Klinik Psikolog Gülce Şahin olarak yetişkin bireylerle çalışıyorum. Psikoterapi sürecini, kişinin kendi iç dünyasını anlamaya başladığı ve yaşamındaki tekrarları fark ederek dönüşüm yaşayabildiği bir yolculuk olarak görüyorum. Bu süreçte danışanla kurulan güven temelli ilişkiyi en önemli yapı taşı olarak kabul ediyorum.
Psikoloji lisans ve klinik psikoloji yüksek lisans eğitimimi İstanbul Arel Üniversitesi’nde tam burslu olarak ve dereceyle tamamladım. Eğitim sürecimde kişilik bozuklukları, depresyon, kaygı bozuklukları, travma sonrası stres bozukluğu gibi alanlarda çalıştım. Özellikle bireyin geçmiş yaşantılarının bugünkü ilişkileri ve içsel çatışmaları üzerindeki etkilerine odaklanıyorum.
Yaklaşımım ağırlıklı olarak psikodinamik temellidir. Ancak ihtiyaçlara göre EMDR ve Şema Terapi gibi kanıta dayalı yöntemleri de entegre ediyorum. Altı yılı aşkın süredir aktif olarak danışan görmekteyim. Klinik deneyimimin yanı sıra psikoloji öğrencilerine yönelik eğitim ve süpervizyon içerikleri de hazırladım.
Tez çalışmamda, ikincil travmatik stres konusunu ele aldım ve bu çalışmayı ulusal bir kongrede sunma fırsatı buldum. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi başta olmak üzere çeşitli kurumlarda staj ve eğitimler tamamladım.
Baş etmekte zorlandığınız duygular, ilişkisel sıkışmalar, tekrar eden yaşam örüntüleri ya da kendinizi daha yakından tanımak istiyorsanız, birlikte çalışabiliriz.
Alınan Eğitimler:
Bütüncül Psikodinamik Psikoterapi Süpervizyonu: Kln.Psk.Ömer Yurtsever Bütüncül Uygulamalı Çift Terapisi Sempozyumu: Mehmet Akif Aydın Üst Düzey Kişilik Bozukluklarında Dinamik Psikoterapi Eğitimi: Prof. Dr. Doğan Şahin/ 100 saat Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Aktarım Odaklı Dinamik Psikoterapi Eğitimi: Prof. Dr. Doğan Şahin/90 saat Psikodinamik Psikoterapi TemelDüzey Eğitimi: Prof. Dr. Doğan Şahin/40 saat Dinamik Yönelimli Cinsel Terapi Semineri: Prof.Dr. Doğan Şahin/ 18 saat EMDR 1. Düzey Eğitimi: Davranış Bilimleri Enstitüsü/Emre Konuk/45 saat Şema Terapi Temel Düzey Eğitimi: Şema Terapi Enstitüsü/ Gonca Soygüt Pekak/ 42 saat Rorschach Testi Uygulayıcı Eğitimi (Yetişkin): Rorschach ve Projektif Testler Derneği/ Tevfika İkiz/ 72 saat TAT Testi Uygulayıcı Eğitimi (Yetişkin): Rorschach ve Projektif Testler Derneği/ Tevfika İkiz/ 36 saat
- Kişilik Bozuklukları ,
- Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar ,
- Sosyal Fobi ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu) ,
Barış Mahallesi Koru Caddesi Gökbey Sitesi C2 Blok Daire 1 Beylikdüzü Alvin Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Beylikdüzü, İstanbul 34519
- Sigortası olan hastalar
Barış Mahallesi Koru Caddesi Gökbey Sitesi C2 Blok Daire 1 Beylikdüzü Alvin Psikolojik Danışmanlık Merkezi, İstanbul
Uzm. Kl. Psk. Gülce Şahin
Gülce Hanıma kaygılı bir zihinle artık baş edemediğim ve terapiye ihtiyacım olduğunu anladığım zaman başvurdum. 1.5 yıl süren seanslarımız sonrasında ve Gülce Hanımın profesyonel terapistliği sayesinde zihnim artık daha sakin, kendimi ve çevremi daha iyi anlıyor, kendimi çok daha mutlu ve mental açıdan çok daha iyi hissediyor olmaktan mutluluk duyuyorum.
• Uzm. Kl. Psk. Gülce Şahin • Diğer •
m....s
Gülce hanımla terapi sürecimde ilk seanstan beri anlaşılmış ve güvende hissettim.Daha önce başka terapi süreçlerimden ötürü terapiye ve kendime olan inancım kırılmıştı.Ama gülce hanım sayesinde umutlu ve iyi hissediyorum.Gülce hanım alanında bilgili,ilgili,anlayışlı ve profesyonel biri.Kendimi fark etmeme çok katkısı oluyor.Empatisi ve yaklaşımı sayesinde kendimi açmakta hiç zorluk çekmedim.Etik kurallara da çok uyarak başarılı bir psikolog kesinlikle.Kendimi daha iyi tanımaya ve sevmeye başladım.İlgisi,sabrı ve profesyonelliği ile güven veren birisi.İlk günden beri beni yargılamadan anlayışla dinleyen bir uzmanla çalışmak bana çok iyi geldi.Kendimi daha güçlü ve farkında hissediyorum.
