0850 333 0388 Ücret öğren

Klinik Psikolog Gülce Özcan, psikoloji lisans eğitimini burslu olarak Başkent Üniversitesinde onur derecesi ile tamamlamıştır. Eğitim hayatına Başkent Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı’nda devam etmiş ve programı yüksek onur derecesi ile tamamlamıştır.

Mesleki çalışmalarını; Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi yaklaşımları çerçevesinde sürdürmekte olup; yetişkin, çocuk ve ergenlerle bireysel terapi alanlarında bilimsel temelli ve danışan odaklı bir psikoterapi hizmeti sunmaktadır.

Yetişkin
En az 9 yaşındaki çocuklar

Online danışmanlık

Online Terapi- Klinik Psikolog Gülce Özcan

Online Terapi- Klinik Psikolog Gülce Özcan

Gülce Özcan
Emek Psikoloji- Klinik Psikolog Gülce Özcan

Emek Mahallesi 29.sokak 18/3 Çankaya, Ankara, Okyar Apartmanı Kat 2 Daire 3, Ankara 06490

Ödeme yöntemleri

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

m....t

Gülce Hanım’a başlamadan önce kafamda bir sürü soru işareti ve çekincelerim vardı. Ama daha ilk görüşmede süreci o kadar güzel ve açıklayıcı anlattı ki bütün endişem gitti. Görüşmelerde o güveni ve sıcaklığı hemen hissediyorsunuz. Kendimi hiç yargılanmadan rahatça ifade edebildiğim, farkındalığımı artıran yetkin bir uzman.

• Online Terapi- Klinik Psikolog Gülce Özcan Online Hizmet  •

er...t

Ankara’da uzman psikolog arayışım sırasında Gülçe Özcan Hanım ile tanışma fırsatım oldu. İlk seans itibarıyla sunduğu güvenli ortam, profesyonel yaklaşımı ve yüksek empatisi sayesinde terapi sürecim çok verimli ilerliyor. Karmaşık hissettiren pek çok konuyu onun doğru tespitleri ve yönlendirmeleriyle çok daha net görebiliyorum. Ankara’da profesyonel terapi desteği ve psikolojik danışmanlık arayan herkese Gülçe Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Emek Psikoloji- Klinik Psikolog Gülce Özcan Bireysel Terapi  •

d...

Gülce Hanım’a bir referans sayesinde ulaştım. Kendisiyle şema terapisi üzerine çok verimli bir süreç geçirdik. İlk görüşmeden itibaren profesyonelliği, samimiyeti ve sıcak yaklaşımı sayesinde kendimi güvende ve rahat hissettim. Her seansta beni gerçekten dinlediğini, anladığını ve ihtiyaçlarıma uygun şekilde yol gösterdiğini hissettim. Hayatıma çok değerli katkılar sağladı; olaylara bakış açımı değiştirmeme ve kendimi daha iyi tanımama yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş. Alanında son derece başarılı, bilgili ve empati dolu bir uzman. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

d...

Gülce Hanım harika bir klinik psikolog. Anksiyete tanısı almıştım psikiyatriden. Bunun için bir de terapi almak istedim. Kliniğin ortamı, kendisinin profesyonel yaklaşımı hatta ses tonu ve konuşma şekli bile (bunun eğitimini mi aldı bilmiyorum ama çok sakinleştirici bir sesi var) insanı rahatlatıyor.

d...

Gülce hocam ile 1 yıl gibi bir zamandır terapi sürecimi yürütüyoruz. Başta ailevi sorunlarım vardı, o sebeple gelmiştim ve şema terapi ile ilerlemeye başladık. Kendimle ve çevremdekilerle ilgili algımı, bana iyi gelmeyen davranış kalıplarımı, ilişkilere bakış açımı ve daha birçok konuda farkında olmadığım negatif inançlarımı keşfetmeme ve daha sağlıklı bir hayat kurmama etkisi çok büyük oldu. İlk başladığımda terapinin hayatımda neleri değiştirebileceği ile ilgili çok karamsardım; fakat kendisinin güler yüzlü yaklaşımı ve mesleki bilgisi beni ilk andan rahatlatmıştı. Gülce hocamdan çok memnunum ve terapi almayı düşünen herkese öneririm.

d...

Gülce Hoca uzun zamandır var olan psikoloğa gitme önyargılarımı kesinlikle enerjisi ve sabrıyla kırdı. Kendisiyle çalışmaya başladığımdan beri çevremdeki birçok insan bendeki değişimi fark etti. Artık daha özgüvenli ve kendime inanır haldeyim. Şimdi kendimi çok daha iyi tanıyorum ve çok daha iyi ifade ediyorum.

d...

Danışanlarının tavsiyesiyle ulaştım. Yas sürecini atlatmakta çok zorlanıyordum. Seansların sonucunda kendimi çok daha iyi ve huzurlu hissediyorum. İçtenlikle tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.

d...

Gülce Hanım ile terapiye referans aracılığıyla başladım. Terapiye başlarken açıkçası biraz önyargılıydım ve bana gerçekten iyi gelir mi, emin değildim. Ama Gülce Hanım’ın profesyonel yaklaşımı sayesinde daha ilk seanslardan itibaren kendimi rahat hissetmeye ve daha rahat ifade etmeye başladım; anlaşıldığımı ve yargılanmadan dinlendiğimi hissettim. Süreçte en çok hoşuma giden şey, sadece dert anlatıp çıkmıyor olmamdı. Seanslarda neden böyle hissettiğimi, düşüncelerimin beni nasıl etkilediğini birlikte anlamaya çalıştık. Aralarda verilen küçük ödevler ve egzersizler sayesinde konu sadece seans odasında kalmadı; günlük hayatımda da uygulama fırsatı buldum. Zamanla bazı olaylara verdiğim tepkilerin değiştiğini fark ettim. Kendimi daha iyi tanıyor, kaygılarımı eskisine göre daha iyi yönetebiliyorum. Hâlâ öğrenecek şeylerim var ama terapiye başladığım için gerçekten mutluyum.

d...

Gülce Hocama bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Bir süredir yaşadığım kaygı, iş stresi ve zihinsel olarak kendimi yorgun hissetmem nedeniyle profesyonel destek almaya karar vermiştim.

İlk görüşmeden itibaren kendimi rahat hissettim. Beni dikkatle dinlemesi, yaklaşımı ve doğru yönlendirmeleri sayesinde hem kendimi daha iyi tanımaya başladığımı hem de hayatımda yaşadığım sorunlarla daha iyi baş etmeye başladığımı fark ettim. Çevremdekilerin de bu değişimi görmeleri beni çok motive etti.

Kesinlikle tavsiye ederim. İhtiyacı olan herkesin güvenle destek alabileceği, işini özenle yapan ve samimi bir uzman olduğunu düşünüyorum. Bu süreç bana gerçekten çok iyi geldi.

d...

Kendisine bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Özellikle ilişkilerimde yaşadığım zorluklar, iletişim sorunları ve bu süreçte kendimi daha iyi anlamak istediğim için başvurdum. Seans süreci benim için oldukça verimli geçti. Kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadığımı hissettiğim bir ortam sundu. İlişkilerime farklı bir bakış açısıyla yaklaşmama ve kendimi daha iyi tanımama yardımcı oldu. Alanına hâkim, dikkatle dinleyen ve süreci profesyonel şekilde yöneten bir uzman olduğunu düşünüyorum. Destek arayan kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.