Lisans eğitimimi tam burslu olarak öğrenim gördüğüm Doğuş Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun olarak tamamladım. Lisans bitirme projesi kapsamında, ders içeriklerinin güncel yaşam olgularıyla desteklenmesinin öğrenme üzerindeki etkisini inceleyen bir araştırma projesi yürüttüm. Şu anda tam burslu olarak kabul aldığım Beykent Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programında tez döneminde eğitimimi sürdürmekte olup eş zamanlı olarak üniversite bünyesinde yürütülen bir araştırma projesinde aktif görev alarak bilimsel çalışmalara katkı sunmaya devam ediyorum.
Mesleki uygulama becerilerimi; İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaptığım klinik staj ile pekiştirdim. Ayrıca birden fazla özel klinik bünyesinde psikolog ve stajyer psikolog olarak faaliyetlerde bulundum. Aynı zamanda kurumsal ve organizasyonel işleyişi anlamak adına Yapı Kredi Yatırım bünyesinde İnsan Kaynakları alanında görev aldım. Saha deneyimlerime ek olarak, TEKNOFEST kapsamıda Panik Bozukluk sahibi bireylere yönelik geliştirilen projede ekip yönetmenliği görevini üstlenerek proje koordinasyonu ve akademik süreç yönetimi sorumluluklarını yerine getirdim.
Akademik birikimim ve saha tecrübelerim doğrultusunda; şu anda yetişkinlere yönelik bireysel danışmanlık, ilişki dinamiklerini temel alan çift ve aile danışmanlığı ile organizasyonel verimliliği odaklayan kurumsal danışmanlık hizmetleri sunmaktayım.
Mesleki pratiğimi, aşağıda tamamlamış olduğum eğitimler çerçevesinde yürütüyorum:
• Bilişsel ve Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları Eğitimi (Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu): Klinik Değerlendirme, Vaka Formülasyonu, Panik Bozukluk, Agorafobi, Sosyal Kaygı, TSSB, OKB, Yaygın Kaygı Bozukluğu, Depresyon, Yeme Bozuklukları ve Kişilik Bozuklukları.
• Dinamik Psikoterapi (Prof. Dr. Doğan Şahin): Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi.
• Aile Danışmanlığı (Mudanya Üniversitesi): 464 saatlik kapsamlı Aile Danışmanlığı Eğitimi.
• Klinik Yaklaşım Eğitimi (Moodist Akademi): Depresyon, Anksiyete, Fobik Bozukluklar, Psikoz, Bağımlılık, Çocuk-Ergen ve LGBTİ danışanlar ile çalışma modülleri.
• Kompulsif Biriktirme Bozukluklarında BDT Uygulamaları Eğitimi (DATEM)
• Alkol Kullanım Bozukluklarında BDT Uygulamaları Eğitimi(DATEM)
• Sosyal Anksiyete Bozukluğu Eğitimi (Ruh Sağlığı Derneği)
Psikometrik Değerlendirme ve Test Yetkinliklerim;
• Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI)
• Beck Depresyon ve Anksiyete Ölçekleri
- Depresyon
- Stres
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Stres Yönetimi
Ön Görüşme
Murat Reis Mahallesi Payanda Sokak No:2/6, Üsküdar, İstanbul 34664
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Abbasağa Mh., Ihlamur Yıldız Cd., No:2, Beşiktaş/İstanbul, Beşiktaş, İstanbul 34353
- Sigortası olan hastalar
f.....
Kendime ilgili daraltıcı düşünceler ile başbaşayken Kenan hocam ile tanışmam benim için şanstı. Sürecim devam ediyor düzenli görüşmelere gitmeye devam edeceğim…
Ö
ö.....
Kenan beyden randevu aldığımda her şeyden nefret eder konumdaydım. Kendisi ilk seanstan itibaren beni anladığını ve dinlediğini çok net hissettirdi ve sürece inancım pekişti. Şuanda kendime dair saygım da sevgim de artmış konumda bu yol benim için daha da devam edecek ve sonlandığında eski ben olmayacağımın bilincindeyim.
• Psk. Kenan Buğrahan Kübüç • Psikoloji Randevusu •
Panik ataklarım yüzünden evden çıkmaya korkar olmuştum. Kenan Bey, bu atakların bedensel bir tehlike yaratmadığını sadece yoğun bir kaygı tepkisi olduğunu anlamamda yardımcı oldu. Nefes egzersizleri ve atak anında ne yapmam gerektiğini öğretti. Artık ataklar gelse bile paniğe kapılmıyorum o an ne yapmam gerektiğini biliyorum. Hayatımı geri kazandım sayesinde.
• Psk. Kenan Buğrahan Kübüç • Randevu •
Arkadaşlarım sürekli yardım istiyordu ben de hayır diyemiyorum ve hayatımı çok kötü etkilemeye başladı bu sebeple başvurdum. bir gün kendi doğum günümde bile başkasının taşınmasına yardım ettim. Kenan beyle beraber neden kendime öncelik veremediğimi anlamaya başladık. Çocukken uslu dur dememek gerekiyormuş bazen çocuklara... Çok daha özgür hissediyorum şuan
• başka bir yer • Diğer •
T
t.....