• Uzm. Kl. Psk. Gülce Şahin • Diğer •
b....g
Gülce Hanım’la terapiye başladığımda en büyük sorunum öfke patlamalarımdı. Elbette geçmişten gelen, teşhisi konulmuş disosiyatif kimlik bozukluğu ve henüz adlandırılamamış başka zorluklar da vardı ama beni en çok yoran bu ani öfke halleriydi. Daha önce iki farklı psikiyatristle terapi geçmişim olmuştu. Başlarken, birçok kişi gibi ya hiçbir işe yaramayacağını ya da bir mucize gibi her şeyi düzelteceğini düşündüm. Terapi sürecinin ne sihirli ne de anlamsız olduğunu Gülce Hanım çok naif bir şekilde öğretti :) Şimdi anlıyorum ki terapi, doğrusal bir şekilde tek bir noktaya iyi gelen düz bir yol değil; insanın hem kusurlarını hem de güzel yanlarını fark edip kendine şefkatle yaklaşmayı öğrendiği bir yolculuk. Her geçen gün kendime biraz daha yaklaştığımı hissediyorum. Böylelikle başkalarını da daha iyi anlıyorum. Bu süreçte bana gerçekten iyi gelen bir terapistle, benim için rehber, karşılaşmak ise büyük bir şans. Kendime yaptığım en değerli şeylerden biri bu oldu.
• Uzm. Kl. Psk. Gülce Şahin • Randevu •
g....
Danışanı olmaktan büyük memnuniyet duyduğum terapistime, mesleğini ne kadar özveriyle ve titizlikle icra ettiğini belirtmek isterim. Her seansında gösterdiği dikkat, anlayış ve profesyonellik, süreci benim için çok daha güvenli ve verimli hale getirdi. Desteğiniz için gönülden minnettarım. Seanslarımız hayatımın geri kalanında da daima yankı bulacak.
• başka bir yer • Diğer •
e ...t
Benden bana olan yolculuğumda bana büyük bir sabırla, özveriyle, etik ilkelerine bağlı eşlik eden terapistim Gülce Hanım 34 senedir kurulmuş bozuk yapıyı yıkıp ilmek ilmek inşa etmeme vesile oldu. Günlük hayatta tetiklenmelerim, duygu yoğunluğum azaldı, ilişkilerimde daha kendim hissediyorum. Özleşleşmelerimi fark edip zihnimde ayrıştırmaları daha rahat yapıyorum. 4 senelik terapi yolculuğumdan sonra artık kendi kendimin terapistiyim. Herkese gönülden öneririm.
• Uzm. Kl. Psk. Gülce Şahin • Randevu •
Gulce Hanim'in yonlendirmesi sayesinde kendimi daha net gorebilme imkanina kavusup bazi seyleri değiştirebilmeye başladım.
• Online Danışmanlık • •
Uzun süren psikolog arayışım sonucunda tavsiye üzerine Gülce hanıma gitmeye başladım. Anksiyetem ve temizlik konusunda gittikçe daha da takıntı haline dönüşen alışkanlıklarım en büyük sıkıntımdı. Zamanla her birinin aslında ne kadar kolay halledebileceğini gördüm. Yaptığı yönlendirmelerle daha sakin ve rahat hissetmeye başladım. Doğru psikoloğu bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
• Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı • Online Terapi •
U
um...t
Hayatımda büyük bir değişim sonucu yaşadığım sıkıntılı süreçte terapiye gitmek konusunda çekimserdim. Oldukça kaygılı ve hayatımdaki bu değişimle ne yapacağımı bilmiyordum. Ancak 6 aylık tedavi süresince Gülce Hanımın yaklaşımı, bilgi birikimi ve tecrübesi bana olumlu anlamda çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Kendisini gönülden tavsiye ederim.
• Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı • Randevu •
bu...r
Majör depresyon şikayeti ile başvurdum kendisine. Alanına oldukça hakim. Çok iyi yüzleştirmeler yaparak, hislerime ve durumuma farklı açılardan bakarak tedavi sürecime oldukça destek oldu. Hala devam ediyoruz ve kendisiyle konuşmak, hislerimi paylaşmak için terapi gününü iple çekiyorum. 2 yıldır kendisiyle görüşmeye devam ediyoruz ve kesinlikle büyük gelişim gösterdiğimi düşünüyorum.
• Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı • Randevu •
K
kü...r
Gülce Hanım işinde uzman bir psikolog. Anksiyete rahatsızlığımın teşhisinde ve tedavisinde etkin rol oynamıştır. Sizi can kulağıyla dinler ve sakinliğinin gerçekten rahatlatıcı bir etkisi var. Doğru yönlendirmeleri sayesinde zaman içerisinde kendinizle ilgili muazzam bir değişim gözlemlemenizi sağlar... Şiddetle tavsiye ederim.
• Hayat Psikoloji • •
Gülce Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülce Şahin, Psikoloji. Size Gülce Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gülce Şahin adresi nerede?Gülce Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi Koru Caddesi Gökbey Sitesi C2 Blok Daire 1 Beylikdüzü Alvin Psikolojik Danışmanlık Merkezi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülce Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülce Şahin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülce Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülce Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gülce Şahin hangi dilleri konuşuyor?Gülce Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülce Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülce Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülce Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Gülce Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülce Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Gülce Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.