İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde başladığım lisans eğitimim sırasında, hukuk alanındaki mesleklerin kişisel ve mesleki eğilimlerime uygun olmadığını fark ederek kariyerimi yeniden şekillendirme kararı aldım. Bu doğrultuda Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’ne geçiş yaptım ve buradan mezun oldum. Psikoloji alanının sürekli gelişen ve öğrenme gerektiren doğası nedeniyle bugüne kadar pek çok eğitim ve seminere katıldım ve mesleki gelişimimi sürdürmekteyim.

Meslek hayatımın ilk döneminde bir kurumda psikolog olarak görev yaptım. Ümitköy ve Çukurambar’da çalıştığım iki merkezden sonra şu anda Ankara Tunalı’da bulunan ofisimde yalnızca yetişkin bireylere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktayım.

Tunalı Barbaros Mahallesi, Çankaya, Ankara 06680

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• J

Çisem Hanımla yolumuz yaklaşık 15 ay kadar önce ilgilendiği alanlar olan özdeğer, özsaygı konuları vesilesiyle kesişti. Fakat görüşmelerimizde erteleme, stres yönetimi, mükemmelliyetçilik, travmalar, panik bozukluk gibi birçok konuya girdik. Gerektiğinde bana motivasyonel olarak da çok desteği dokundu. Farkındalık seviyemi çok arttırdı ve arttıkça sakinleştiğimi, olgunlaştığımı hissettim. Etrafımda eğitim seviyesi yüksek olup psikolog görüşmelerine dair hala önyargıları olan onlarca kişiye rağmen kendim için bu adımı attığım için çok mutluyum. Her insanın ihtiyacı olsun olmasın bu desteği alması ve sürdürmesi taraftarıyım. Bunun için Çisem Hanımla görüşmek de alınabilecek en doğru kararlardan biri diye düşünüyorum. Çünkü Çisem Hanım donanım açısından ve yaklaşım açısından şahane biri.

• B

Çisem hanımla hem online hem yüz yüze görüşme fırsatı buldum. Görüşmelerimiz hiçbir zaman gecikmedi, online görüşmelerimizin linkini hep tam saatte bana iletti. Çok yüksek endişeler ve hem herkese hem kendime güvensizlik ile seanslara başladım. Seanslarımızda uyguladığı teknikler ve bana verdiği görevlerle şu an kendimi çok daha dönüşmüş ve güçlü hissediyorum. 10 aylık sürecimiz sonunda istediğim noktadayım. Yine de kendisiyle görüşmeyi bırakmayı düşünmüyorum. Başım sıkıştığında yoluma tuttuğu ışık çoğu şeyi netlikle görmemi sağlıyor. Hiçbir zaman yönlendirme yapmıyor, sınırları çok güzel çiziyor, ilerlemeyi tamamen bana bırakıyor. Ama bunu yaparken nezaketle ve şefkatle yanınızda oluyor. İyi ki tanımışım, iyi ki Çisem hanımla sürecime vaşlamışım. Herkese öneririm.

• G

Çisem ile yaklaşık 1 yıla yakındır görüşüyorum ve birlikte gölgede kalmış isteklerimi aslında kim olduğuna dair hayatta çıktığımız yolculuğu enine boyuna konuşuyoruz. Kendime itiraf edemediğim bir çok hissi birlikte keşfederken, olaylara verdiğim yanlış tepkileri yönlendirmemi ve neyi ne kadar bastırdığımı görmemi sağlıyor. Bütün bunları tamamen sizi anlamaya çalışarak ve çok doğru bir iletişim köprüsü kurarak yapmaya özen gösteriyor. En çok da hayatı olduğu gibi kabullenmeyi öğrendim kendisiyle bu da bakış açımı değiştirerek hayatta canımı sıkan bir çok şeyi geride bırakmamı ve olumlu hisleri hayatıma çekme konusunda büyük oranda başarı sağlamama sebep oldu. Ben yürüttüğümüz süreçten çok memnunum. Kendisi harika bir psikolog

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim :)

Çisem hanımla yaklaşık 5 aydır birlikte çalışıyoruz. Zorlandığım bir süreci terapiyle yönetmeye karar verdim. Kendisiyle uzmanlık alanlarına deneyimlerine ve bir arkadaş tavsiyesine güvenerek çalışmak istedim. Bu süreçte seanslarımızda kendi iç dünyamla barıştığımı hissettim. Zamanla sorunlarımızı anlayarak nasıl baş edebileceğimizi çözümleyerek ilerdik, adeta kuyunun içinde kalmış problemleri gün yüzüne çıkararak, onları görmezden gelmeyerek sağlam bir temelle ilerledik. Anlık çözümlerden ziyade hem geçmişi iyileştiren hem geleceğe ışık tutan çözümler üzerine konuştuk. Kendisi yalnızca terapi anlarında değil zorlandığım her anda açık olduğunu her zaman belirterek güvenilir bir açık kapı sundu bana. Randevularımızı bizden önce kendisinin de sıkı bir şekilde takip etmesi ayrıca takdir edilesiydi.

Psk. Çisem Zeybekoğlu

Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum :)

• N

Duygusal anlamda karmaşık, stres yönetimini yapamadığım ve içsel anlamda oldukça bunaldığım bir dönemde kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine iletişime geçerek görüşmelere başladık. İlk başta yabancı bir süreçmiş gibi gelse de ikinci seans sonunda bana iyi geldiğini fark etmeye başladım. Yaklaşık dokuz aydır düzenli olarak seanslara devam ediyoruz. Kendisinin güler yüzlü oluşu, seanslar sırasında karşılıklı diyalog halinde gerçekleşen konuşmalar, iletişime açık ve her daim ulaşabilir olması beni seanslara koşarak götüren şeylerden oldu. Duygusal anlamda yaşadığım karmaşa ve içsel anlamda beni bunaltan konularla ilgili dokuz ayda oldukça yol kattettik ve seansların etkisini hayatımda çok net bir şekilde gözlemleyebiliyorum. Seanslara düzenli olarak devam etmeyi istiyorum. Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri oldu. Kendiniz için bir adım atmak istiyorsanız canı gönülden tavsiye ederim. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum.

• P

Arkadaşımın önerisiyle tanıdım Çisem hanımı, travmatik bir ilişkimin bittiği iş hayatımda da zorlukların olduğu çok depresif bir dönemimde artık terapi almam gerektiğine karar verdim ve görüşmeye başladık. Çok memnunum. Hiç geçmeyecek gibi geliyordu çok zorlandığım bir dönem geçirdim ve şu anda da hala iş hayatımda sorunlar olsa da daha kolay üstesinden gelebiliyorum. En önemlisi sağlıklı bir ilişki kurabilmek için kendimi tanımak, değiştirmek istediğim yönlerimi farketmek istiyordum ve süreçten memnunum. Şu an kendimi daha dayanıklı hissediyorum. Her zaman vaktinde seansları gerçekleştirdik. İyi ki tanımışım diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• B

Çisem Hanım’dan 1 yılı aşkın süredir destek alıyorum. Okul sürecimde kaygılarım artmış ve baş etmekte zorlanıyordum, bu nedenle başvurdum. Süreç boyunca öz farkındalığımın artmasına büyük katkı sağladı. Verdiği öneriler sayesinde hem kaygılarımı yönetebilir hale geldim hem de olaylara daha sakin ve yapıcı yaklaşmayı öğrendim. Artık bir durumla karşılaştığımda kendimi daha yatıştıran ve gerçekçi bir bakış açısıyla hareket edebiliyorum. Bana her zaman anlayışla yaklaştı, pratik öneriler sundu ve süreci kolaylaştırdı. Mesleki bilgisi ve yönlendirmeleriyle ona güveniyorum.

• La Loba Danışmanlık Randevu  •

Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim :)

Çisem hanımla neredeyse 8 aydır on günde bir görüşme yapıyoruz. İş yerimdeki ve sosyal hayatımdaki sorunlar hakkında kendisiyle görüşüyoruz. Terapi sürecimin en başından beri derdimi hızlıca kavrayıp sorunlarımı yönetebilmem için bana yöntemler ve araçlar sundu. Okumalar önerdi. Farkındalığımı oldukça artırdı. Kendime inanmak ve güven duymak konusunda ilerledim, insanlara "hayır" diyebilmek konusunda kendimi geliştirdim. Tespitlerini gerçekten başarılı buluyorum. Benim için çok iyi bir yönlendirici oldu.

• La Loba Danışmanlık Bireysel Terapi  •

Psk. Çisem Zeybekoğlu

Görüşleriniz çok kıymetli, teşekkür ederim :)

Kaygılarımla ve olumsuz düşüncelerimle baş edemediğimi, hayattın akışında kaybolduğumu anladığımda uzman bir destek arayışına girdim ve Çisem Hanımla karşılaştım. Yaklaşık 5 aydır sürecimiz devam ediyor, yolun çok başında olmamıza rağmen bu kısacık süreçte bile kaygılarımda oldukça azalma yaşadım özgüvenim yerine gelmeye hayattan zevk almaya başladım. Her seansımızdan sonra ruh sağlığım açısından çok verimli bir vakit geçirmiş olarak ayrılıyorum Çisem Hanımın yanından. İyi ki yollarımız kesişmiş, o kadar iyi geldi ki ruhumu iyileştirmeme, gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz

• La Loba Danışmanlık Bireysel Terapi  •

Psk. Çisem Zeybekoğlu

Görüşleriniz çok kıymetli, teşekkür ediyorum :)

Çisem hanımla, ilişkimin bitmesi sonucunda yaşadığım derin üzüntü ve stres sebebiyle yollarımız kesişti. Yaşadığım acı ve üzüntüyü anlamamda ve kabullenmem de yardımcı oldu. Tüm bu süreçte beni bu kadar derinden etkileyen bu ilişkinin aslında hayatımın önceki dönemlerinde de yaşadığım sorunlar olduğunu da gösterdi. Kendimi kabul edip, hayatımda yolunda gitmeyen olaylara karşı hep alttan alan taraf değil de artık bunu istemiyorum diyebilecek tarafta olmanın gücünü öğrendim. Kendi değerimi başkalarında aramamayı öğrendim. Güler yüzlü karşılaması, içten olduğuna inandığım görüşleri ile beni desteklemeye devam ediyor.

Psk. Çisem Zeybekoğlu

Görüşleriniz çok kıymetli, teşekkür ediyorum :)