2019 yılında Maltepe Üniversitesi İngilizce Psikoloji Bölümü'nden 3,5 yılda onur derecesiyle mezun oldum. Ardından Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nı yüksek onur derecesiyle tamamladım. Uzmanlık tezimi, "Kadınlarda Çocukluk Çağı Travmaları ile Yeme Bozuklukları Arasındaki İlişkide Öz-Tiksinme ve Kendini Nesneleştirmenin Aracı Rolü" başlığı üzerine hazırladım.
Lisans eğitimim sırasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde staj yaptım. Aynı dönemde gönüllü psikolog olarak SOYAÇ (Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi)'nda okulu terk etme riski bulunan çocuklarla çalışırken, Nöropsikoloji Laboratuvarı'nda proje asistanı olarak görev aldım.
Meslek hayatıma özel bir psikiyatri merkezinde psikolog olarak başladım. 2019 yılından itibaren Özel Moodist Psikiyatri Hastanesi'nde hem klinik alanda terapötik süreçleri yürüttüm hem de akademik çalışmalarıma devam ettim.
Mesleki gelişimime önem vererek çalışma hayatım boyunca terapi ve psikolojik test eğitimlerinin yanı sıra alanında uzman isimlerden süpervizyon aldım ve almaya devam ediyorum. Terapötik çalışmalarımı Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), EMDR ve Şema Terapi yaklaşımlarını eklektik bir bakış açısıyla bir araya getirerek yürütüyorum. Günümüzde ise Dr. Serhat Ergün kliniğinde danışan kabul etmeyi sürdürmekteyim.
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Yas (Matem)
- Travma
- Bağlanma Problemleri
- Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
Göztepe Mah. Tütüncü Mehmet Efendi Cad. Alibeşeoğlu Apt. No:13 Kat:1 Daire:2, Göztepe, Tütüncü Kadıköy/İstanbul, İstanbul
EMDR Terapi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Diğer (İade)
Görüşler
C
c...
Eslem Hanım’a yaşadığım bazı duygusal zorluklar sebebiyle başvurmuştum. Görüşmeler sırasında kendimi rahat ve güvende hissetmemi sağlayan, yargılamadan dinleyen ve ihtiyaçlarıma göre ilerleyen bir yaklaşımı vardı. Seanslarda hem farkındalık kazanmama hem de olaylara farklı açılardan bakabilmeme yardımcı oldu. Süreç benim için oldukça verimli geçti. Psikolojik destek almayı düşünen ve güvenilir bir uzman arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
el...u
İlişkimde yaşadığım sorunlar nedeniyle kendimi hep eksik görüyor, yeterince sevilmediğimi düşünüyordum. Eslem Hanım sayesinde sadece ilişkimi değil, aslında kendimi de farklı bir gözle değerlendirmeyi öğrendim. Bana kazandırdığı bakış açısı sayesinde özgüvenim arttı ve kendimle ilgili farkındalığım gelişti. Terapinin zorlu yanları da aynı şekilde daha da güçlenmemi sağladı. Yargılamadan, eleştirmeden dinledi İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
d....d
Eslem Hanim kendini surekli gelistiren, ulasilabilir, yaklasimlarinda nokta atisi yapan bir terapisttir. Psikolojiye merakli bir danisan olarak, yolculugumuz boyunca klinik psikoloji uzmanligini tam anlamiyla uyguladigini hep gozlemledim. Hayatimin hem zor, hem de oturmus iki ayri doneminde danisani oldum. Iyi ki yollarimiz kesismis diyorum. Dogru secime bagli terapist danisani rezil de eder vezir de eder, bu anlamda Eslem Hanim’i gonulden tavsiye ediyorum.
• Dr. Serhat Ergün, Psikiyatrist & Psikoterapist • Yetişkin Terapisi •
K
k...
Bir tanıdık arkadaşım sayesinde uzmana ulaştım. Bazı travmatik yaşantılarım vardı. Sürekli aklıma bunlarla ilgili görüntüler, düşünceler geliyordu. EMDR ile ilerledik. Şimdi bu konuda çok daha rahatım. Başka alanlara bakmaya devam ediyoruz.
Z
z...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Eslem Hanım’a ulaştım. O dönemde yoğun kaygı yaşıyor, sürekli düşünmekten zihnimi susturamıyor ve günlük hayatımda bile zorlanıyordum. İlk seanstan itibaren beni gerçekten dinlediğini ve anladığını hissettim. Hiç yargılanmadan konuşabildiğim, kendimi güvende hissettiğim bir ortam oluşturdu.
Seanslar ilerledikçe hem kaygılarımla baş etmeyi öğrendim hem de olaylara bakış açım değişmeye başladı. Kendimde fark edilir bir ilerleme gördüm. Eslem Hanım çok ilgili, samimi ve işini gerçekten özenle yapan bir uzman. Kendinizi rahat hissetmenizi sağlayan, doğru yönlendirmeleriyle farkındalık kazandıran biri. Psikolojik destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Benim için gerçekten çok faydalı bir süreç oldu.• • •
g...
Eslem Fulya Ekşi’ye bir yakınımın tavsiyesi üzerine ulaştım. OKB ile ilgili yaşadığım süreç nedeniyle kendisine başvurdum. İlk görüşmeden itibaren kendimi rahat ve güvende hissetmemi sağlayan, yargılamadan dinleyen ve ihtiyaçlarıma uygun bir şekilde yol gösteren bir yaklaşımı vardı.
İletişimi, ilgisi ve profesyonelliğinden memnun kaldım.
Gönül rahatlığıyla çevremde ihtiyaç duyan kişilere tavsiye edebilirim.• • •
m...
Eslem Hanım'la erteleme problemim nedeniyle görüşmeye başladım. Davranışlarımı anlamama yardımcı olması benim için çok değerliydi. Bana sadece öneriler vermek yerine düşünce ve davranış kalıplarımı fark etmemi sağladı. Kendimi daha iyi tanımak ve sorunlarımla baş etmek için uygulayabileceğim yöntemler geliştirmeye başladık. Seanslarda kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim
s...
Uzmanımıza tavsiyeyle ulaştım. Başvuru sebebim yoğun stres, kaygı ve bazı konularda kendimi daha iyi anlamaya duyduğum ihtiyaçtı.
Seans sürecinde kendimi rahat ve güvende hissettim. Eslem Fulya Ekşi’nin anlayışlı, yargılamayan ve profesyonel yaklaşımı sayesinde sorunlarıma farklı açılardan bakabilmeyi öğrendim. Sürecin benim için faydalı olduğunu düşünüyorum ve kendimde olumlu gelişmeler gözlemledim. Genel olarak memnun kaldım ve ihtiyaç duyan kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.• • •
m...
Kendisine tavsiye üzerine ulaşmıştım. Kendimi iyi hissetmediğim, duygu karmaşası yaşadığım bir dönemdi. Süreçten çok memnun kalarak ilerliyorum. Profesyonel bakış açısı ve desteği sayesinde bir çok yol ilerlediğimi düşünüyorum. Danışanı olacak herkesin kendi için güzel bir yol alabilecegini söyleyebilirim.
d...
Eslem Hanım’a sosyal medya üzerinden ulaştım. Bir süredir zihnimi yoran konular ve kaygılarım için destek almak istiyordum. Sürecimiz hâlâ devam ediyor. Daha yolumuz var ama bugüne kadar bana kattıklarından dolayı çok memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum.
Eslem Fulya Ekşi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eslem Fulya Ekşi, Psikoloji. Size Eslem Fulya Ekşi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Bireysel Terapi, Psikoterapi, EMDR Terapi, Normal Randevu, Yetişkin Terapisi.
Eslem Fulya Ekşi adresi nerede?Eslem Fulya Ekşi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Mah. Tütüncü Mehmet Efendi Cad. Alibeşeoğlu Apt. No:13 Kat:1 Daire:2, Göztepe, Tütüncü Kadıköy/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eslem Fulya Ekşi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Eslem Fulya Ekşi uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Eslem Fulya Ekşi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eslem Fulya Ekşi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Eslem Fulya Ekşi hangi dilleri konuşuyor?Eslem Fulya Ekşi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eslem Fulya Ekşi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eslem Fulya Ekşi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eslem Fulya Ekşi hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Eslem Fulya Ekşi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eslem Fulya Ekşi hangi sigortaları kabul ediyor?Eslem Fulya Ekşi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.