Uzm. Klinik Psikolog Deniz Köroğlu, psikanalitik yönelim ve ilişkisel yaklaşım doğrultusunda çalışır; derinleşmeye davet eden ve güvenli bir terapi alanı sunar. Psikoloji lisansını yüksek onur derecesiyle tamamladıktan sonra, Başkent Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını “Narsisistik Yaralanmanın Yorumlayıcı Fenomenolojik Analizi” başlıklı teziyle bitirmiş; DAAD desteğiyle International Psychoanalytic University (IPU) Berlin Sosyal Travma Yaz Okulu’na katılmıştır.
Montessori Kinder Barcelona’da çok kültürlü bir eğitim ortamında gözlem ve gelişim odaklı çalışmalar yürütmüş; Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri kliniğinde klinik rotasyonu kapsamında poliklinik/servis izlemleri ve psikometrik değerlendirmeler yapmıştır. Türk Psikologlar Derneği üyesidir; afet ve halk sağlığı krizlerinde gönüllü psikososyal destek sunmuştur.
Ankara’daki Veritas Psikoterapi’de ergen, yetişkin ve çiftlerle çalışır; psikoterapi, psikolojik değerlendirme, test ve raporlama ile bireysel/kurumsal danışmanlık hizmetleri verir.
Mustafa Kemal, 2129. Sk. No:1/2, Çankaya, Ankara 06530
Psikanalitik Psikoterapi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Deniz Köroğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Deniz Köroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Köroğlu, Psikoloji. Size Deniz Köroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Online Terapi, Çift Terapisi, Psikanalitik Psikoterapi.
Deniz Köroğlu adresi nerede?Deniz Köroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal, 2129. Sk. No:1/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Köroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Köroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Köroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Köroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Köroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.