Göz Hastalıkları
Meydan Mah. N. Fazıl Kısakürek Cad., Aksaray • Harita
Özel Aksaray Tıp Merkezi
Özel Romamed Tıp Merkezi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Romatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Algoloji · Daha fazlaAtatürk Bulvarı Merkez Mah. No: 203 Konacık, Bodrum • Harita
Özel Romamed Tıp Merkezi
İzmir Özel Gazi Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaNevzat Güzelırmak Sokak No:29 Alsancak / Kahramanlar – İzmir, İzmir • Harita
İzmir Özel Gazi Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi Çağatay Sokak No:39, Pursaklar • Harita
Pursaklar Devlet Hastanesi
Ataşehir Modern Tıp Merkezi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaYeni Çamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi No:13/1, Ataşehir • Harita
Ataşehir Modern Tıp Merkezi
Bursa, Bursa • Harita
Doktor muayenehanesi
Özel Yeni Ortadoğu Cerrahi Tıp Merkezi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Diyetisyen · Daha fazlaİvedik Caddesi No:22, Yenimahalle • Harita
Özel Yeni Ortadoğu Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Maltepe Tıp Merkezi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaFeyzullah Mahallesi Bağdat Caddesi No: 346/D, Maltepe • Harita
Özel Maltepe Tıp Merkezi
Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaSanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan • Harita
Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Akupunktur · Daha fazlaTerazidere Mah. 60.Yıl Cd. No:3, Bayrampaşa • Harita
Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi
Denizli Çivril Devlet Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Psikiyatri · Daha fazlaYukarı Mahallesi Uşak Cad., Denizli • Harita
Denizli Çivril Devlet Hastanesi
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaElmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi