- Depresyon
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Aile İçi İletişim Sorunları
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
f....k
Funda hanıma yükseklik korkum için ulaşmıştım.
Kendisinin yönlendirmeleri ve doğru tespitleri ile yükseklik korkum ve onu tetikleyen bir çok şey çözüme kavuştu. Funda hanıma gitmeden önce kendime tanılar koymuş sebepleri sonuçları belirlemiştim fakat gidince anladım ki hiçbir şey benim gördüğüm gibi değilmiş.
Açıkçası büyük bir aydınlanma yaşadım. Hayatıma duygularıma yaşadıklarıma bakış açım değişti artık düşüncelerimi duygularımı kontrol edebiliyorum.
3. Katın balkonundan baktığımda korkarken şimdi 6. Katın balkonundan İnsanları izliyorum.• Boğaziçi Danışmanlık • •
e ...ç
Funda hanımla bir buçuk yıldır seanlarımız devam etmektedir onun yanındayken bir arkadaşımla konuşuyormuş gibi hissediyorum her seans atan çıktıktan sonra kendimi daha enerji daha mutlu hissediyorum
gü....
İyiki gitmişim iyiki tanımışım Bir çöp değil pırlanta olduğumu fark ettirdi. Kendime inanmamı ve güvenmemi sağladınız Muhteşemsiniz
i̇....
Aşırı stresli yaşadığım hayatımda, sizin gibi biriyle karşılaştığım için çok şanslıyım.Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum.
• Online Danışmanlık • •
me...s
Cansu Hanım ile kaygılarımın yoğun olduğu bir dönemde tanıştım. Kendi içimde çözmekte zorlandığım birçok konuyu yargılanma korkusu olmadan paylaşabildim. İlk görüşmeden itibaren sıcak, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımıyla bana güven verdi. Yönlendirmeleri sayesinde farkındalık kazandım ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Kısa sürede bile olumlu değişimler yaşadığımı görmek beni çok motive etti. Sürecin başından itibaren bana sağladığı destek için kendisine çok minnettarım.
be....
Funda Hanımı doktor takvimi üzerinden buldum ve iki aydır gidiyorum. Başvurma sebebim depresyondu ve şuan iki ay öncesine göre çok daha iyiyim. Sürecimiz güzel bir şekilde devam ediyor. Kendisinden çok memnunum.
fe...k
Funda Hanım la en başta 2 hafta arayla görüşüyorduk. Her seans çok doğru noktalara değindi ve bende farkındalık oluşturdu şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. o yüzden seans araslarını uzatmış olduk. çok çok çok memnunum
g.....
Sosyal medya uygulaması sayesinde buldum Funda hanımı. Yoğun kaygılı olduğum bir dönemdi. Benim bile çok saçma olduğunu düşündüğüm ancak yine de başa çıkamadığım sıkıntılarımı anlatırken hiçbir şekilde beni yargılamayıp beni candan dinlediğini hissettirip çok yol gösterici oldu. Kendimde olumlu gelişmeler gözlemliyorum biliyorum ki sürecimizin sonunda çok daha iyi olacağım
g.....
Hayatın içinde zaman zaman kendimizi yolun başında hissettiğimiz, hangi yöne gideceğimizi bilemediğimiz anlar olur. Böyle bir dönemde, içsel dünyamı anlamaya, farkındalık kazanmaya ve daha güçlü bir "ben" yaratmaya yönelik bir adım attım. Çalıştığım psikologla geçirdiğim süreç, tam da bu dönemde benim için bir dönüm noktası oldu.
İlk görüşmemizde hissettiğim gerginlik ve belirsizlik, onun samimi ve yargısız yaklaşımı sayesinde kısa sürede yerini güvene bıraktı. Onun rehberliğiyle kendimi daha yakından tanıma, olaylara farklı açılardan bakma ve yaşadıklarımı yeniden anlamlandırma fırsatı buldum. Kendi iç dünyama bir yolculuk yaparken, onun sunduğu destek ve anlayış beni her adımda daha da cesaretlendirdi.• Boğaziçi Danışmanlık • •
s-...a
Öncelikle Funda Hanım son derece nazik ve dinlemeye açık bir insan. Kendinizi rahatça ifade edebiliyorsunuz. Hayvan fobisi için gitmiştim. 3 seansta çözüm almaya başladım.
Kendisine güvenebilirsiniz. Tavsiye ederim.
• Boğaziçi Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Funda Cansu Gül Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Cansu Gül Kaya, Psikoloji. Size Funda Cansu Gül Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sanat Terapisi, NLP, Randevu, Psikoloji Randevusu, Eğitim Danışmanlığı, Kurumsal Danışmanlık, Online Hizmet, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Evlilik Öncesi Danışmanlık.
Funda Cansu Gül Kaya adresi nerede?Funda Cansu Gül Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Cansu Gül Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Funda Cansu Gül Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Funda Cansu Gül Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Funda Cansu Gül Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Funda Cansu Gül Kaya hangi dilleri konuşuyor?Funda Cansu Gül Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Funda Cansu Gül Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Cansu Gül Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Funda Cansu Gül Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 100 hasta / danışan, Funda Cansu Gül Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Funda Cansu Gül Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Funda Cansu Gül Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), SGK Anlaşması Yoktur Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.