Psikoloji Lisans eğitimimi Ankara Üniversitesi’nde tamamladım. Lisans eğitim sürecinde stajımı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı Anabilim Dalı, Geriatrik Psikiyatri Birimi’nde tamamlayarak yetişkinlerle yapılan birçok terapi sürecini gözlemleme imkanı buldum.
Online ve yüz yüze seanslar aracılığıyla yetişkinler ile “Depresyon, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Panik Bozukluk, Obsesif Kompulsif Bozukluk (Takıntılar), Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Sosyal Anksiyete Bozukluğu, Fobiler, Öz Güven Problemleri, İletişim Problemleri, Romantik İlişki Problemleri, Yas Danışmanlığı” üzerine psikoterapi süreci yürütmekteyim. Uzmanlık alanlarımı nitelikli kılmak adına Doç. Dr. Itır TARI CÖMERT tarafından düzenlenen “Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi”, Dr. Nevin DÖLEK tarafından düzenlenen “Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi” ile “Kriz, Travma, Yas ve Ölüm Psikoterapisi Eğitimi”ni tamamladım. Türk Psikologları Derneğine asil üye olarak çalışmalarımı sürdürmekteyim.
Hayatın doğal akışı gereği her insanın yaşayabileceği zor ve stresli zamanlarda danışanlara eşlik etmek, daha iyi hissetmelerini sağlamak ve bir anlamda kendi kendisinin terapisti olmasına yardımcı olmak hedefiyle çalışmalarıma devam etmekteyim.
- Depresyon
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
P
p.....
Haziran ayından beri ara ara seans yapıyoruz ve kendimi güvende hissederek çok hızlı şekilde açılabildiğim bir alan olduğunu söylemek isterim. Hedefime tam olarak ulaşmamış olsam bile bu süreçte ciddi anlamda ilerleme kaydettiğimi görüyorum.
e....a
Canan Hanımı bu site aracılığıyla buldum.Kaygı bozukluğuyla ilgili terapi alıyorum.6.seansımız bitti.Kendisiyle bu yola çıktığım için mutluyum. Aşmaya başladığım sorunlarımda rehberim ve destekçim kendisi.
• Online Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Daha ilk seanstan bile bu kadar verim almak benim gibi karmaşık ruh hali ve her an aklıma dolabilen olumsuz düşüncelere ilaç gibi geldi.Sayesinde iyileşmiş ve yenilenmiş olacağım bu yolculuğumuzu iple çekmekteyim.
se...z
Canan Hanım çok samimi ve sevecen şekilde beni dinliyor. 2.seansı gerçekleştirdik ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Olumsuz düşüncelerle nasıl başedebileceğimi yavaş yavaş öğreniyorum.
be...ı
Kendimi çok yalnız hissettiğim ve insanlardan çok uzaklaştığım bir dönemde Canan hanımla tanıştım. Beni hem profesyonel hem çok içten bir şekilde dinledi. Ona içimdekileri söylerken çok rahattım. İyiki tanımışım.
K
kü...n
Canan Hanım'a sosyal fobi ve bazı takıntılarım nedeniyle başvurmuştum. Güzel bir yol katettik, beni gerçekten dinlediğini ve anladığını en önemlisi de desteğini hissedebiliyorum. Başkalarına saçma gelebilecek şeyleri onunla paylaşabiliyorum ve beni hiç rahatsız etmeyecek şekilde açıklamalar yapıyor. Bir süre daha devam etmemiz gerekecek, umarım aynı güzellikte devam eder.
O
ok...n
Canan Hanım ile uzun süren bir depresyon sürecimden sonra tanıştık. Çok umutsuz olsam da bana karşı yaklaşımı ve yaptığımız ufak çalışmalar bana iyi geldi. Kendisini bu konuda sıkıntısı olan herkese öneririm.
R
re...n
Temizlik takıntım artık hayatımı zorlamaya başlamıştı. Canan hanım Okb'nin tedavisinin uzun sürebildiğini ve sabırlı olmamız gerektiğini en başta belirtmişti. Bir süredir verdiği ödevleri yapmaya çalışıyorum. Başta daha çok zorlansamda kendimdeki ilerlemeyi görebiliyorum. Bunun için Canan hanıma minnettarım, şiddetle tavsiye ederim.
Z
ze...p
Her zaman karamsar ve hayatın negatif taraflarını gören bir insan oldum. Her şeyin olumsuz olduğunu ve hiç düzelmeyeceğini düşünürdüm. Canan Hanım ile ilk görüşmemizde olayları nasıl yorumladığımızın duygularımızı nasıl etkilediğini anlattı. Şimdi olumsuz bir olay olduğunda onun öğrettiği düşünme biçimleriyle düşünmeye çalışıyorum ve işe yarıyor. İyi ki tanışmışız.
mu...a
Kaygı bozukluğu nedeniyle canan hanıma başvurmuştum. Kendisi bazı durumları not almamı söyleyerek bunlarla başa çıkabilmemi sağladı. Seanslarda not aldığım durumlar üzerine çalıştık. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Kendisine minnettarım, yardım isteyen herkese öneririm.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Canan Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Aslan, Psikoloji. Size Canan Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Randevu, Online Terapi, Ön Görüşme, Yas Terapisi.
Canan Aslan adresi nerede?Canan Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hipodrom Cad. Merkez Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Canan Aslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Canan Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Canan Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Canan Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Aslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Canan Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Canan Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Canan Aslan hangi sigortaları kabul ediyor?Canan Aslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.