İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Şenlikköy Mah. Ülkem Sokak No:37 D:2 Villa Yıldırım Florya, İstanbul • Harita
Dyt. Aslınur Limerer
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaBarbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Bağdat Caddesi, No:265, Daire:5 Kat:2 Caddebostan, İstanbul • Harita
Uzm. Dyt. Ece Özbekkangay
Etiler, Yıldızçiçeği Sokağı no:25,, İstanbul • Harita
We5concept
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaAlemdağ Caddesi No: 103 Namazgah, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
Akasya Kent Kule, A1 Blok, Kat:20 D:89, İstanbul • Harita
Dyt. Zeynep Akıncı
NB Kadıköy Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Psikoloji · Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy • Harita
NB Kadıköy Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Akatlar Etiler, İstanbul • Harita
Dyt. Sena Çuhadar
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Özel Levent Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diş hekimi · Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
İstanbul • Harita
Uzm. Dyt. Gamze Taş Yavuz
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri