0850 333 0388 Ücret öğren

Psikolog Esra Korkmaz, lisans eğitimini Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Ufuk Üniversitesi’nde Psikoloji Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Akademik gelişimini disiplinlerarası bir bakış açısıyla sürdüren Korkmaz, aynı zamanda Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Felsefe Yüksek Lisans programında tez aşamasındadır.

Mesleki pratiğini güncel ve bilimsel yaklaşımlarla desteklemeye önem veren Korkmaz; Çocuk ve Ergen Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi, DIR/Floortime ve Projektif Testler Uygulayıcı eğitimlerini tamamlamıştır. Psikodinamik Psikoterapi ekolü ile ilerlemekte olup  eğitimlerine halen  devam etmektedir.

Psikolojik değerlendirme alanında MOXO d-CPT Dikkat Testi, çocuk değerlendirme testleri ve projektif testlerin uygulayıcısıdır. Değerlendirmelerinde TAT, CAT, Louisa Duss, FAT ve Beier gibi araçlardan yararlanmaktadır. Özel eğitim alanındaki mesleki çalışmalarında ise özellikle otizm, DEHB, özgül öğrenme güçlüğü ve gelişimsel farklılıkları bulunan çocuk ve ergenlerle çalışmaktadır.

Bunların yanı sıra P4C (Çocuklar İçin Felsefe) uygulayıcılığı ve Profesyonel Öğrenci Koçluğu sertifikalarına sahiptir.

Bireysel terapi, çocuk ve ergen danışmanlığı, psikodinamik ve varoluşçu yaklaşımlar, psikolojik değerlendirme, bellek ve bilinç çalışmaları ile dijital çağın psikolojik etkileri odağında çalışmalarını akademik ve etik ilkeler doğrultusunda sürdürmektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

• Nakit
  • Banka Havalesi
Özdeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Uğur Sokak, 35, Sincan , Ankara

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

e....e

Psikolog Esra Korkmaz harikaydı işinin en iyisi tüm herkese tavsiye ettim ve edeceğim gerek güler yüzlülüğü gerek verdiği tavsiyeler olsun çok yardımcı oldu

• Online adres Online Hizmet  •

• B

b....b

Sınav hazırlık sürecimde aldığım koçluk ve psikolojik destek, sadece bir başarı hikayesi değil, aynı zamanda kendimi keşfetme yolculuğu oldu. Esra Hanım’ın derin empatisi, yüksek mesleki etiği ve yapıcı yaklaşımı sayesinde zorlu süreçleri kolaylıkla aştım. Hayatına dokunduğu her ruha ilham olan böylesi kıymetli bir uzmanla çalışmak büyük bir ayrıcalık.

• Esra Korkmaz Bireysel Terapi  •

s,...m

Esra hanıma ilk gittiğimde hayattan bir beklentisi olmayarak gitmiştim pekde bir umudum yoktu giderken açıkcası fakat gittikten sonra işler beklediğim gibi olmadı artık yemek yiyebiliyor insanlarla konuşabiliyor arkadaşlarımla etkinliklere katılabiliyordum bunun sonradan olduğunu farkettim sean içinde farkında değilken biraz zaman sonra insanlara bakış açımın değiştiğini ve onlarında gözlermin ışığını gördüklerini gördüm kısacası söylemem gerekirse esra hanım sadece bakmıyor danışanına yüreğiyle görüyor :)

• Esra Korkmaz Yetişkin Terapisi  •

• F

fa...r

İyi ki yollarımız kesişmiş,gönülden tavsiye ederm

• Online adres Online Hizmet  •