Eşim hamileyken iyi bir baba olamayacağım diye kaygılara sahiptim. Kenan Bey'le bu kaygımın ve babamla olan ilişkim üzerinde çalıştık. Kızımı ilk kez kucağıma aldığımda her şey yerli yerine oturdu. Şimdi bana baba dediğinde dünyadaki en zengin adam benim hiçbir kaygım kalmadı
• Online Danışmanlık • Randevu •
35 yaşında ilk kez tek başıma yaşamaya başladım. Boş evin sessizliği bana huzursuzluk veriyordu sırf yalnız hissetmemek için geceleri televizyonu açık bırakıyordum. Kenan Beyle bu korkuların aslında yalnızlıktan dolayı değil de kendimle başbaşa kalma korkumdan olduğunu keşfettik ve bunun üzerine çalışıyoruz sürecim iyi gidiyor. Bu hizmeti aldığım için hiç pişman değilim.
R
r.....
Düğün yaklaştıkça geriliyordum gece 3’te uyanıp nefes alamıyordum ya pişman olursam ya kayınvalidemle geçinemezsem falan... Kenan bey’e titreyerek anlattım bunları. Sonra bi baktık ki asıl korkum annemle babamın mutsuz evliliğini tekrarlamakmış. Nişanlımla konuşmak da kaygılarımı belirtmek de işe yaradı nişanlım kaygılarımı olgunlukla karşılaması da rahatlamamda etkili oldu en azından öncesinden rahatım ve sagliksiz bir evlilik yasamayacagima inanıyorum.
Ç
ç.....
Kedim Luna’yı kaybettigimde sanki dünya durdu. Her köşede onu arıyodum, kimseye kendimi anlatamıyordum. Bu yası yaşarken başka hiçbir şey düşünemiyordum işlerim ve ilişkilerim sekteye uğramaya başlamıştı bu durumda görüşme kararı aldım. Seanslar boyunca bir kriz döneminde insanlardan kendimi soyutlamamın da üzerinde durduk. Kendisinin desteği olmasa nasıl atlatılırdı bilmiyorum. Onun fotolarına bakıp gülümseyebiliyorum. Luna bana artık acıyı değil sevgiyi hatırlatıyor
• Psk. Kenan Buğrahan Kübüç • Psikoloji Randevusu •
6 yıllık evliliğim bittikten sonra kendimi bi türlü toparlayamadım. geceleri ansızın ağlamalar, kimseyle görüşmek istememe… zamanın tüm yaralarımı saracağının farkındaydım ama sabrı bilmiyordum. kenan bey bana sabrı öğretti ve bu yas sürecimi daha rahat atlatmamı sağladı. en zoru, eski fotoları saklamaktı bu çok yanlıştı. şimdi yeni bi hobi bile edindim. ellerimle bişeyler üreterek içimdeki boşluğu dolduruyo gibi hissediyorum.
• Psk. Kenan Buğrahan Kübüç • Psikoloji Randevusu •
Öfke kontrolü konusunda yaşadığım zorluklar özel hayatımı kötü etkiliyordu. Kenan Beyle çalışmaya başladığımızda öfkemin altında yatan nedenleri ve beni tetikleyici olayları ve cümleleri anlamaya odaklandık. Seanslar boyunca öfke anında durmun farkına varma ve tepkilerimi yönetme konusunda pratik stratejiler geliştirdik. Seanslar anlık patlamalar yerine daha yapıcı çözümler bulmama yaradı ve devam etmekteyiz.
• Psk. Kenan Buğrahan Kübüç • Randevu •
Kenan Buğrahan Kübüç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Buğrahan Kübüç, Psikoloji. Size Kenan Buğrahan Kübüç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Bütüncül Psikoterapi, Randevu, Ön Görüşme, Normal Randevu.
Kenan Buğrahan Kübüç adresi nerede?Kenan Buğrahan Kübüç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Murat Reis Mahallesi Payanda Sokak No:2/6 İstanbul
- Abbasağa Mh., Ihlamur Yıldız Cd., No:2, Beşiktaş/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Buğrahan Kübüç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kenan Buğrahan Kübüç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kenan Buğrahan Kübüç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kenan Buğrahan Kübüç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kenan Buğrahan Kübüç hangi dilleri konuşuyor?Kenan Buğrahan Kübüç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kenan Buğrahan Kübüç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Buğrahan Kübüç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kenan Buğrahan Kübüç hakkında ne düşünüyor?Toplam 84 hasta / danışan, Kenan Buğrahan Kübüç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kenan Buğrahan Kübüç hangi sigortaları kabul ediyor?Kenan Buğrahan Kübüç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.