Uzm. Kl. Psk. Deniz Köroğlu

Psikoloji daha fazla

Ankara 1 adres

Uzm. Klinik Psikolog Deniz Köroğlu, psikanalitik yönelim ve ilişkisel yaklaşım doğrultusunda çalışır; derinleşmeye davet eden ve güvenli bir terapi alanı sunar. Psikoloji lisansını yüksek onur derecesiyle tamamladıktan sonra, Başkent Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını “Narsisistik Yaralanmanın Yorumlayıcı Fenomenolojik Analizi” başlıklı teziyle bitirmiş; DAAD desteğiyle International Psychoanalytic University (IPU) Berlin Sosyal Travma Yaz Okulu’na katılmıştır.

Montessori Kinder Barcelona’da çok kültürlü bir eğitim ortamında gözlem ve gelişim odaklı çalışmalar yürütmüş; Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri kliniğinde klinik rotasyonu kapsamında poliklinik/servis izlemleri ve psikometrik değerlendirmeler yapmıştır. Türk Psikologlar Derneği üyesidir; afet ve halk sağlığı krizlerinde gönüllü psikososyal destek sunmuştur.

Ankara’daki Veritas Psikoterapi’de ergen, yetişkin ve çiftlerle çalışır; psikoterapi, psikolojik değerlendirme, test ve raporlama ile bireysel/kurumsal danışmanlık hizmetleri verir.

Mustafa Kemal, 2129. Sk. No:1/2, Çankaya, Ankara 06530

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Deniz Köroğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle