Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr.Hakan ERTOK, akupunktur eğitimini aldıktan sonra sırasıyla; VİYANA, PEKİN, NEW YORK, BAKÜ, PARİS ve BERLİN'de akademik-klinik çalışmalarda bulundu.
İSTANBUL YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ'inde akupunktur dersleri vermekte olup, bilimsel çalışmalarına ve teorilerine devam etmektedir.

Mansuroğlu Mah. 288/6 Sok. No:1 D:4 Bayraklı, İzmir 35535

Makaleler
Röportaj

Hakan hocama bir doktor arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Haşimatonun bıraktığı olumsuz etkileri gidermek, içsel temizlik, fonksiyonların düzene girmesi için akupunktur tedavisi alıyorum. 6. Seans oldu bugün ve olumlu geri dönüşleri hissediyorum. Eskiye göre daha pozitif , stabil duygu hali, sakinlik, enerjimin yenilendiğini ve daha dinç olduğumu hissediyorum. Öte yandan, uzun zamandır ertelediğim bazı şeyleri yapma gücü verdi bana. 10 seans bittikten sonra eminim daha da güzel gelişmeler olacak.

Hakan hoca ne yaptığını bilen, konusunda gerçekten uzman bir doktor. Çok samimi ve cana yakın , pozitif bir hekim. Sizi sizden daha iyi bilen ve rahatsızlıklarınızı kelimelere döken bir doktor. Kendisi ile tanıştığıma ve bu tedaviye başladığıma çok memnunun. Akupunktur’un estetik / güzellik merkezleri adı altında yapılacak bir teknik olmadığını , tıbbi bir tedavi yöntemi olduğunu kendisinden öğrendim, iyiki böyle kıymetli doktorlara sahip bu ülke.

• Hakan Ertok Muayenehanesi Diğer  •

Dr. Hakan Ertok

"Değerli hastamız; tedavinizin sonuçlarından memnuniyetinizi bu kadar detaylı ve içten bir şekilde dile getirmeniz, bizi gerçekten çok onurlandırdı ve motive etti.

Özellikle Haşimato gibi karmaşık bir süreçte, vücudun dengeye gelmesi ve fonksiyonların düzelmesi adına gösterdiğiniz bu pozitif gelişim, sizin sürece olan inancınızın ve emeğinizin bir karşılığıdır.

Tedavinin sadece fiziksel semptomlar üzerindeki etkilerini değil, aynı zamanda içsel gücünüzü, motivasyonunuzu ve yaşam kalitenizi artırmasına tanık olmak; hekim olarak bizim için en büyük mutluluk kaynağımızdır. Uzun zamandır ertelediğiniz şeyleri yapma gücünü size geri verdirdiğimizi duymak, doğru yolda olduğumuzun en güzel kanıtıdır.

Akupunkturun; tıbbi bir tedavi yöntemi olarak, ciddiyetini ve etkinliğini bilmeyenlere aktarma çabanızı görmekten de ayrıca memnuniyet duyduk.

Kalan seanslarınızda da, tedavi sürecinizi en iyi şekilde takip etmeye devam edeceğiz. Bu kıymetli geri bildiriminiz ve bize duyduğunuz güven için yürekten teşekkür ederim. Sağlıklı ve enerjik günler dilerim. Saygılarımla."

• C

Doktor beyin tedavinin başlangıcından itibaren olan tutumu, enerjisi, ilgilenmesi üst düzeydeydi. Baş ağrısı tedavisi için 10 seanslık tedavi planladık. Henüz 4. Seansı tamamladım. Şimdiden farklılıkları hissediyorum. Ataklar eskisi kadar sık ve yoğun değil. Çok daha katlanabilir durumda. Tedavim bittiğinde yorumumu güncelleyeceğim. Şu anlık her şey çok iyi gidiyor. Doktor bey bilgi ve tecrübesiyle bana çok güven veriyor. Zaten öneri üzerine kendisiyle iletişime geçmiştim. Tanıdığım kişi 8 yıl önce tedavi olmuştu ve 8 yıldır baş ağrısı çekmediğini söyledi. Ben de tedavimin sonunda aynı sonucu alacağımı düşünüyorum.

