Psk. Hande Gizem Yılmaz

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Hande Gizem Yılmaz

İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır.

Eğitim hayatı boyunca gönüllü çalışmalarda yer almış ve birçok psikolojik danışmanlık merkezinde stajyer olarak çalışmıştır. Ayrıca staj yaptığı kurumlar arasında çeşitli özel ve devlet okulları da yer almaktadır.

Lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji programında yüksek lisans eğitimine kabul edilmiştir. Yüksek lisans eğitimi boyunca birçok ekol ile ilgili eğitimlerini almıştır ve almaya devam etmektedir. Tamamladığı eğitimler arasında, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Oyun Terapisi Eğitici Eğitimi yer almaktadır.

Ayrıca MMPI, TAT, İmgelem Tekniği Uygulayıcı Eğitimi ve Çocuk Değerlendirmede Projektif-Objektif Testler Eğitiminini tamamlamıştır.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Pınartepe Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Beyaz Plaza No:6 Daire:24 Beylikdüzü, İstanbul

Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi

Pınartepe Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Beyaz Plaza No:6 Daire:24 Beylikdüzü, Büyükçekmece, İstanbul 34500

• Sigortası olan hastalar

• M

Hande hocayla yeme bozukluğum olduğunu düşündüğüm aşamada karşılaştık. 1 gün yiyorsam 3 gün hiç bir şey yiyemiyordum. Hala sürecimiz devam ediyor.

• Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi Bireysel Terapi  •

Yetişkin terapide erteleme ile ilgili kendisinden destek aldım.

• N

Gizem hanım çok samimi içten güler yüzlü bir psikolog. Her soruna dostane çözümler bularak yolumu aydinlatti.tum endişelerimi kaygılarımi sayesinde aştık asiyoruz.kendisi ile yolumuz iyi ki kesişti.oglumu yetiştirme yolculuğunda desteği icin minnettarım.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• O

Hande hanima basladigimda yogun stres yasiyordum ve uyku problemlerim vardi 8 aydir seanslara devam ediyoruz her seans sonrasi daha rahatlamis hissediyorum samimi ve guven veren bir psikolog

• Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Aile içi sorunlar nedeniyle oldukça zor bir dönemden geçiyordum. Hande hanımla olan görüşmelerimiz sayesinde kendimi daha iyi anlamayı ve daha sağlıklı iletişim kurmayı öğrendim. Sürecimiz hala devam ediyor, çok memnunum.

• Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi Aile İçi İletişim Sorunları  •

Sosyal kaygım olduğu için kendisine başvurdum. 6 aydır çalışıyoruz ve ilk sunumumu yapmayı başardım. Artık kaygımı kontrol edebiliyorum. Benim için sunum yapmak imkansızdı ama Hande hocam sayesinde bunu başardık.

• N

Hande hanımla 1.5 sene önce tanıştım aile ve ikili ilişkilerle ilgili problemler yaşıyordum. Bu yolda sabırla ve anlayışla yaklaşımı sayesinde farkındalığım arttı kendimi keşfetmeyi, tanımayı,değer vermeyi, sevmeyi ve tek başıma problemlerimi görüp çözmeye başladım. Yetişkinliğimin adımlarını atarken bu engebeli çakıllı yolda eşlik ettiği için çok mutluyum.

• Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi Aile İçi İletişim Sorunları  •