Psk. Eylül Sevindi Gençsoy

Psikoloji daha fazla

Ankara 2 adres

Psk. Eylül Sevindi Gençsoy, Psk. Eylül Sevindi Gençsoy, Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Eğitim sürecimde edindiğim teorik ve pratik bilgileri, ilk olarak özel eğitim ve rehabilitasyon alanında uygulamaya dökerek bireylerin gelişimine ve aile iletişimlerine katkıda bulunmaya odaklandım.Kariyerime İlk Emek Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde başladım ve burada özel gereksinimli bireylerle çalışarak onların bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimlerine, destek oldum. Daha sonra Ankara Akademik Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görev aldım ve burada şema terapi ve bilişsel davranışsal teraği süreçlerine yönelik deneyimlerimi pekiştirdim.
Bir başka özel firmada kaygı bozukluğu, panik atak, ebeveyn danışmanlığı, üstün çocuklarda beceri çeşitliliği alanlarında çalıştım. Şu anda DuruGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Farah Psikoloji Enstitüsü'nde aktif olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Alanımda güncel bilimsel gelişmeleri takip ederek danışanlarıma en etkili yaklaşımları sunmaya devam ediyorum. Bireylerin psikolojik iyi oluşlarını desteklemeyi ve onlara daha sağlıklı bir yaşam alanı sunmayı hedefleyerek çalışmalarımı sürdürüyorum.

Çukurambar Mahallesi Malcolm X Caddesi 374 A Blok, Çankaya, Ankara 06510

• Sigortası olan hastalar

Fatih Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:12, Polatlı , Ankara 06900

• Sigortası olan hastalar

• D

Oğlumun okumada yaşadığı bazı güçlükler vardı. Aynı zamanda akranlarıyla ilişkide yaşadığı zorluklar. Sürece başladığımızda 3. Psikoloğumuzdu. İlk görüşmeden itibaren o kadar ferahlattı ki bizi. Süreç içerisinde sorunlarımızı çok şükür hallettik. Bazı konularda hala destek alıyoruz. Yolumuzun biraz uzun olduğunun farkındaydık. Ama bu kadar keyifli geçeceğini fark etmemiştik. Oğlum başladıktan birkaç ay sonra kendim de başladım. Bende ki kaygının oğluma geçebilme ihtimalini sormuştu. Doğru ve yerinde bir tespitti. Zamanla benim kaygım azaldıkça oğlumun sorunları daha hızlı azalmaya başlamıştı. İki alanda da farklı bakış açısı ve başarısı... İyi ki var...

•  •

Psk. Eylül Sevindi Gençsoy ile bir arkadaşım vasıtasıyla iletişime geçtim, kronik yorgunluk ve yeme bozukluğu şikayeti ile kendisine başvurdum. Süreç içerisinde her zaman çok iyi bir yol gösterici oldu, istediğim her zaman kendisine ulaşabildim, sorduğum sorulara sıkılmadan usanmadan cevap verdi. Yapıcı ve yol gösterici tavrı benim için çok önemliydi. Kesinlikle tavsiye ederim ve ediyorum.

• Ş

Eşimle bazı konularda anlaşmazlık yaşarken Eylül Hanım’a başvurduk ve gerçekten bizim için bir dönüm noktası oldu. Kendisi çok anlayışlı, profesyonel ve yönlendirici bir terapist. Seanslarımız boyunca bize sağlıklı iletişim kurmanın yollarını gösterdi ve birbirimizi daha iyi anlamamıza yardımcı oldu. Şu an ilişkimizde çok daha sağlıklı ve huzurlu bir noktadayız.Çift terapisi düşünen herkese gönülden tavsiye ederiz.

• Farah Psikoloji Enstitüsü Çift Terapisi  •

• H

Sevgili Eylül hanım işinin hakkını tam anlamıyla veriyor. 6 yaşındaki kızım için kendisiyle görüşmeye başladık. Gayet olumlu sonuçlar elde ediyoruz. Kızımın bana karşı anksiyetesi var. Ayrıca okula başlamasına büyük katkısı oldu. Okul için endişeliydik çünkü gittiği anaokulunun rehberi tarafından akademik ve sosyal sorumluluk adına eksiği olduğu söylenmişti. Ama Eylül hanım bizi kızım için çok rahatlattı ve okula başlamasında sakınca olmadığına ikna etti. İyi ki kendisini dinlemişiz. Kendisine her konuda minnettarım. Sadece çocuğunun iyileşmesi ilerlemesi yönünde kendini bu mesleğe adamış samimi içten sıcakkanlı ve sevecen bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Çocuğunu götürmek isteyen her anne babaya tavsiye ederim.

• Farah Psikoloji Enstitüsü Normal Randevu  •

• L

Kesinlikle öneriyorum. Kızımın gittiği anaokulunda bu çocuk İlkokula başlamaya hazır değil hem akademik hemde anneye karşı anksiyete oluşmuş denildi ve Biz Eylül hanımla tavsiye üzerine tanıştık kendisi gerçekten çok ilgili alakalı sevecen gerçekten işinin ehli bu konuda çok deneyimi olduğunu ilk görüşmede fark ettik çünkü kızımıza bir kaç test uyguladıktan sonra kızımızın okula hazır olduğunu okula başlamasında bir sıkıntı olmadığını dile getirdi. Kızımın Anneyle olan bağlılığında da çok mesafe kaydettik kendisine bu desteklerden dolayı çok minnettarız. Kesinlikle yetişkin ve çocuk psikolojisinde uzman bir hocamızdır. Herşeyin para olmadığını kişiye ve çocuğa fayda sağlamanın daha önemli olduğunu vurgulayan değerli bir kişiliktir. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

• Farah Psikoloji Enstitüsü Normal Randevu  •

• Ş

Eylül Hanıma sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Depresif hissettiğim için başvurmuştum. Gerçekleşen seanslar sonrasında daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Bana farkındalık kazandırdı. Herkese tavsiye ediyorum.

•  •

Eylül Hanım'a köpek fobim için gitmiştim. Çok güzel bir yol izledik, hatta inanmazsınız şu an evde köpek besliyorum.

• Ş

Eylül Hanım'a akrabam vesilesiyle ulaştım. İş stresim nedeniyle gerginim ve kaygılarım çok artmıştı. O sırada Eylül Hanım'a başvurdum. Daha yeni tanıştık, sürecimiz çok yeni güzel ilerliyor. Herkese tavsiye ederim.

• F

Ben Eylül Hanım'a kaygı problemlerim için başvurdum. Bir yakınımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kendisi bana çok katkı sağladı, sorunlarımı aşmama yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

• M

2 ay önce bir arkadaşımın önerisiyle gittim. Ciddi odaklanma problemlerim vardı. Uzun süre odaklanmakta zorlanıyordum. Eylül Hanım'ın bu konuda seanslar verdiğini duydum. Kendisi sorunumu çözdü. Herkese tavsiye ederim.