Merhabalar, ben Klnk. Psk. Ezgi Kurt. Psikoloji lisans eğitimimi 2016 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde, klinik psikoloji yüksek lisans eğitimimi ise 2020 yılında Başkent Üniversitesi’nde tamamladım. Yüksek lisans tezimde, erken dönem uyum bozucu şemalar ile aldatma eğilimi arasındaki ilişkide ilişki doyumu ve bağlanımının rolünü araştırdım. Lisans eğitimim süresince Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde stajyer psikolog olarak görev aldım; yüksek lisans döneminde ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde stajyer klinik psikolog olarak çalıştım ve Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nde gönüllü psikolog olarak hizmet verdim.
Meslek hayatıma 2019’da, bir özel eğitim merkezinde işitme ve konuşma güçlüğü yaşayan çocuklar ve ailelerine yönelik psikolojik destek ve psikoeğitim çalışmaları yürüterek başladım. Devam eden yıllarda özel psikiyatri kliniklerinde; çocuklar, ergenler, yetişkinler ve çiftlerle hem yüz yüze hem de online olacak şekilde terapi hizmetlerimi sürdürdüm. Bilkent Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Gelişim Merkezi bünyesinde üniversite öğrencilerine psikolojik destek sağladım.
Alandaki güncel yaklaşımları takip etmeye önem veriyor, terapi çalışmalarımı çeşitli eğitim ve süpervizyonlarla desteklemeye devam ediyorum. Klinik çalışmalarımda bilişsel davranışçı terapi, şema terapi, çocuk merkezli oyun terapisi, Gottman yaklaşımı başta olmak üzere araştırmalarla desteklenmiş bilimsel yaklaşımlardan yararlanmaktayım.
- Yeme Bozuklukları
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Online Hizmet
Online Seans
Uzm. Dr. M. Sinan Aydın Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikoonkoloji
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
SGK Anlaşması Yoktur
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Harika kurum şartları
Daha önce terapiye karşı biraz önyargılıydım ama fikrim tamamen değişti. Başladığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum.
• Uzm. Dr. M. Sinan Aydın Muayenehanesi • Psikoloji Randevusu •
J
j...
Ezgi Hanımı, arkadaşım olan eski bir danışanı vasıtasıyla buldum. İşe başladıktan sonraki sosyal ve içsel sürecim biraz karmaşık geçiyordu; destek almanın iyi olabileceğini düşündüm. Kendisi de gerçekten dinleyen, ihtiyaçlarımı doğru şekilde analiz eden ve her seansı özenle ilerleten bir psikolog. Çok memnun kaldım ve tavsiye ederim.
n...
Ezgi Hanım'ı sosyal medya sayfasından görüp ulaştım. Çocuklarımla ve hayatla ilgili konularda çok stres yapıyor, bunalmış hissediyordum. Kendisiyle görüşmek bana çok iyi geldi; gerçekten dinleyen birisi, güler yüzlü olması ve enerjisi bana çok iyi geldi. Etrafıma da mutlaka tavsiye ederim.
f...
Uzmanımıza tanıdığım biri aracılığıyla tanıştım. Kendisine ailevi sorunlardan dolayı başvurdum. Uzmanımla geçirdiğim sürede daha iyi hissetmeye başladım, bana çok yardımcı oldu. Kendimi de daha iyi hissetmeye başladım. Kendisinden çok memnunum, çevremde tavsiye ederim.
f...
Öznel bazı nedenlerden dolayı anksiyetem vardı.
Bu durum için Uzman Klinik Psikolog Ezgi Hanım'a başvurmuştum.
Mesleki bilgisi, dikkatli gözlemleri ve etik anlayışıyla güven veren bir uzman. Kendi mesleğimin de klinik psikolog olması sebebiyle çok uzun araştırmalar sonrasında Ezgi Hanım'ı buldum. İyi ki bulmuşum...
Çevremde profesyonel desteğe ihtiyaç duyabilecek herkese Klinik Psikolog Ezgi Hanım'ı gönül rahatlığıyla öneride bulunabilirim.
Bu anlamda sizlerin de bu konuya gösterdiğiniz önem de ayrıca çok değerli.• • •
s...
Klinik Psikolog Ezgi Hanım’a bir arkadaşımın önerisi ile başvurdum. Bana ne yapmam gerektiğini söylemek yerine, kendi cevaplarımı bulabilmem için yol gösteriyor. Farkındalık kazanmanın ne yapacağım konusunda yönlendirilmekten çok daha kıymetli olduğunu sayesinde anladım. Çevremdeki herkese tereddütsüz tavsiye edebileceğim bir süreçti benim için.
a...
Uzmanıma okuldan bir arkadaşım sayesinde ulaştım. YKS sınavı süresinde gergindim, o yüzden yardım aldım. Stres yönetimime yardımcı oldu. Ben memnundum, memnun kaldığım için birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim.
s...
Ailevi sorunlar vardı, onun için başvurdum.
Güler yüzlü, samimi biri. Aynı zamanda işini gerçekten iyi yapıyor. Kendimi daha tanımama, daha iyi hissetmeme yardımcı oldu.• • •
Z
ze...b
Ezgi Hanım'la 2021 yılından beri çalışıyoruz. Şu anda dışarı rahatça çıkabiliyor, duygularımı rahatça ifade edebiliyor, düşüncelerde kapılıp gitmiyor, kendime daha şefkatli yaklaşıyorsam sebebi Ezgi Hanım'dır. Tedavimizin aralarında psikiyatrik muayene olup ilaç kullanmam gerekiyor mu diye sorduğumda bana ilaç vermemelerinin sebebi Ezgi Hanım'dır. Çünkü tedavimizin ne kadar ilerlediğini anlattığımda ilacımın bu terapiler olduğunu biliyorlardı. Hayatımı olumsuz etkileyen birçok takıntımdan kurtuldum. İyileşme sürecinde iyi ki ona rastlamışım.
• Online Seans • Online Hizmet •
Ş
ş...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine ulaştım. Sosyal kaygı yaşadığım için başvurdum. Ezgi Hanım çok iyi bir dinleyici; en küçük detayına kadar anlattığım her şeyi can kulağıyla dinlediğini hissediyorum her zaman. Her görüşmemizden kendimle ilgili bir şeyler fark ederek çıkmak çok güzel. Gerçekleri görmeye hazır olduğunuzda sanki size usulca bir ayna tutuyor ve siz o aynadakilerle yüzleşirken şefkatle yanınızda duruyor, sizi destekliyor. Kendisini tavsiye ederim.
Ezgi Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Kurt, Psikoloji. Size Ezgi Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Ezgi Kurt adresi nerede?Ezgi Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ufuk Üniversitesi Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ezgi Kurt uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ezgi Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ezgi Kurt hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Kurt ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Kurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ezgi Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Ezgi Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Kurt hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Kurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Anlaşması Yoktur Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.