Uzman Klinik Psikolog Kübra Gündoğdu, Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olmuş daha sonra İstanbul Gelişim Üniversitesinde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Aynı zamanda Gebze Teknik Üniversitesi'nde 480 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitimini tamamlamıştır.
Lisans eğitimi boyunca başta Fransız Lape Hastanesi olmak üzere çeşitli hastaneler, klinikler ve anaokullarında staj deneyimleri kazanmıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Oyun Terapistliği gibi eğitimlerini tamamlamıştır. Çocuk ve ergen, yetişkin terapisi olarak danışanlarına hizmet vermektedir. Yüz yüze ve online olarak danışan görmeye devam etmektedir.
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
- Tırnak Yeme
- Alt Islatma (Enürezis)
- Okul Başarısızlığı
- Kardeş Kıskançlığı
Merkez mahallesi Abidei hürriyet caddesi Nazmiye Asım apartmanı Bina no:89 daire:1, İstanbul
Ayvansaray mah, ayvansaray cad, 53/A, İstanbul
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Klinik Psikolog Kübra Gündoğdu
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Şema Terapi
Klinik Psikolog Kübra Gündoğdu
Merkez mahallesi Abidei hürriyet caddesi Nazmiye Asım apartmanı Bina no:89 daire:1, Şişli, İstanbul 34360
Ayvansaray mah, ayvansaray cad, 53/A, Fatih, İstanbul
T
t....ö
Kübra hanıma bir tanıdık sayesinde çocuğum için ulaştık okulda sınav olacağı zamanlar çok fazla stres oluyordu evde çok fazla çalışmasına rağmen bizde destek almaya karar verdik kübra hanımla sürecimiz çok güzel ilerledi çocuğumun kaygıları azaldı sınavlarında artık daha rahat ediyor çevremizde psikolog ihtiyacı olan olduğunda kendisini tavsiye ediyorum
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
f.....
Kızımı bir süredir kendisine terapiye götürüyorum ve çok memnunum. Terapiye gitmeye başladığımızdan beri hem onun duygusal olarak daha rahatladığını hem de kendini daha iyi ifade ettiğini görüyoruz. Çocuklarla iletişimi çok güzel. Terapiye ilk başlayacağı zaman kızım isteksizdi şimdi istekli bir şekilde gidiyor. Bazı korkuları vardı artık yok denecek durumdalar. Ailelerede yaklaşımı çok güzel ve bizi de doğru şekilde bilgilendiriyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Klinik Psikolog Kübra Gündoğdu • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
m...
Kübra Hanım’a 1 yıl önce sosyal anksiyete için başvuruda bulunmuştum. Sürece ilk başladığım zamanki kendimle şimdiki kendimi düşündüğümde o kadar çok fark var ki. Kendimi daha güçlü hissediyorum. Kendine inanan, güvenen duygularını kabul eden ve kendime daha şefkatle yaklaşan biriyim. Kaygılarım ciddi derecede azaldı. Terapiye başlamadan önce sanki sosyal anksiyetem ve diğer yaşadığım olumsuzluklar hayatımı ele geçirmiş gibi hissediyordum. Şimdi onlar beni değil, ben onları yönetiyorum. Sürekli insanlar benim hakkımda ne düşündüklerini düşünmekten kurtuldum. Daha rahat şekilde daha fazla sosyalleşmeye başladım. Bunu başarmamdaki en büyük destek Kübra Hanım oldu.
a...
Kübra Hanıma, bir yakınımın tavsiyesi üzerine çocuğumuzun ergenlik dönemi sorunları sebebiyle ulaştık. Kendisiyle yaklaşık bir yıldır devam eden bir süreç içerisindeyiz ve çok güzel ilerleme kaydettik. Çocuğumuzun bu sürecini daha iyi ve kolay geçirmemizde kendisinin rolü çok büyük. Çocuğumuzla daha sağlıklı iletişim kurabiliyor, kendi eksikliklerimiz de daha iyi fark edebiliyoruz. Sürecimiz hâlâ devam ediyor; katkılarına minnettarız. Eşim de ben de kendisini destek almak isteyen herkese tavsiye ediyoruz.
h...
Çok fazla olumsuzluk yaşadığım bir dönemdeydim. Psikolojik destek almaya karar verdim. İnternet üzerinde araştırma yaparken burada Kübra Hanım'a denk geldim. İletişime geçtim ve terapilere başladık. 5 aydır terapilere devam ediyorum. Olumsuz durumlar yaşadığımda artık daha iyi yönetebiliyorum. Kendime kattığım en önemli şeylerden biri de hayır diyebilmeyi öğrenmek oldu. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
f....s
Ben Kübra hanıma çocuğumun bir şikayeti üzerine gitmiştim, çocuğumda karın ağrısı şikayeti vardı ve bundan kaynaklı olarak okula gidemiyordu, bununla ilgili bir çok tetkik yapıldı fakat herhangi bir sorun çıkmadı daha sonra psikoloğa yönlendirildik, bununla alakalı kendisiyle sürecimiz oldu, çok memnun bir şekilde seanslarımız sonlandı, kendisi sayesinde çok şükür sorunumuz çözüldü, seanslarımız bittiği halde hala bir sorun olduğunda kendisini arayıp bilgi alabiliyorum, bu anlamda süreçten çok memnun kaldım.
R
r....
Kübra hanım, bana beni farkettirdi kendimle iletişime geçebildim, kendimi daha iyi anlamaya başladım.
• CHİRON.US Dönüşüm Merkezi • Psikoloji Randevusu •
R
r.....
Kübra Hanım'la yaklaşık 1 ay öncesinde terapilerimizi bitti. Kendisinden gayet memnun kaldım. Kişi olarak bana kattıkları benim kendimi daha iyi tanımama, açıklamama yardımcı oldu. İlk önce haftada 1 görüşme sağladım iyileşme kat edince 2 haftada bir devam ettik. Yks sınavından dolayı başvurmuştum hızlandırılmış bir şekilde ilerledik. Kendimin daha çok farkına vardım ve çevrem alakalı sıkıntılarım vardı giderek azalmaya başladı.
b....d
Kızımın sınav kaygısı için bir yakınımın tavsiyesi ile Kübra Hanıma başvurduk. Sınavlarda çok fazla stres yapıyordu ve başarısını çok etkiliyordu. Şuan da sınavlara girerken daha az stres yaşıyor ve başarısı yükseldi. Kübra hanımla birlikte stresi ve kaygısını nasıl yöneteceğini çok güzel öğrendiğini düşünüyorum. Kendisine çok teşekkür ederiz. Şuan da seanslarımız kontrol aşamasında devam ediyor. Çocuğunda sınav kaygısı olan ailelere kendisini tavsiye ederim. Aynı zamanda kendisi çok güler yüzlü bir insan. Eşimle birlikte bu süreçte nasıl davranmamız gerektiği konusunda bize de çok yardımcı oldu
• Klinik Psikolog Kübra Gündoğdu • Ergen Terapisi •
a....ü
Hayatımda yaşadığım her ilişkimde bir problem yaşıyordum. Aynı zamanda öfke problemim ve güven problemim vardı. Bu yüzden bir psikoloğa gitmeye karar verdim ve internet üzerinden Kübra hanıma ulaştım. Kendisiyle yaklaşık 4 aydır seanslarımız devam ediyor ve bana ve hayatıma o kadar çok katkısı oldu ki kendisine buradan da teşekkür ediyorum. Güven problemimin ve ilişkilerimde sürekli yaşadığım problemlerin nelerden kaynaklandığını görmemi sağladı. Şema terapi çalışıyoruz kendisiyle ve çok memnunum. Terapi sürecimiz devam ediyor ve şuan ki geldiğimiz noktadan dolayı çok mutluyum. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum hayatıma dokunduğu için. Herkese tavsiye ederim
• Klinik Psikolog Kübra Gündoğdu • Yetişkin Terapisi •
Kübra Gündoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Gündoğdu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Kübra Gündoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Kübra Gündoğdu adresi nerede?Kübra Gündoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez mahallesi Abidei hürriyet caddesi Nazmiye Asım apartmanı Bina no:89 daire:1 İstanbul
- Ayvansaray mah, ayvansaray cad, 53/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Gündoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kübra Gündoğdu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kübra Gündoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Gündoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Kübra Gündoğdu hangi dilleri konuşuyor?Kübra Gündoğdu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kübra Gündoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Gündoğdu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kübra Gündoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Kübra Gündoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.