Uzm. Kl. Psk.
Dilan Tuncel
Psikoloji,
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İstanbul 1 adres
Üniversitemi okuduğum sırada gönüllü anaokulu ve psikolojik danışmanlık merkezlerinde staj yaptım ve seminerler verdim. Şuan kendi ofisimde danışmanlık hizmeti vermekteyim. Kendimi geliştirmek adına bir çok eğitim aldım. Test eğitimleri, terapi eğitimleri, gönüllü atölye çalışmaları. drama ve psikodrama eğitimlerine katıldım. Yeni ekollere oldukça hakim olmaktayım. aile danışmanlığı eğitimi aldım. Her danışanıma ayrı bir müdahale planı oluşturup ödevler, kitap önerisi yöntemlerle desteklemekteyim. Aldığım bir çok eğitimim bulunmaktadır ve uygulayıcıyım. EMDR terapisi, Çocuk Ergen ve Yetişkinlerde Bilişsel Davranışçı Terapiler, Travma sonrası stres bozukluğu eğitimi, Kabul ve kararlılık terapisi, Aktarım odaklı terapi, Cinsel terapi, Yas danışmanlığı, MMPİ ve yetişkin testleri, Çocuklarda kişilik, zeka, gelişim ve dikkat testleri, drama-psikorama, logoterapi, CAT ve louissa duss testi, Resim Analizi, Oyun Terapisi, Kısa süreli çözüm odaklı terapi, Terapötik kartlar, Duygu odaklı terapi, Kabul ve kararlılık terapisi, bütüncül oyun terapisi, Mindfulness atölye, Masal terapisi, Sanat terapisi ve Rüya analizi atölye çalışmaları, meslekler ile ilgili envanterler, Ölüm ve yas terapisi 1. ve 2. modül eğitimlerim bulunmaktadır.
- Anksiyete ,
- Adipsi (Susama Yokluğu) ,
- Baş Dönmeleri ,
- Gelişim Bozuklukları ,
- Kekemelik ,
Osmaniye, Şirin Sk. No:36 kat:3 daire:3 Kadıoğlu apartmanı Bakırköy, Bakırköy, İstanbul 34144
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Aile Rehberliği
Beier Cümle Tamamlama Testi
Bireysel Danışmanlık
Pozitif Hayat Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
O
ok...n
İlk günden itibaren kendimi rahat ifade edebildiğim bir süreçti. Empati kurma ve yorumlama biçimi gelişimime önemli katkı sağladı. Seanslar ilerledikçe farkındalığımın arttığını ve içsel değişimi hissettim.
• Pozitif Hayat Psikoloji • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
I
i̇...z
Daha önce birkaç kez farklı psikologlarla çalışmıştım ancak Dilan Hanım'ın sıcakkanlılığı ve uzmanlığı ilk defa terapiye devam etmemi sağladı. Her seansın ardından büyük bir rahatlama hissi ile odasından ayrılıyorsunuz. Kendisiyle çalışmaya başladıktan sonra gerek hayatımda gerek bakış açımda büyük iyileşmeler gördüm. Çok memnunum, danışmanlık almak isteyen herkese kendisini şiddetle tavsiye ederim.
• Pozitif Hayat Psikoloji • Bireysel Terapi •
fa...
Dilan hanımla çalışmaya başladığımda çok daha enerjik daha pozitif bir insan oldum hayattan daha keyif almaya başladım. Bunu size öğretiyor bir şekilde ben çok memnun kaldım tavsiye ederim hayata dair daha pozitif daha anlamlı bakıyorsunuz. Çok tatlı biri tanıdığım için çok mutluyum.
• Pozitif Hayat Psikoloji • Kabul ve Kararlılık Terapisi •
T
ta...k
Evlenme kaygım ile sürece başladım bu süreçin korku vermesiyle destek almaya karar verdim.
