Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Estetik Cerrahi uzmanlığı öncesinde, 3 yıl Beyin Hastalıkları (nöroloji) branşında uzmanlık eğitimi aldı.
Başasistan olarak İstanbul’da Sağlık Bakanlığına bağlı bir Eğitim ve Araştırma hastanesinin Estetik-Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Kliniğinde part-time görev yaptı.
Özel bir üniversitenin tıp fakültesi öğrencilerine, Estetik-Plastik cerrahi rotasyonları bünyesinde 5 yıllık bir süreç boyunca eğitim verdi.
Şu an kendi adını taşıyan ‘Estetik & Güzellik merkezi’nde özel hekim olarak görev yapmaktadır.
- Meme Protezi
- Burun eğriliği
- Saç Dökülmesi
Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans
Suadiye Mahallesi Suadiye Mahallesi, Bağdat Cad. Kazım Özalp Sk. Kulan Apt No: 22/8 B-Blok, Şaşkınbakkal, İstanbul
Burun Estetiği
Burun Ucu Kaldırma
Lazer Liposuction
Liposakşın
Rinoplasti
Hasan Fındık Estetik Cerrahi Merkezi
Suadiye Mahallesi Suadiye Mahallesi, Bağdat Cad. Kazım Özalp Sk. Kulan Apt No: 22/8 B-Blok, Şaşkınbakkal, Kadıköy, İstanbul 34840
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Hasan Fındık adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Hasan Fındık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Fındık, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Hasan Fındık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Burun Ucu Kaldırma, Rinoplasti, Liposakşın, Lazer Liposuction, Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans.
Hasan Fındık adresi nerede?Hasan Fındık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye Mahallesi Suadiye Mahallesi, Bağdat Cad. Kazım Özalp Sk. Kulan Apt No: 22/8 B-Blok, Şaşkınbakkal İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Fındık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Fındık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Fındık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Fındık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Fındık ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra