- Diz Kireçlenmesi
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Diz Ağrısı
- Menisküs Yırtığı
- Kalça Kırığı
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler 34180
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler
Memorial Bahçelievler Hastanesi
s....ç
Menisküs yırtığı için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Muayene sonrasında ameliyat oldum. Ameliyatım iyi geçti, şu an yürüme aşamasındayım. Sürecim şu an için güzel geçiyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarını yapıyor. Burak Bey iyi bir doktor, memnunum kendisinden.
a....e
Omuz ameliyatı oldum. Ameliyatım güzel geçti. Kendisinden çok memnunum. Burak Bey, ilgili ve alakalı bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hemen cevap veriyor. Kontrole gidip gelmeye devam ediyorum.
V
v....b
İnşaattan düştüm, iş kazası geçirdim. Sırtımda çatlak ve kafamda kırık var. Ayağım için Burak Hoca'ya başvurdum. Ameliyata aldı beni ve her iki ayağıma platin taktı. Ameliyatım çok güzel geçti, hiçbir sıkıntı yaşamadım. İyileşme sürecindeyim. Burak Bey on numara bir doktor. Başka bir doktora gitseydim böyle müdahale edemezdi. Hastasına karşı ilgili ve alakalı memnun kaldım kendisinden. Şu an Van'a geldim, tekrar yanına gideceğim.
m....y
Sol ayak bileğim için gittim. İnternetten araştırıp buldum. Ameliyatım iyi geçti. Ufak tefek ağrılarım var ama iyileşme sürecindeyim. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarını yapıyor. Süreci kontrol altında tutuyoruz memnunuz kendisinden.
Burak Hocam annemin her iki dizinin protez ameliyatını yaptı. Annem romatoid artrit hastası ve çok zor bir hastadır. Süreçle ayrıntılı olarak ilgilendi. Annemi rahatlattı. Her iki ameliyatı da sorunsuz ve mükemmel bir şekilde geçirdik hocam sayesinde. Kendisine minnettarım. Annem 70 yaşında ve şu an sorunsuz yürüyebiliyor. Eğitimi ve mesleki becerilerinin çok iyi olmasına ilaveten pozitif ve hastayı rahatlatan bir hekim. Herkese öneririm.
• İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir • Diğer •
Çok saygıdeğer doktorumuz,gerçekten de harika bir insan;işini severek ve mükemmel yapıyor, hastalarla sosyal ilişkileri muhteşem. Sevgili doktorumuz üç yıldır eşimin sürekli doktoru;kalçasındaki sorunu gidermek için sanki kendi ailesinden biriymiş gibi ilgilendi.Son çare bugün eşime kalça protezi takıldı, eşim daha önce de büyük bir ameliyat geçirdiği için çok tedirgindik ancak Burak Bey yine bizi yanıltmadı.Ameliyatı harika,sorunsuz geçti;sadece birkaç saat ağrıları ve sıkıntısı oldu fakat henüz yedi saat geçmesine rağmen sonunda eşim bu illetten kurtuldu inşallah, gerçekten yıllardır çok acı çekti. Bu vesileyle sevgili,çok kıymetli doktorumuz Burak Bey'e ve tabii ki işini onun kadar ciddi ve severek yapan ekibi kesinlikle doğru adres. İyi ki bu ülkede ve tabii iyi ki Çanakkale'de sizin gibi harika doktorlar var.
• Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi • Diğer •
ay...t
Bu sene şubat ayında halısahada kopardığım ön çapraz bağ ameliyatı için Burak hocayı önerdiler.hocama ameliyatı oldum.araştırdığım kadarıyla ağrılı bir süreç olması gereken durumlarda hocanın marifetinden dolayı diye düşünüyorum pek ağrım olmadı.kendisine sorulan her soruyu usanmadan cevaplayan ender hocalardan.
• başka bir yer • Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı •
si...i
Sayın Yrd. Doç. Dr. Burak Kaymaz'ın bu kadar güven veren bir hekim olması beni çok rahatlattı ve 8.5 aylık hamile iken çok iyi bir ortopedik ameliyat geçirmemi sağladı. Başta kendisine ve tüm operasyon ekibine teşekkür ederim.
me...t
sayın burak kaymaz hocam ben mehmet 15ekim 2011 tarihinde motorkazası gecirdim ve ayagımı bilekten kırdım ve şu an iyiym sizin sayenizde size en içten tşk lerimi iletir ve saygılarla hocam
Burak Kaymaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Kaymaz, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Burak Kaymaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Burak Kaymaz adresi nerede?Burak Kaymaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Kaymaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Kaymaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Kaymaz hangi dilleri konuşuyor?Burak Kaymaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Kaymaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Kaymaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Kaymaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Kaymaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Burak Kaymaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları