Psk. Eyüp Tunahan, 2010 yılından bu yana özel eğitim ve rehabilitasyon alanında mesleki çalışmalarını sürdürmektedir. Meslek hayatı boyunca, farklı gelişim özelliklerine sahip bireyler ve aileleriyle eğitim ve danışmanlık süreçlerinde görev almıştır.
Özel eğitim ve rehabilitasyon alanıyla ilk temasını 2004 yılında gerçekleştirmiş; 2004–2009 yılları arasında eğitim süreci devam ederken staj çalışmalarını bu alanda tamamlamıştır. Bu süreçte özel eğitim, çocuk gelişimi ve psikososyal destek başlıklarında uygulamalı deneyim kazanmıştır. Akademik ve mesleki yönelimi, çocuk gelişimi ve pedagojik yaklaşımlar üzerine şekillenmiştir.
Meslek hayatına stajyer olarak başladığı kurumlarda psikolog, çocuk ve aile danışmanı ile idari sorumluluklar üstlenmiş; rehabilitasyon ve bakım merkezlerinde farklı görevlerde bulunmuştur. Kamu görevinden ziyade sahada aktif çalışmayı tercih etmiş ve mesleki faaliyetlerini özel eğitim ve rehabilitasyon kurumları bünyesinde sürdürmüştür.
Sultangazi Lalegül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Arnavutköy Çarem Bakım Merkezi’nde psikolog ve idari görevlerde yer almıştır. Bu süreçlerde özel gereksinimli bireylerin eğitim, değerlendirme ve destek süreçlerine yönelik çalışmalar yürütmüştür.
Mesleki çalışmalarının yanı sıra; özel eğitim, dil ve konuşma terapisi, ergoterapi ve psikolojik danışmanlık alanlarında hizmet sunan çeşitli kurumların kuruluş aşamalarında görev almıştır. Çalışmalarını yürüttüğü kurumlar arasında Bolluca Rehabilitasyon Merkezi, Pediatric Therapy, Dilkem, Psikodünya Danışmanlık, Çocuk Terapileri Enstitüsü, Ailem Engelli Bakım Merkezi ve Şirin Çocuk Dil, Konuşma, Terapi ve Ergoterapi Merkezi yer almaktadır.
Toplumsal hizmet anlayışı kapsamında, özel gereksinimli bireylerin eğitim ve değerlendirme süreçlerine erişimini kolaylaştırmaya yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarında bulunmuştur. Bu çalışmalar; ulaşım, ön değerlendirme ve eğitim desteği gibi alanları kapsayacak şekilde planlanmıştır.
Eyüp Tunahan, güncel olarak çocuk ve ergen psikolojisi alanında mesleki çalışmalarına devam etmektedir. Danışmanlık ve terapi süreçlerinde etik ilkeler, bilimsel yaklaşım ve bireysel ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet sunmayı esas almaktadır.
Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi, Bayrampaşa 34045
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Eyüp Tunahan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Eyüp Tunahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eyüp Tunahan, Psikoloji. Size Eyüp Tunahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Eyüp Tunahan adresi nerede?Eyüp Tunahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi Bayrampaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eyüp Tunahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eyüp Tunahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eyüp Tunahan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eyüp Tunahan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eyüp Tunahan hangi dilleri konuşuyor?Eyüp Tunahan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eyüp Tunahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eyüp Tunahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eyüp Tunahan ile iletişime geçmenizi öneririz.