Dr. Hakan Ertok

"Değerli hastamız, tedavinizin henüz başında olmamıza rağmen iyileşme sürecinizin bu kadar güzel ilerlemesi ve şimdiden olumlu sonuçları hissetmeniz bizi çok mutlu etti.

Sizinle çıktığımız bu yolda, gösterdiğiniz azim ve uyum tedavimizin başarısındaki en önemli etkenlerden biridir. Tedavinin başlangıcından itibaren gösterdiğiniz pozitif enerji ve sürece olan güveniniz için özellikle teşekkür ederim.

Her zaman önceliğimiz, bilgi, tecrübe ve güncel yaklaşımlarla hastalarımızın kendilerini güvende hissetmeleri ve en iyi sonuca ulaşmalarıdır. İlerleyen seanslarda da süreci titizlikle takip etmeye devam edeceğiz.

Süreç içerisinde gösterdiğiniz nazik geri bildirim için tekrar teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler dilerim. Saygılarımla."

• G

33 yaşındayım ve migren ataklarım yüzünden hayatıma normal şekilde devam edemiyordum. Hakan Hocamın güleryüzü ve bilgisi sayesinde tedaviye başladığımızdan beri hiç migren atağı yaşamadım

Dr. Hakan Ertok

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim G... Hanım. Hayatınızı iptal eden migren ataklarını, artık yaşamıyor olmanız beni çok mutlu etti. Akupunktur tedavisi ile vücudunuzun doğal ilaçları sayesinde, inşallah migreni yeneceksiniz. Migrensiz sağlıklı günler diliyorum, saygılar.

• D

Hakan Bey, yakın çevremdeki insanların zorlayıcı kronik hastalıklarını ilaçsız ve kalıcı olarak tedavi etti. Şimdi ben de stres kaynaklı rahatsızlıklar üzerine tedavi görüyorum ve ilk seanstan itibaren faydasını gördüm. Akupunktur çok iyi bir tedavi yöntemi. Hele Hakan Bey yapıyorsa gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

• Hakan Ertok Muayenehanesi Anksiyete  •

Dr. Hakan Ertok

Sayın D... Hanım, bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Biz hekimler, her zaman sizlere en iyi sağlık hizmetini sunmak için varız. Teveccünüz için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla

Bugün migren tedavisi için ilk seansımızı yaptık. Daha ilk seansta bile oluşan değişimin çok farkındayım. Şu zamana kadar migren için denemediğim tedavi kalmadı ve hiçbirinde sonuç alamadım. İyi ki hocamla yollarımız kesişti. Bilgisi, deneyimi, güler yüzü ve daha birçok şeyiyle içimi ne kadar rahatlattığını anlatamam. Umarım bu sıkıntıları yaşayan herkes benim yaşadığım deneyimi yaşar.

Dr. Hakan Ertok

Sayın Mısra Hanım; sizinle yollarımızın kesişmiş olmasından, ben de en az sizin kadar mutluyum. Migren gibi, yaşam kalitesini derinden etkileyen bir rahatsızlıkla, uzun yıllar mücadele etmiş olmanızın ne denli yorucu olduğunu tahmin edebiliyorum. Bu nedenle; daha ilk seanstan itibaren bedeninizde ve ruhunuzda bir değişimin başladığını hissetmeniz, hekim olarak benim için çok kıymetli bir geri bildirim.

Tedavi sürecimizin böylesine umut verici başlaması, doğru yöntem ve güven ilişkisiyle nelerin mümkün olabileceğini bir kez daha gösteriyor. Bu yolda attığınız her adımda yanınızda olmak, sizin iç huzurunuza ve sağlığınıza katkı sağlayabilmek benim için büyük bir sorumluluk ve aynı zamanda büyük bir onur.

Samimi sözleriniz ve güzel dilekleriniz için gönülden teşekkür ederim. Sizin bu iyileşme yolculuğunuz, benzer sıkıntıları yaşayan birçok kişi için de ilham verici olacaktır. Yolumuz açık, şifanız daim olsun. Saygılar, selamlar

• Ç

Hakan Bey, yaklaşık 20 yıldır çektiğim migrenime çare oldu. Hastalarına karşı çok ilgili, nazik, sabırlı ve samimi biri. Sorduğum her soruya içtenlikle ve ayrıntılı şekilde cevap verdi. Migren konusunda gerçekten uzman, binlerce hastaya bakmış ve %98 gibi yüksek bir başarı oranı var. Keşke daha önce karşılaşma fırsatımız olsaymış.

Dr. Hakan Ertok

Çok değerli yorumunuz ve Teveccühünüz için çok teşekkür ederim. Migreninizin şifasına vesile olduğum için de çok mutluyum. Sağlıklı günler dileğiyle, saygılar

• H

Sn. Dr Hakan Ertok
    Öncelikle sabırla dikkatli bir şekilde beni dinleyip 2,5 saat değerli vaktinizden ayırıp en ince detaya kadar özen göstererek hastalığımı/hastalıklarımı buna karşılık izlenecek yolu belirttiniz.
    Kilo problemimden dolayı size başvurmuştum ancak artrit konusundaki uzmanlığınız bilgi biriminiz bir artrit hastası olarak bana bonus olmuş oldu
    Bugün ilk seansımıza inanarak güvenerek başladık. Ümit ediyorum güzel sonuçlar elde edeceğiz.
    Ve bu güzel sonuçlar için yapılan mücadeleyi tecrübeyi yine bu platformda herkesle paylaşmak ümidi ile sağlıkla kalın,sağlıkta kalın.

Dr. Hakan Ertok

Teveccühünüz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla

• I

Annemin trigeminal nevraljisinin tedavisi süresince doktorumuz gerek pozitif düşünceleri ve güler yüzü gerekse uzmanlığıyla bizlere çok yardımcı oldu.

Dr. Hakan Ertok

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim. Size layık olabildiysem ne mutlu bana! Değerli annenize ve size sağlıklı, ağrısız günler dilerim. Sevgi ve saygılarımla.

Ilgisi, tecrubesi ve guleryuzu ile her gidisimde cok mutlu ve daha da iyi hissederek ayrildim. Migren ve anksiyeteye yogunlasarak calistik, inanilmaz faydasini gordum. Sikayetlerimden kurtulmus olmak ile beraber tedavi sureci sonlanirken huzunlendim. Ailedenmis gibi ozenle davranan bir hekim, emeginize saglik

Dr. Hakan Ertok

Sağlınıza kavuşmanıza çok sevindim, ayrıca iyileşmenize vesile olduğum için de çok mutlu oldum. Nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum. Saygılarımla

• H

86 yaşındaki annem için Hakan bey e geldik. Annemin uzun yıllardır devam eden sindirim sorunları vardı. Son yıllarda ise bu sorunlar artmış ve anksiyete vb. Sıkıntılar da ilave olmuştu. Sürekli gerilim tipi baş ağrısı dengesizlik sorunları yaşıyordu. Dışarı çıkmak istemiyordu. Yaşam kalitesini biraz olsun iyileştirmek ve sorunlarını hafifletmek amacıyla Hakan bey in tedavisine başladık. Hakan bey in hastasına yaklaşımı gerçekten bambaşka. Tedavimiz devam ediyor. Ben şimdiden annemde bir rahatlama gözlemliyorum. Sürecin sonunda daha iyi olacağız inşallah.

Dr. Hakan Ertok

Güveniniz, ilginiz ve teveccühünüz için çok çok teşekkür ederim. İnşallah anneniz zaman içinde daha da iyi olacak. Değerli annenize ve size sağlıklı, mutlu günler diliyorum. Selamlari saygılar