Adalet Mah. Manas Bulv. No:47/B Folkart Towers A Kule Kat:19 D:1908, Bayraklı, İzmir
Psk. Ege Yıldız
Bostanlı,
Bostanlı psikoloji ve psikodrama merkezi
Espero Psikoloji - İzmir
Psikoloji kapsamında yer alan bir çok şikayet harici başlıca çalışma alanlarım:
Sağlıklı ve sağlıksız romantik ilişki dinamikleri
Davranışsal bağımlılıklar (Telefon, sosyal medya, oyun vb.)
Motivasyon ve disiplin geliştirme eksiklikleri
Kararsızlık ve/veya iradesizlik
Depresyon
Anksiyete
Özgüven problemleri
Ege Beye arkadaşımın önerisi ile ulaştım ve iyi ki de ulaşmışım. Sınav stresi ve kaygısı problemi nedeniyle psikoloğa başvurmak istedim ve bu problemlerimi en iyi şekilde çözüme kavuşturduk. Gerek kendisinin sınav yıllarındaki taktikleriyle ya da bana göre uygun yöntemlerle sınav kaygımı yendim. 4 seanslık bu terapi sadece “sınav stresi” konusunda değil birçok sorunu kendi kendime çözebilme yetisi kazandırdı. Kendisi çok iyi bir dinleyici ve her seans hazırlıklı,notlarını almış bir şekilde geldi. Çok memnun kaldım tavsiye ederimm…
s....k
3 aydır Ege hocamla beraber terapideyim. Kendisi müthiş bir insan. Gerçekten ilgili işini hakkıyla yapıyor. Sorunlarımi pür dikkat dinliyor ve önem veriyor. Kendisinin çabasını çok net bir şekilde görebiliyorum. Sayesinde hayatımda bişeyler değişmeye başladı. Çok mutluyum Ege Hocamla yollarımız kesiştiği için. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum.
e...
Uzmanıma Doktor Takvimi üzerinden ulaştım. Ailevi problemleri kendi içimde çözemedim için başvurdum. Sürecimiz çok verimli geçti. Öğrendiklerimi uyguladım. En beğendiğim özelliği çok iyi bir dinleyici olması, sorunları çok iyi analizi etmesi, güler yüzlü olması. Çevreme tavsiye ederim.
Ege bey, sürecin başından sonuna kadar beni kendi kendimin psikoloğu olucak şekilde hayatımdaki olumsuzlukları rağmen nasıl bir bakış açısıyla ilerlememi öğretti. İş hayatındaki ve aile ortamındaki olumsuz ortamlardan kurtulabilmemi sağladı, daha özgüvenli, düşüncelerini aktarabilen ve yeri geldiğinde kendini savunabilen bi birey olmamı sağladı.Görüşmelerimize her zaman zamanında ve hazırlıklı şekilde geldi.
b....s
Ege bey ile çok güzel bir terapi süreci tamamladık kendisi bilişssel davranışçı terapi ile bakış açımı değiştirdi ve kendimi tanıma fırsatım oldu kendisi çok başarılı
c.....
Sorunlu bir dönemimdeki süreci yönetmemde çok yardımcı oldu, tavsiye ederim.
d....k
Ege Bey kesinlikle anlatımıyla ve sorularıyla sizin doğru kapıları açmanızı ve kendinizi en doğru şekilde yeniden keşfetmenizi sağlıyor. Yaşadığım güven probleminin üstesinden gelmem için yönelttiği sorularla aydınlandım. Ulaşım açısından sorun hiçbir sorun yaşamadım. Bir iki dakikalık gecikmelerde ise kendisinden vererek seanslarimizi telafi etti. Anlayışlı ve açık iletişimi ile bana gereken alanı ve desteği sağladı. Mesleki bilgisi ve yeterliliği ile ruhsal açıdan daha sağlıklı bir ben ile beni tanıştırdı Enerjisi ve ilgisi için Ege Bey'e teşekkür ediyorum.
se...n
Öncelikle merhabalar, Ege Bey ile yapmış olduğumuz terapilerde, hayatımda yapmam gerekenleri ve aslında vaktimizin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anladım. Kendisinin içtenliği, samimiyeti ve açıklamalarıyla aynı zamanda benim hayatım için bana gösterdiği çaba için ona teşekkür ederim. Ayrıca mesleğini gerçekten sahiplenen ve seven birisinden seans almak beni daha çok mutlu etti. Teşekkür ederim Ege Bey.
Ege Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ege Yıldız, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Ege Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık, Bilişsel Davranışçı Terapi, Randevu.
Ege Yıldız adresi nerede?Ege Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mah. Manas Bulv. No:47/B Folkart Towers A Kule Kat:19 D:1908, Bayraklı İzmir
- Kazımdirik, 170. Sk. No:5 D:aire:3, 35100 Bornova/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ege Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ege Yıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ege Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ege Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ege Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Ege Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ege Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ege Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ege Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ege Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ege Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Ege Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar