercioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.