0850 333 0388 Ücret öğren

Psikolog Erim Sarıkuş

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum ve yetişkinlerle bireysel psikoterapi alanında çalışıyorum. Çalışmalarımda ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımını kullanıyor, bilimsel temelli yöntemlerle danışanlarıma destek sunuyorum.

Günümüzde stres, kaygı ve belirsizlik hayatın büyük bir parçası haline geldi. Özellikle sınav süreci, iş hayatı, ilişkiler ve aile içi problemler zamanla zihinsel olarak yıpratıcı bir döngüye dönüşebiliyor. Çoğu kişi bu durumu “geçer” diyerek erteliyor, ancak doğru şekilde ele alınmadığında bu döngü kalıcı hale gelebiliyor.

Seanslarımda; anksiyete (kaygı bozuklukları), panik atak, stres yönetimi, sınav kaygısı, depresif belirtiler, özgüven problemleri ve aile ilişkilerinde yaşanan zorluklar üzerine çalışıyorum. Amacım yalnızca mevcut şikayetleri azaltmak değil; düşünce, duygu ve davranış döngünüzü anlamanızı ve daha sağlıklı şekilde yönetebilmenizi sağlamak.

Terapi sürecini, yargılanmadan kendinizi ifade edebileceğiniz güvenli bir alan olarak görüyorum. Her danışanın ihtiyacı farklı olduğu için süreci tamamen size özel şekilde yapılandırıyorum.

Seanslarımı online olarak gerçekleştiriyorum. Bu sayede bulunduğunuz yerden bağımsız olarak sürece dahil olabilir, zaman ve mekân kısıtlarını ortadan kaldırarak terapiyi daha sürdürülebilir hale getirebilirsiniz.

Eğer siz de yoğun kaygı, stres, sınav baskısı ya da ailevi sorunlarla baş etmekte zorlanıyorsanız, bu süreci tek başınıza yürütmek zorunda değilsiniz. Doğru destekle bu döngüyü anlamak ve değiştirmek mümkündür.

Yetişkin
En az 12 yaşındaki çocuklar (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Erim Sarıkuş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle