Gülümser Öz, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun olmuştur. Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi’nde Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından verilen 120 saatlik Bilişsel ve Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları İleri Düzey Eğitimi’ni tamamlamıştır. Mindfulness Institute, Mindfulness Temelli Stres Azaltma/ Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) eğitimine katılmıştır.
Eğitimleri kapsamında; Obsesif- Kompülsif Bozukluk (OKB), Panik Bozukluk, Yaygın Kaygı ve Depresyon, Agorafobi, Sosyal Kaygı, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Yeme Bozuklukları ve Kişilik Bozuklukları (Paranoid, Şizoid, Şizotipal, Antisosyal, Histriyonik, Narsisistik, Kaçıngan, Bağımlı ve Obsesif-Kompülsif Kişilik Bozuklukları) ile çalışmaktadır. Test uygulamaları ve diğer eğitimlerini de tamamlamıştır. Yurt dışındaki danışanlarına online hizmet vermektedir. Aynı şekilde, yurt içindeki danışanlarına da online veya yüz yüze hizmet sunmaktadır.
- Kaygı Bozuklukları
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Anksiyete
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Panik Atak
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Yüz Yüze Danışmanlık
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Travma Terapisi
Kızılırmak, 1446. Cadde, No:12/25, Çankaya, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
Yaklaşık 1 yıldır kendisiyle terapiye devam ediyorum. Daha önce birkaç kez psikoloğa gitmiş ama memnun kalmamıştım. Kendisini başta akademik kariyerinin güçlü olması nedeniyle tercih etmiştim ve iyi ki etmişim. Takıntılarım için başladığım süreçte kendimi rahatça ifade edebildiğim, anlayışlı ve güven veren bir yaklaşım gördüm. Ayrıca süreci sadece seanslarla sınırlı bırakmayıp seans dışında da kitap, podcast ve kendi hazırladığı çalışmalarla destek oldu. Gerçekten ilgili ve süreci takip eden bir psikolog, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Yüz Yüze Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Harika bir terapi süreci geçirdim. Yaklaşık 1 yıldır süren seanslarımız sonucu kendimi çok daha iyi hissediyorum. Hayat kalitem dikkate değer bir miktarda arttı. Kendisi gayet ilgili ve yetkin birisi.
• Yüz Yüze Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
m....a
Beslenme bozukluğu , depresyon ve sosyal hayata katılımda zorlandığım için terapiye başlamıştım neredeyse 6 aydir devam ediyorum gelişimimden ve sürecimden mutluyum
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Gülümser Hanım'dan 7 aydır terapi ve destek almaktayım. Bir çok konuda ilerleme sağladığımı düşünüyorum. Sürecin olumlu etkilerini günlük hayatımda da görmeye başladım diyebilirim. Eskisi gibi duygu durumlarımda dalgalanlamalar yaşamıyor daha dengede hissediyorum...
• Yüz Yüze Danışmanlık • Diğer •
h....
Terapi sürecine başlamadan önce kendimi yalnız, kaygılı ve stresli hissediyordum. İş yerimde iş arkadaşlarımla problemler yaşıyordum. Bu yaşadığım problemlerin kendimle alakalı olduğunu düşünmezdim. Gülümser Hanım sayesinde farklı bir bakış açısı kazandım. İkili ilişkilerimde daha sakin ve daha yapıcıyım. Hayata karşı daha olumlu ve gerçekçi yaklaşabiliyorum.
• Yüz Yüze Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Çok iyi olmayan psikolojimin yaşadığım yas süreciyle daha da kötü bir hale geldiğini görünce terapiye gitmeye karar verdim. İlk seansa giderken terapinin bana iyi gelmeyeceğini düşünmüştüm ama seans bitiminde daha iyi hissettiğimi görünce fikrim değişti. Seanslarda önerdiği çözüm önerilerini dikkate alarak ve bunlara uyarak birkaç seansta gerçekten değiştiğimi fark ettim. Bu beni çok mutlu etti. Yaklaşık 8 aydır terapiye devam ediyorum. 8 ay önceki kendimle şu anki kendimi karşılaştırınca aradaki fark anlatamayacağım kadar fazla. Daha az karamsarım, daha fazla kendimle konuşuyorum ve ilgileniyorum. Kendi benliğimin farkına varabildim bu da ulaşmak istediğim bir noktaydı. Daha devam edeceğim bu yolculukta Gülümser Hanım’ın emeği benimkinden daha fazla.
• Yüz Yüze Danışmanlık • Randevu •
m....g
Başta kaygı bozuklu için başvurmuştum ancak bu kaygıların altına yatan temel sorunlara indikçe çok daha fazla konuyu ele aldık, ve süreçten çok çok memnunum. Psikolojik bir sürecin bir insanın hayatına bu kadar dokunabileceğini tahmin bile edemezdim.
• Yüz Yüze Danışmanlık • Diğer •
Stres sebebiyle gittim yaklaşımı oldukça profesyonel ve destekleyiciydi.
• Yüz Yüze Danışmanlık • Randevu •
Gülümser Öz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülümser Öz, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Gülümser Öz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Koçluk Hizmetleri, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Gülümser Öz adresi nerede?Gülümser Öz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak, 1446. Cadde, No:12/25 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülümser Öz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülümser Öz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülümser Öz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülümser Öz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülümser Öz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülümser Öz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülümser Öz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Gülümser Öz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülümser Öz hangi sigortaları kabul ediyor?Gülümser Öz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.