Hande Gizem Yılmaz
İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır.
Eğitim hayatı boyunca gönüllü çalışmalarda yer almış ve birçok psikolojik danışmanlık merkezinde stajyer olarak çalışmıştır. Ayrıca staj yaptığı kurumlar arasında çeşitli özel ve devlet okulları da yer almaktadır.
Lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji programında yüksek lisans eğitimine kabul edilmiştir. Yüksek lisans eğitimi boyunca birçok ekol ile ilgili eğitimlerini almıştır ve almaya devam etmektedir. Tamamladığı eğitimler arasında, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Oyun Terapisi Eğitici Eğitimi yer almaktadır.
Ayrıca MMPI, TAT, İmgelem Tekniği Uygulayıcı Eğitimi ve Çocuk Değerlendirmede Projektif-Objektif Testler Eğitiminini tamamlamıştır.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Majör Depresif Bozukluk
- Stres
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Pınartepe Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Beyaz Plaza No:6 Daire:24 Beylikdüzü, İstanbul
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Şema Terapi
Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi
Pınartepe Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Beyaz Plaza No:6 Daire:24 Beylikdüzü, Büyükçekmece, İstanbul 34500
- Sigortası olan hastalar
m....m
Hande hocayla yeme bozukluğum olduğunu düşündüğüm aşamada karşılaştık. 1 gün yiyorsam 3 gün hiç bir şey yiyemiyordum. Hala sürecimiz devam ediyor.
• Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi • Bireysel Terapi •
Yetişkin terapide erteleme ile ilgili kendisinden destek aldım.
n....ö
Gizem hanım çok samimi içten güler yüzlü bir psikolog. Her soruna dostane çözümler bularak yolumu aydinlatti.tum endişelerimi kaygılarımi sayesinde aştık asiyoruz.kendisi ile yolumuz iyi ki kesişti.oglumu yetiştirme yolculuğunda desteği icin minnettarım.
• Online Danışmanlık • Randevu •
O
o.....
Hande hanima basladigimda yogun stres yasiyordum ve uyku problemlerim vardi 8 aydir seanslara devam ediyoruz her seans sonrasi daha rahatlamis hissediyorum samimi ve guven veren bir psikolog
• Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Aile içi sorunlar nedeniyle oldukça zor bir dönemden geçiyordum. Hande hanımla olan görüşmelerimiz sayesinde kendimi daha iyi anlamayı ve daha sağlıklı iletişim kurmayı öğrendim. Sürecimiz hala devam ediyor, çok memnunum.
• Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi • Aile İçi İletişim Sorunları •
a....
Sosyal kaygım olduğu için kendisine başvurdum. 6 aydır çalışıyoruz ve ilk sunumumu yapmayı başardım. Artık kaygımı kontrol edebiliyorum. Benim için sunum yapmak imkansızdı ama Hande hocam sayesinde bunu başardık.
n....e
Hande hanımla 1.5 sene önce tanıştım aile ve ikili ilişkilerle ilgili problemler yaşıyordum. Bu yolda sabırla ve anlayışla yaklaşımı sayesinde farkındalığım arttı kendimi keşfetmeyi, tanımayı,değer vermeyi, sevmeyi ve tek başıma problemlerimi görüp çözmeye başladım. Yetişkinliğimin adımlarını atarken bu engebeli çakıllı yolda eşlik ettiği için çok mutluyum.
• Psk. Hande Gizem Yılmaz Muayenehanesi • Aile İçi İletişim Sorunları •
Hande Gizem Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Gizem Yılmaz, Psikoloji. Size Hande Gizem Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Tematik Algı Testi (TAT), Aile İçi İletişim Sorunları.
Hande Gizem Yılmaz adresi nerede?Hande Gizem Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınartepe Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Beyaz Plaza No:6 Daire:24 Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Gizem Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hande Gizem Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hande Gizem Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Gizem Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hande Gizem Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Gizem Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Gizem Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hande Gizem Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hande Gizem Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Hande Gizem Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.