Merhaba , ben psikolog Eliz Cantaş. Lisansımı Hacettepe Üniversitesinde tamamladım, şeref öğrencisi olarak mezun oldum. Üniversite döneminde psikoloji laboratuvarlarında araştırma deneyimlerim oldu, değerli hocalarla beraber çalıştım. Psikoloji ile alakalı çeşitli eğitimlere katıldım, ve stajyer psikolog olarak çalıştım . Здравствуйте, я психолог Элиз Джанташ. Я получила степень бакалавра в Университете Хаджеттепе, Во время учебы в университете у меня был опыт исследовательской работы в психологических лабораториях. Я посещала различные тренинги, связанные с психологией, и работала стажером-психологом.
Sertifikalar Bilinçli Farkındalık (Mindfulness) Temelli Stres Azaltma Programı Ocak 2025-Mart 2025 BDPD (Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği) Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal Programı– Ocak 2025-Mart 2025 BDPD - Bilişsel Davranışçı Tanı ve Değerlendirme Programı - Aralık 2024 Kum Tepsisi Terapi Eğitimi 2024 Türk Psikologlar Derneği-“Klinik Gözlem Görüşme Eğitimi” -2022 Сертификаты Программа снижения стресса на основе осознанности Январь 2025 г. – март 2025 г. BDPD (Ассоциация когнитивно-поведенческой психотерапии) Теоретическая программа когнитивно-поведенческой терапии – Январь 2025 г. – март 2025 г. BDPD - Программа когнитивно-поведенческой диагностики и оценки - Декабрь 2024 г. Обучение песочной терапии 2024 Ассоциация Турецких Психологов - «Тренинг по клиническому наблюдению и интервью» -2022.
- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Sosyal Fobi
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Barbaros Mah. Tunalı, Çankaya, Ankara 06680
Stres Yönetimi
İz Sürme Testi
V
vi....
Görüşmelerde kaygımın nedenlerini daha iyi anlamama yardımcı olundu. Seanslar, kaygıyı kontrol edebilmem için çeşitli teknikler sunarak benim için daha anlamlı hale getirildi. Zamanla, kaygı seviyem azaldı ve daha rahat bir şekilde gündelik hayata adapte olmaya başladım.
• Online Danışmanlık • •
Psk. Eliz Cantaş
Görüşleriniz çok değerli, teşekkür ederim.
s....a
Eliz Hanıma anksiyete problemi için gelmiştim. Terapi seansları boyunca çok ilgili ve anlayışlıydı. Destek aldıktan sonra kendimi daha iyi hissetmeye ve toparlamaya başladım.
• Online Danışmanlık • •
Psk. Eliz Cantaş
Görüşleriniz çok değerli, teşekkür ederim.
Eliz Cantaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eliz Cantaş, Psikoloji. Size Eliz Cantaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, İz Sürme Testi, Online Terapi, Kum Terapisi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi.
Eliz Cantaş adresi nerede?Eliz Cantaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Tunalı Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eliz Cantaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Eliz Cantaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Eliz Cantaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eliz Cantaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Eliz Cantaş hangi dilleri konuşuyor?Eliz Cantaş ile Rusça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eliz Cantaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eliz Cantaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eliz Cantaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Eliz Cantaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eliz Cantaş hangi sigortaları kabul ediyor?Eliz Cantaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.