Uzman Klinik Psikolog Hayrunnisa HAVAN Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde Tam Burslu şekilde eğitimini tamamlamıştır. “Yüksek Onur Öğrencisi” olarak mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimine Haliç Üniversitesi Klinik Psikoloji Master Programı’nda Başarı Burslu girmiş ve dereceyle mezun olmuştur. Uzmanlık Tezini "Birikimli Travmatik Olayların Travma Sonrası Stres Bozukluğu Belirtileri ve Psikolojik Esneklik İle İlişkisinin İncelenmesi" adlı tez ile tamamlamıştır. Master eğitim sürecinde Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikanalitik Çocuk-Ergen Psikoterapisi, Sistemik Psikoterapi eğitimleri ve Süpervizyonları almıştır. Klinik Psikolog Dr. Sevda SARIDEMİR, Prof. Dr. Doğan Şahin, Prof. Dr. Burhanettin KAYA ve Prof. Dr. Turan AKBAŞ gibi birçok eğitmenden eğitimler almıştır. Özel Fransız Lape Hastanesi ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşlarında klinik çalışmalar gerçekleştirmiştir. Hem yüz yüze hem de çevrimiçi psikoterapi seansları sunarak danışanlarına destek vermektedir.
- Baş Dönmeleri
Sistemik Psikoterapi
Yas Terapisi
Şema Terapi
s...
Kendisine Doktor Takvimi aracılığıyla ulaştım. Başvuru sebebim panik bozukluk tanısı almam idi. Süreçten oldukça memnunum. Tavsiye ederim.
a...
Nisa hoca ile ablamın tavsiyesi üzerine online görüşmeye başladım. Hayatımda ilk kez gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Özellikle travma ve şema terapisi konusundaki yetkinliği anlaşılıyor. İçtenlikle tavsiye ederim.
s...
Nisa Hanım'a arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kaygılarım vardı ve bu tüm yaşamımı sınırlandırmaya başlamıştı. Anda kalamıyordum ve sürekli stres altında hissediyordum. Nisa Hanım'ın şefkati, güleryüzü, anlayışı ve nezaketiyle güzel bir yol aldık. Onunla karşılaştığım için çok mutluyum.
m...
Arkadaş tavsiyesi üzerine depresyon nedeniyle online olarak görüşmelere başladım; şu anda devam ediyorum. Çevreme tabii ki tavsiye ederim, memnunum.
g.....
Hayrunnisa Hanım ile çevremden duyduğum olumlu yorumlar sayesinde tanıştım. İlk seansımdan itibaren beni yargılamadan dinleyen, güven veren ve profesyonel yaklaşımıyla süreçte ilerlememi kolaylaştıran biri oldu. Ağır depresyon sürecimi atlatmama çok yardımcı oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Hamilelik sürecimi de anlayışla ele alarak duygularımı daha iyi yönetmemi sağladı. Kaygılarımın altında yatan sebepleri fark etmemi ve onlarla sağlıklı bir şekilde başa çıkmamı öğretti. Kendimi her seansta daha rahat, daha güçlü ve daha güvende hissettim. İyi ki yollarımız kesişmiş, hayatımda çok değerli bir destek oldu.
b....k
Nisa hanım ile panik atak sebebiyle iletişime geçtim yaklaşık 2 aylık bir seans sürecinden sonra panik ataklarım düzeldi. Şu an keşke daha önce sürekli acile gitmek yerine terapiye başlasaydım diye düşünüyorum. Çevremde benzer sorunları yaşayanlara tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Nisa Hanımdan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaklaşık 1 yıl önce destek almaya başladım. Bana şemalarım hakkında birçok şey öğretti. Geriye dönüp baktığımda gerçekten bakış açımın ne kadar değiştiğini ve yaşadığım romantik ilişki sorunlarının ne kadar azaldığını görebiliyorum. Çevremde benzer sorunları yaşayan ve terapi almak isteyenlere kesinlikle Nisa Hanımı öneriyorum kendisi çok güleryüzlü ve profesyonel bir psikoterapist
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
m....)
Kızımın rahatsızlığı için başvurduk. Öfke sorunu vardı, ani bağırmalar, kendi kendine ağlamalar ve ataklar geçiriyordu. Destek almak istedik. Seanslardan sonra kızım şu an iyi durumda. Derslerine tekrardan başladı, notlarını yükseltti. Kızım uzmanımızı çok seviyor. Başarılı sonuçlar gördük. Memnun kaldık kendisinden, Allah razı olsun.
Nisa Hanım’ı bir tavsiye üzerine buldum ve iyi ki de bulmuşum. Bu benim ilk terapi deneyimimdi ve kendimi daha iyi tanımak, kaygılarımla baş etmeyi öğrenmek için başlamıştım. Yaklaşık 8 aydır düzenli olarak görüşüyoruz. Her seans bana çok iyi geliyor; kendimi yargılanmadan ifade edebildiğim, güvende hissettiğim bir alan sağlıyor. Sıcakkanlılığı, ilgisi ve yaklaşımı sayesinde içim rahat, kafam daha berrak. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Ç
ç.....
Nisa Hanıma yurt oda arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Başvurma sebebim ailevi yaşadığım süreci gözden geçirmemiz ve iyileştirebilmek farkında olmaktı. 21 yaşımdaydım ileriki hayatımda sağlıklı yetişkin, ebeveyn olmak hedefimdi. Sürecimiz bu şekilde başladı. 20. ayımız olacak seansta yani 2 yıla geldi. Her hafta daha sonrasında 2 haftada bir olacak şekilde seansa girmek güvenle ve heyecanla masaya oturmak beni düzene soktu açıkçası. Biyolojik olarak bile vücudum beynim alışmıştı. Seans günümüzü saatimizi kaçırmadan o masada terapistimle buluşmak çok değerli oldu. Çoğu şeyde farklı bakış açıları kazanarak daha sağlıklı anlaşılır oldum olaylara karşı. Çevreye tavsiye ediyorum tabii ki kendimize yaptığımız en büyük yatırım olarak görüyorum. Korkmadan kendilerini hazır hissettiklerinde iletişime geçip bir an önce başlanmalı ki süreç zaten epey zaman alacaktır.
Hayrunnisa Havan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayrunnisa Havan, Psikoloji. Size Hayrunnisa Havan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Randevu, Çift Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Psikodinamik Psikoterapi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Bütüncül Psikoterapi.
Hayrunnisa Havan adresi nerede?Hayrunnisa Havan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Selim, Sultan Selim Cd. No:57 D:4, 34415 İstanbul
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayrunnisa Havan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hayrunnisa Havan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hayrunnisa Havan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hayrunnisa Havan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hayrunnisa Havan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayrunnisa Havan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hayrunnisa Havan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Hayrunnisa Havan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.