Klinik Psikolog olarak 2016 yılından bu yana aktif olarak psikoterapi alanında çalışıyorum. Ergen, yetişkin, çift ve ailelerle bireysel psikoterapi süreçleri yürütüyor; her danışanın ihtiyaçlarına uygun, bilimsel temelli ve etik ilkelere dayalı bir terapi yaklaşımı benimsiyorum.
İlişkisel örüntüler, bağlanma süreçleri ve tekrarlayan yaşam döngülerini terapi sürecinde ele alıyorum. Amacım, danışanlarımın kendilerini güvenle ifade edebilecekleri, içgörü kazanmalarını ve kalıcı değişim geliştirmelerini destekleyen bir terapi ortamı sunmaktır.
Online Hizmet
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Kl. Psk. Gizem Hamurcu Yarkaya adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Gizem Hamurcu Yarkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Hamurcu Yarkaya, Psikoloji. Size Gizem Hamurcu Yarkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Hizmet.
Gizem Hamurcu Yarkaya adresi nerede?Gizem Hamurcu Yarkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bul. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Hamurcu Yarkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gizem Hamurcu Yarkaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gizem Hamurcu Yarkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Hamurcu Yarkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Hamurcu Yarkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Hamurcu Yarkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Gizem Hamurcu Yarkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Hamurcu Yarkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Anlaşması Yoktur Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.