2005 yılında Near East University Psikoloji (ingilizce) Bölümünü kazandı,
Lisans öğrenimi sürecinde;
2006 yılında Özel Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde
2007 ylında Özel Bilge Anaokulunda
2008 yılında Devlet Hastanesi Psikolog kliniğinde
2009 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları Hastanesinde stajını tamamladı.
2010 yılında Yüksek Şeref listesine girerek mezun oldu.( High Honour student)
2010-2011 yılları arasında Özel Yaşam Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde çalıştı.
2012-2017 yılları arasında Adalet Bakanlığı' na Bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde Psikolog olarak çeşitli Grup terapileri ve Bireysel terapiler, seminerler verdi, Sosyal sorumluluk Projeleri yönetti.
Tüm bu süreçlerde çeşitli eğitimler alarak tecrübelerine, bilgilerini ekleyerek yol aldı, 2018 yılından itibaren,
Online Terapi ve Danışmanlık hakkında çeşitli araştırmalar yaptıktan sonra, yurt dışından online hasta kabul etmeye başladı.
2019 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine kabul edildi sonrasında, Psikodinamik Psikoterapi ekolünün eğitimini Eğitimini Doç Dr. Ali Keyvandan alarak yine kendisinin liderliğinde yürütülen Psikodinamik Psikoterapi Süpervizyon Eğitimini ve Prof Dr. Ahmet Ertan Tezcan tarafından yürütülen Psikoterapotik Görüşme Yöntemleri ve Psikopatoloji eğitimlerini aldı
2021 yılında Doç dr. Haydeh Faraji'den danışmanlığinda "Kişilik Bozukluklarında Kıskançlık" konulu Projesini tamamlayarak mezun oldu.
- Depresyon ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Stres ,
- Sosyal Fobi ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
Beşiktaş, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Uzm. Kl. Psk. F. Çilem Deniz
Panik ataklar ve devamlı anksiyete şikayeti ile Çilem hanıma ulaştım. Kendisi ile de online olarak uzun aylar süren bir tedavi süreçi geçirdim.
Seanslar sırasında kendimi ifade etmeme ve düşüncelerimi daha iyi yansıtmama çok yardımcı oldu.
Soruları ve tespitleri ile süreci iyi yönetip herzaman kendimi rahat ve güvende hissetmemi sağladı. Her zaman da sabırlı davrandı. Bu sebeple de sürecin sonucunda başladığımdan çok daha iyi bir yerdeydim. Bu sebeple katkısı için tekrar teşekkür ediyorum.• başka bir yer • Diğer •
Teşekkürler..
d.....
Çilem Hanım'dan pandemi sürecinde kaygı yönetimi için danışmanlık aldım, sürecimiz pandemi sonrasında da devam etti. Kendisi alanında uzman, danışanının ihtiyaçlarına göre yöntemler önerip uygulayan bir psikologtur. Bunların yanı sıra online danışmanlığı da çok iyi yönetiyor, kimi yerlerde yüz yüze görüşmeden daha verimli geçtiğini bile söyleyebilirim.
• Uzm.Kl.Psk. Çilem Deniz Online Danışmanlık • •
Çilem Hanım'dan çok memnun kaldık. Kendisiyle dostluğumuz devam ediyor. Yeğenimde dikkat dağınıklığı olduğu için kendisiyle görüşme sağladık. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin. Çilem Hanım'dan aldığımız danışmanlık hizmetinden sonra yeğenimin dikkat dağınıklığı toparlandı. Derslerine adapte olmaya başladı ve takdir belgesi alarak 8. sınıfa geçti. Arkadaş ortamlarına daha güzel girmeye çalıştı. Şu anda çok güzel ilerliyor. O zamandan bu zamana kadar çoğu şey olumlu anlamda bayağı gelişti.
Ş
ş.....
Çilem Hanım gerçekten işini oldukça profesyonel ve doğru bir şekilde yapmaktadır. Kendisinden online ve 1-2 seans da yüz yüze destek almıştım. Çilem Hanım'la seanslarımızı sonlandırdım. Kendisi alanında uzman, gerçekten çözüm odaklı çalışan bir psikolog. Sürekli karamsarlık ve umutsuzluk öz güven problemleri yaşıyordum büyük oranda bunlarla baş etmeyi öğrendim. Çilem Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
C
c.....
Çilem hoca en kötü zamanlarımda yanımda oldu gerçekten çok teşekkür ediyorum uzmanlığına güvenilecek rahatlıkla içinizi dökebileceğiniz bir uzman. Benim en buhranlı dönemimde elimden tuttu iyi ki sizin gibi birisiyle tanıştım. Çilem hocama başlamadan önce hayatım bir çok yönüyle işlevselliğini yitirmişti herşeyden çekinir herkesi kıskanır , herşeye öfkelenir ve buna karşın hiçbir aksiyon alamazdım çilem hanımla yaptığımız görüşmelerden sonra farkındalığım arttı potansiyelini gördüm ve zamanla kendimi gerçekleştirmeye başlar duruma geldim kendisine bu değişim için çok teşekkür ediyorum
nu...n
Çilem hanıma randevu aldığımda ilk tereddütlerim vardı.acaba beni anlayacak mı kendimi rahat hissedebilecekmiyim diye.ama seans bıyunca kendimi okadar rahat hissettim ki.kendime bile söyleyemediğim şeyleri çilem hanım sayesinde dile getirdim ve yıllarca ne kadar hatalar yaptığımı kendimi çok değersiz gördüğümü farkettim.çilem hanma sonsuz teşekkür ediyorum kendimi bulmamı sağladığı için.
• Uzm.Kl.Psk. Çilem Deniz Online Danışmanlık • •
Z
z.....
Güzel tespitlerde bulunarak kendimin ve çevremin farkına varmamı sağladı. Duygusal boşluğumun olduğu dönemde onunla o hafta konuşabilecek ve paylaşımda bulunabilecek olma hissi beni rahatlattı. İşini severek yapan güzel ve tatlı bir hanımefendi.
Ş
ş.....
Çilem Hanım alanında oldukça profesyonel biri. Yaklaşık bir yıldır online terapi yapıyoruz. Gerçekten başladığımız günden bugüne kendimdeki değişimi çok net fark edebiliyorum. İlk görüşmelerimizde o kadar negatif o kadar olumsuz düşünen bir insandım ki. Şimdilerde daha olumlu bakmayı öğrendim. Kendimi çok çok daha iyi hissediyorum. Görüşme günlerimizi iple çekiyorum. Tüm içtenliğimle Çilem Hanım'ı kesinlikle tavsiye ediyorum
su...e
Geçtiğim zor süreçleri daha farkındalık içinde, kendi ihtiyaçlarımı görerek başedebilmem konusunda o kadar çok şey öğrendim ki kendisinden, hayatımı ve hayata bakışımı değiştirdi. Güçlü bir kadın olmamda rolü çok büyük. Iyi ki karşılaştık.
• Uzm.Kl.Psk. Çilem Deniz Online Danışmanlık • Online Terapi •
Düşüncelerime ve duygularıma olan uzman yaklaşımıyla daha ilk görüşmeden bile kendini kanıtlamıştı, işinde profesyonel olduğu her halinden belli Çilem Hanım'ın. Sayesinde sosyal fobimi yenerek, özgüven kazandım, arkadaşlar edindim. Çilem Hanım'a ulaşmakta geç bile kaldığımı fark ettim. Anlayışlı ve sakin tavrı, naif tutumu için kendisine teşekkür borçluyum.
• başka bir yer • Diğer •
F. Çilem Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?F. Çilem Deniz, Psikoloji. Size F. Çilem Deniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
F. Çilem Deniz adresi nerede?F. Çilem Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan F. Çilem Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda F. Çilem Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
F. Çilem Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?F. Çilem Deniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan F. Çilem Deniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar F. Çilem Deniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, F. Çilem Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
F. Çilem Deniz hangi sigortaları kabul ediyor?F. Çilem Deniz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.