Lisans eğitimimi Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamladım. İstanbul Rumeli Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimimi sürdürmekteyim. Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Metakognitif Terapi, Kabul Kararlılık Terapisi, Mindfulness ve Şefkat, Psikoloji Temelli Yin Yoga, Sanat Terapisi, Dans Hareket Terapisi ve Klinik Gözlem Görüşme eğitimleri aldım. Şu an bu ekoller ile yüz yüze ve online bireysel yetişkin psikolojik danışmanlık hizmeti sağlamaktayım. Bunlara ek olarak psikoeğitim ve atölye çalışmalarımı sürdürmekteyim.
- Stres
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
Perama Psikoloji
Remzi Oğuz Arık Mahallesi, John F. Kennedy Caddesi, 18/8, Çankaya/Ankara, Ankara 06680
Ç
ç.....
Ecem Hanımdan bir süredir terapi almaktayım. Hayatımdaki en doğru adımlardan biri terapi almaktı ve ilk seçimde doğru adresi bulmak bir şans benim için. Öğrenerek ilerlediğim bir süreç ve. Kalıcı değerler katıyor hayatıma
nu...k
Ecem Hanım’la değersizlik hissimle baş etmekte zorlandığım bir dönemde tanıştım. İlk andan itibaren çok şefkatli ve güvenli bir alan açtığını hissettim. Seanslarda kendimi yargılanmadan ifade edebildiğim bir ortam olması benim için çok kıymetliydi. Zamanla duygularımı daha iyi anlamaya ve kendime karşı daha anlayışlı olmaya başladım. Bu süreçte bana eşlik ettiği için gerçekten minnettarım. Destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Perama Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
terapi sürecinde oldukça dakik, planlı ve bilgili davrandı. kendisi sahip olduğu bilgi birikimini çalıştığı alana aktarabiliyor. terapi sürecim oldukça faydalı geçti.
al...
Ecem hanımla tavsiye üzerine karşılaştım. En başından beri çok açıklayıcı ve güzel bir şekilde götürdü süreci. Zorlu bir dönemden geçerken kendisinden aldığım profesyonel yaklaşımdan destekten çok memnunum
• Perama Psikoloji • Online Terapi •
I
i̇....
Ecem Hanım ve onun sayesinde hayatıma giren Kabul Kararlılık terapisi yaklaşımı, birlikte geçirdiğimiz bu dört ayda bana çok iyi geldi. Ayrıca insanın içini açan güzel ofislerinde katıldığım sanat terapisi etkinlikleri ve yoga pratikleri de seanslarımızda öğrendiklerimi benimsememde büyük rol oynadı.
• Perama Psikoloji • Kabul ve Kararlılık Terapisi •
Ecem Hanım'la kaygı ataklarım nedeniyle tanıştık. Kısa sürede kendime ve duygularıma karşı farkındalığım gelişerek kaygı ataklarımın azaldığını fark ettim. Bu süreçte Ecem Hanım ilgisi ve desteği ile her zaman yanımda oldu.
na...
Ecem hanım çok yardımcı oldu.Bol farkındalık ve içgörü geliştirdim.
• Perama Psikoloji • Kabul ve Kararlılık Terapisi •
d.....
Ecem Hanım ile çalıştığım süreç oldukça verimliydi. Bilinçli Farkındalık, Kabul ve Kararlılık Terapisi alanlarındaki yaklaşımı sayesinde önemli kazanımlar sağladım.
• Perama Psikoloji • Diğer •
Ecem Hanım ile bir yılı aşkın süredir psikoterapi seanslarımızı sürdürmekteyiz ve birçok zorlantımı aştığımı söyleyebilirim. Bu süreçte seanslarda birçok konu değişse de Ecem Hanım'ın samimiyeti ve seanslara olan profesyonel yaklaşımı değişmedi. Seans odasını değerli ve güvende olduğumu hissettiğim bir alana dönüştürdü. Ayrıca ofiste gerçekleştirilen Yin Yoga, Sanat ve Dans Terapisi gibi etkinliklere de katılma fırsatım oldu. Ecem Hanım'ın enerjisinden kaynaklı olsa gerek diğer katılımcılarla beraber grubun içinde, tanımadığım insanlar da olsa o güven hissini gerçekten yakalayabildiğimizi düşünüyorum.
• Perama Psikoloji • Psikoterapi •
sü...z
Çok uzun zamandır Ecem hanımdan terapi alıyorum ve bugün geriye baktığımda iyi ki bu sürece başlamışım diyorum. Zorlandığım konuları saklamadan konuşabildiğim, kendimle yüzleşirken yalnız hissetmediğim bir alan oldu benim için. Kendime karşı daha anlayışlı olmayı ve duygularımı bastırmak yerine anlamayı öğrendim. Kendimi güvende hissettiğim bir terapi süreciydi. Ecem hanıma güvenli ve yargısız bir alan sunduğu için minnettarım.
• Perama Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
Ecem Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Yılmaz, Psikoloji. Size Ecem Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Randevu.
Ecem Yılmaz adresi nerede?Ecem Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi, John F. Kennedy Caddesi, 18/8, Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ecem Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ecem Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ecem Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ecem Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.