Mezun olduktan sonra Bilişsel Davranışcı Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk Testleri Uygulayıcı Eğitimi gibi çok fazla alan eğitimlerine katılmış süpervizyon kapsamında vaka analizleri yapmıştır.
Lisans eğitiminden hemen sonra okul öncesi eğitim kurumunda psikolok olarak çalışmaya başlamıştır.
Ümraniye’de Lâl Psikolojik Danışmanlık Merkezinde çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik bireysel psikoterapiler yürütmektedir. Ebeveyn danışmanlığı, sınav danışmanlığı, onlıne terapi ve oyun terapisi hizmetleri vermekte, .
ayrıca Moxxo, Wısc-r ve Denver Gelişimsel Tarama Testi uygulamaktadır.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi No:126, Ümraniye, İstanbul 34764
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
be...n
Esra hanımla tanışmadan önce sosyal medyadan zaten takip ediyordum.10 yaşındaki oğlumun ortaokula başladığı ikinci haftada arkadaslarının sınıf içindeki hareketlerinden etkilenmesi üzerine Esra Hanımla iletişime geçtik.Esra hanımın ilk haftadan itibaren yaptığı seanslardan kısa sürede olumlu yanıt almaya başladık.Esra hanımın sakinliği,acıklayıcı net konuşması,seanslar ve gidişatın hakkında bizleri bilgilendirmesi,ebeveyn olarak yaptığımız olumsuz olan davranışlarımızı bizi yönlendirerek düzeltmemizi sağlaması bizim doğru yerde olduğumuzu hissettirdi.
• Eltes Psikoloji ve Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
e....t
Esra Hanım ile oğlum için oğlumun yaptığı motor kazası sonucu oluşan korkuları nedeni ile seanslara başladık. Kendisini kardeşim yeğenimi seanslara götürdüğü için tanıyordum. Oğlum seanslardan, kendini birine açmaktan çok memnun kaldı. Normalde psikoloğa gitmeyi hiç istemeyen bir çocuktu ama bu isteksizliği Esra Hanım sayesinde kırabildik. Şu an seanslarımız devam ediyor ve her şeyden çok memnunuz. Oğlumun inşallah bu korkuyu Esra Hanım ile yenebileceğini düşünüyorum.
• Eltes Psikoloji ve Danışmanlık • Yetişkin Terapisi •
Ş
ş.....
Oğlumun korkuları ve özgüven sorunları nedeniyle başvurduğumuz Esra Hanım, sürecin en başından beri bize çok güven veren bir yaklaşım sergiledi. Çocuğumla çok güzel bir bağ kurdu, onu gerçekten anladığını hissettirdi. Seanslar ilerledikçe oğlumun kendi başına vakit geçirebilmesi, duygularını ifade etmesi ve korkularıyla başa çıkması konusunda gözle görülür bir ilerleme oldu. Güler yüzlü, profesyonel.
ay...k
2.sınav serüvenimde yaşadığım stres, gerginlik ve kaygılardan dolayı annemin araştırmaları sonucu Esra Hanımla tanıştım kendisiyle frekansımız çok uyuştu, anlaşıldıgımı gerçekten hissettim. Sınav sürecimin sonunda bile benle iletişime geçti tercih konusunda yardımcı oldu. İlk defa bir psikologla görüştüm normalde ön yargılıydım ama gerçekten ön yargılarımın hepsi kırıldı. Kendisi örnek aldığım birisi oldu Düşüncelerimi anlamlandırmada onları sınıflandırmamda çok etkili oldu.
İyi ki tanışmışım..• Eltes Psikoloji ve Danışmanlık • Yetişkin Terapisi •
b....n
Ben oglumun havuzda ki kötü deneyimiyle gelmiştim havuz ögretmeninin yanlış bi davranışıyla oglum kimseye güvenemiyodu ve bana çok baglanmıştı okuldan bile bu sebeple ayrılmıştı daha sonra esra hanımla tanıştık ve kısa sürede karşılıklı konuşma ve terapiyle çok kısa sürede çözüme ulaştık anlayış ve iletişimle birlikte terapiyle gayet güzel ilerledik içeri girdigimiz andan itibaren ilgi alaka çok iyiyidi berra hanımın karşılamada her zaman güler yüzlü olması ve esra hanımın güleryüzlü ve samimi karşılaması yaklaşımı gerçekten çok iyi
me...
Esra hanımı sosyal medya aracılığıyla tanıdım oğlumun 1.sınıfta yaşadığı akran zorbalığına çare arama derdindeydim öncesinde kısa süreliğine destek almış olsak ta tam anlamıyla bir sonuca varabilmiş değildik.Esra hanımın uyguladığı oyun terapisi tam anlamıyla bize şifa oldu diyebilirim. İlk başlarda zorlukla geldiğimiz seanslara artık oyuncu ablamıza oyun oynamaya geliyoruz istekle, hevesle..inşallah şifa ile sonuca doğru yol alıyoruz geleceğe dair içimde büyüyen korku ve tedirginliğime çare oldunuz iyi ki varsınız oyuncu ablamız
el....
Esra Hanımla sosyal medyada tesadüfen danışanların güzel yorumları sayesinde tanıştım. Oğlum geçen yıl 1. sınıftaydı. Öğretmenimiz aşırı despottu ve bir türlü iletişime geçemiyorduk. Bu durum oğlumda zamanla daha olumsuz etkiler oluşturmaya başlamıştı.(Kötü resimler çizme,sürekli bağırma...) Esra Hanımla iletişimde kalarak oğlumun sağlığı bizim de huzurumuz için okul değişikliği ve bir çok güzel öneriler aldık. 2.sınıfı yeni okulumuzda başladık ve müthiş farklılıklar oluştu. Bir yılı geçti yolculuğumuz ve sonuna geldik şükürler olsun. Kaygı, korku, özgüven eksikliği... Hepsinde çok çok farklar gördük ve bize de çok iyi geldi.Biran bile pişmanlık duymadık.Oğlum bile her hafta Esra Ablasına gideceği günü iple çekiyordu. En büyük mutluluğumda oğlumun ergenliğinde bu güzel dokunuşların beni rahatlatacağını hissetmek... Yüzü gibi yüreği de gülen, çok naif, tatlı yaklaşımıyla ruhumuzu ısıttı. Kesinlikle memnun kaldık ve gelecek nesillerimizin çok daha güzel olması için tavsiye ederiz.
• Eltes Psikoloji ve Danışmanlık • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
Ş
şü...
Merhabalar
Ruhsal olarak zor bir süreçten geçiyordum ve
Esra hanımdan danışmanlık almaya başladım.
Bana kendim olma yolculuğumda çok güzel rehberlik etti.
Her seanstan sonra değişim için biraz daha güçlendiğimi farkettim.
Şunu anladım ki düştüğümüz yerde senelerce kalmamıza gerek yokmuş, alanında uzman birinin yardımıyla kalkmak hiç de zor değilmiş.
Esra hanım, bu alanda işinin ehli, güler yüzü ve nahifliğiyle kendimi güvende hissettiğim bir danışman oldu. İyi ki yolumuz kesişmiş• Online Danışmanlık • Diğer •
fi...
Esra hanımdan ergenlik dönemindeki kızımın kaygı bozukluğu, özgüven eksikliği, davranış bozukluğu vesaire konularda desteğini alıyoruz kısa zamanda fark görmeye başladık, disleksi problemi olduğundan dolayı küçüklüğünden beri çok defa farklı yerlerde destek arayışında bulunduk ama hiç birinde bu etkiyi görememiştik keşke daha önce tanısaydık.
• Eltes Psikoloji ve Danışmanlık • Ergen Terapisi •
K
kü...s
Yeni bebek ile yasadıgımız kardes kıskanclıgı sürecinde yolumuz Esra hanımla kesişti birde üstüne okul reddi de eklenmiştiki süreci en normal şekilde atlatmamızı sağladı Esra hanım. Kendisinden çok memnun kaldık herzaman güleryüzlü ve kendinizi çok rahat ifade edebildiğiniz biri. zorlandığımız da bize tavsiyleriyle yönlendirerek kaus ortamlarını aştık herkese tavsiye ederim
• Eltes Psikoloji ve Danışmanlık • Oyun Terapisi •
Esra Başkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Başkaya, Psikoloji. Size Esra Başkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Denver Gelişim Tarama Testi, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim, Ebeveyn Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Terapisi, Online Terapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Davranış Bozuklukları.
Esra Başkaya adresi nerede?Esra Başkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi No:126 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Başkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Başkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Başkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Başkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Esra Başkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Başkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Başkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Başkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 102 hasta / danışan, Esra Başkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.