Dilan hocamın yaklaşımlarıyla kendi korkumun üzerine gittim. Hayatımda önemli olan konunun kararına varmış oldum. Dilan hocam gerçekten çok başka bir bakış açısı kazandırıyor. Güven veren ifadesiyle kendimi kolayca açtım.• Pozitif Hayat Psikoloji • Yetişkin Terapisi •
K
ka...
Dilan hanımla çalışmaya başladığımdan beri çok şey değişti hayatımda kendime değer verip sevmeye başladım. tabi bu süreçte çok basit olmadı kendimle ilgili bir çok konuda yüzleşmeler yaşadım. Ama bunların beni büyüttüğünü hissediyorum. görüşme boyunca gerçekten büyüdüm diyebilirim ruhsal bir büyüme... Dilan hanımın enerjisi çok güzel çok iyi geliyor gülümsemesi yaklaşımları tatlı oldugu kadar bilge birisi iyi ki yollarımız rastlaşmış
• Pozitif Hayat Psikoloji • Yetişkin Terapisi •
ga...e
Sürece başladığımda çok kaygılıydım. Dilan hanımın enerjisi çok iyi geldi. Yaptığı yüzleştirmelerle adeta kalk ayaga artık diyordu sanki bu bana çok iyi geldi. Hem çok pozitif hemde gerçeklerle yüzleştirmesi işinde gerçekten çok profesyonel iyi ki tanıdım. Her seans başka biri olarak çıktım odadan tavsiye ederim kaliteli bir süreçti.
• Pozitif Hayat Psikoloji • Yetişkin Terapisi •
Dilan hanımdan kendim için terapi alıyorum. Kendisi o kadar ilgili o kadar harika bir insanki, her zaman olan güleryüzü ilk seansiniz bile olsa sanki uzun zamandır tanıdığınız biri samimiliginde geliyor insana. Söylediklerime yaklaşımları, çözüm önerileri ve çok daha nicesi alanında çok profesyonel olduğunu gösteriyor. Gerçekten işini hakkıyla yapan ve iyiki tanımışım diyebileceğim biri
• Pozitif Hayat Psikoloji • Bireysel Terapi •
Dilan hocadan bireysel seans aldım çok memnun kaldım öfkemi kontrol edemiyor ve her yerim kasılıyordu. Öfke kontrolü problemimi aştım çok daha sakin ve rahat iletişim kurabiliyorum kasılan bedenim süreçle daha rahatladı, kendimi anlıyorum terapi sürecini kesinlikle herkes almalı...
Dilan hocanın yaklaşımlarıyla bu süreç benim için çok daha sağlıklı geçti diyebilirim.• Pozitif Hayat Psikoloji • Bireysel Danışmanlık •
na...z
Ergen terapisi için destek aldık kızım için çok memnun kaldık hocamızdan herkese tavsiye ediyoruz. Çok ilgiliydi biz faydasını gördük.
• Pozitif Hayat Psikoloji • Ergen Terapisi •
b ...d
Güler yüzlü psikologumm o kadar şey kattı ki bana seanslar içimdeki sıkışıklık geçti iliskimdeki problemler halloldu diyebilirim.
Yazıldığından çok daha fazlası çok tatlı birisi kesinlikle...
Kalbime dokunuyordu bazı sözleri sanki size değilde kalbinizle konuşuyor gibi bu his harika...
Anlaşıldığımı canı gönülden hissediyorum.• Pozitif Hayat Psikoloji • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
Dilan Tuncel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Tuncel, Psikoloji, Aile Danışmanlığı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Dilan Tuncel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikodinamik Psikoterapi, Kanserde Psikolojik Destek, Şema Terapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Bireysel Danışmanlık, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Ergen Bunalımı.
Dilan Tuncel adresi nerede?Dilan Tuncel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmaniye, Şirin Sk. No:36 kat:3 daire:3 Kadıoğlu apartmanı Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Tuncel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilan Tuncel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilan Tuncel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilan Tuncel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Dilan Tuncel hangi dilleri konuşuyor?Dilan Tuncel ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilan Tuncel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Tuncel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilan Tuncel hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, Dilan Tuncel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.