Psikoloji Randevusu +29 daha fazla
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Randevu +69 daha fazla
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
F. Görkem Kılınç, Kurucusu Olduğu Evre Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezinde Hizmet Vermektedir.
Üye olduğu kuruluşlar :
-...
Okullar / Eğitimler
- Ufuk Üniversitesi, Ankara (Türkiye)2007–2012 Psikolog
- Ufuk Üniversitesi, Ankara (Türkiye)2013–2016 Uzman Psikolog
- Atılım Üniversitesi, Ankara (Türkiye)2014–2015 Rehber Öğretmen
Altay Mahallesi Söğüt Caddesi Vizyon Prestige Rezidance No:24/B Kat:8 Daire:52 Eryaman, Ankara
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Dakiklik
Alaka
Mekan
k....d
Öncelikle Görkem Hocama çok teşekkür ediyorum,çok iyi bir gözlemci ve rahatlatıcı ifadelerle kendini yakın hissettiriyor,çocuğumla geçirdiği kaliteli zaman ve değerlendirmeleri gerçekten çok yerinde.Kesinlikle tavsiye ederim.
f.....
Görkem Beye 7 yaşındaki kızımın kardeş kıskançlıkları,yeme problemleri ve aşırı inatçı tutumu için gittik,kızımı oyun terapisine alarak bizim yıllarca sebebini anlayamadığımız bizden kaynaklı sorunları bize gösterdi. Her çocuk mizacıyla dünyaya geliyor ve anne baba mizacıyla uyuşmadığında çatışmalar başlıyor. Görkem Bey sayesinde şimdi bu çatışmalarımızı ilk seansta bile yarıya indirdik diyebilirim. Klinikte kendinizi güvende ve emin ellerde hissediyorsunuz.Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.
f....k
Görkem beye 6 yaşındaki oglum icin gittik,ilk seansta oğlumun öz güven eksikliği olduğu tanısını koydu.İlk günden itibaren bize dürüst ve açık oldu.Meğer doğru bildiğimiz o kadar yanlışlarımız varmış ki,şuan yolun başındayız ama gelişmeler bizi mutlu etmeye,heyecanlandırmaya başladı.Huzurlu bir ortam,hep güleryüzlüler,oğlum seanslara cok istekli katılıyor.Görkem bey iyiki tanıdık sizi,başarılarınız daim olsun.
s....u
Artık iyiden iyiye çaresiz hissettiğim, oğlumun kaygıları ile baş edemediğim ve kendi kaygılarımı da iyice kontrol edemez olduğum bir döneme girmiştim. Görkem Hocamla tanıştığımız seansta yaklaşık 1,5 saat bizimle ilgilendi. Ailesel yapımızı ve oğlumuzu tanımaya çalıştı. Daha ilk gözleminde oğlumun karakterini bir çırpıda anlattı bana. İnanılmaz güven veren, desteğini sonuna kadar hissettiğiniz bir hekim. Daha 2. Seansımız da oğlumun kaygıları azalmaya başladı. Telefonla aradığımda dahi sorunumuzu dinleyip, hemen çözümünü söyledi. Gerçekten minnettarız.. İlerleyen zamanlar da sorunumuzun tamamen biteceğine olan inancım ve güvenim sonsuz.. Ve sizde benim gibi şu an çaresizce bu yorumlar da sorununuzun çözümüne yönelik bir kaç satır arıyorsanız; kendinize bir iyilik yapın ve mutlaka Görkem Hocama uğrayın.. Ayrıca danışmada ki bayana da çok çok teşekkür ediyorum, her daim gülen yüzü ve de oğlumun seansı esnasında 3 yaşında ki kızımla hiç sıkılmadan bir saat boyunca oyunlar oynadığı için.. İyi ki varsınız..
s....y
Kızım için Görkem Bey ile tanıştık, öncelikle güler yüzü bize çok güven verdi, Görkem Bey'in tavsiyelerini kızım uygulamaya başladı, ufak ufak değişimler başladı, her zaman yanımızda olduğunu bilmek güzel, herşey için teşekkürler.
h....y
16 yaşındaki oğlum için gittik halende devam ediyoruz ergenlik,Anne baba çatışması daha yolun çok başındayız fakat güzel gelişmeler olmaya başladı inanıyorum ki dahada iyi olacak Görkem beyin sayesinde bu zor süreci anlatacağız
s....
7 yaşındaki oğlumum kaygı bozuklukları ve özgüven eksikliği sebebiyle ve tavsiye üzerine Görkem hocamıza ulaştık. İlk seansta oğlumun ve bizim güvenimizi kazandı. Çocuğumuzla ilgili planlanan seansların objektif durum analizleriyle ilerlemesi bize çok iyi geliyor. Açıklamalarıyla bize yol gösterici oluyor ve çocuğum da seanslara çok hevesli geliyor. Seans sonrasında kaygı durumlarıyla başa çıkmayı öğrendiğini farkediyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum.
e....a
Oğlumun maske çıkarmama ve hasta olma üzerine olan kaygılarından dolayı gittik üstelik asosyal tarafı da olan bir cocukdu. İlk seansda maske konusunda bile %80 problemi aşarken 2. Seansda maske kullanmayı tamamen birakti diyebilirim. Eski suskun konuşmayan göz iletisimi olmayan çocuğum artık kendisini belli etmeye ve uzun olmasa da sohbetlere dahil olmaya başladı. En özel ve güzel yanı ise oğlumun yüzünde bı süredir göremediğim gülüşü tekrar görmek oldu . Tşk ederiz Görkem Bey
n....ç
Görkem Hocanın çocuklarla olan iletişimi süper. Bensiz tuvalete bile gitmeyen oğlumu ilk günden odaya sokmayı başardı. Kendisinden 5 yaşındaki oğlum için oyun terapisi alıyoruz. 4 seans da inanılmaz yol katettik. Kendisine çok teşekkür ederiz
k.....
10 yaşındaki oglumuz için başvurduk. Kısa sürede sonuç aldığımızı çok rahatlıkla söyleyebilirim.Seanslar, ebeveyn olarak bize de çocuğumuza karşı tutumlarımızı revize etme fırsatı tanıdı. Süreçten çok memnunuz.Teşekkürler.
Hakkımda
Üye olduğu kuruluşlar :
-...
Okullar / Eğitimler
- Ufuk Üniversitesi, Ankara (Türkiye)2007–2012 Psikolog
- Ufuk Üniversitesi, Ankara (Türkiye)2013–2016 Uzman Psikolog
- Atılım Üniversitesi, Ankara (Türkiye)2014–2015 Rehber Öğretmen
Deneyimler
- Yürüteç Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ankara (Türkiye) 2012–2013 Psikolog
- Yürüteç Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ankara (Türkiye) 2013–2015 Kurum Müdürü
- Yürüteç Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ankara (Türkiye) 2015–Devam Ediyor Uzman Psikolog - Rehber Öğretmen
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar