İstanbul, Kulak Burun Boğaz
İstanbul • Harita
Özel Medigold Sultan Hastanesi
Özel Asya Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaKüçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Asya Hastanesi
Özel Tuzla Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazlaYayla Mah. Vatan Cad. No: 93, İstanbul • Harita
Özel Tuzla Hastanesi
Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazlaİncirli Cad.No:22, Bakırköy • Harita
Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy
Özel Akgün Tem Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar • Harita