Hakkımda
Uzman Klinik Psikolog Merve Doğan
Lisans eğitimini Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamlayan Merve Doğan, Yüksek lisansını İstanbul R...
Okullar / Eğitimler
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
21 hasta yorumu
z.....
merve hanıma tavsiye üzerine çok çekinerek gittim. ilk seanstan sonra gerisine resmen gün saydım. fark ettim ki ben değişebiliyorum baş edebiliyorum. öfke kontrol problemim için gitmiştim şuan da kontrol seanslarımız devam ediyor etrafımdaki herkes değişimimin farkında. merve hanım özgüvenimi yerine getirdi ve bana öfkemle baş etmeyi öğretti. ayrıca kişiliği ve tavrı ile güven veriyor hem en rahat olduğunuz yerde hem sınırlar içinde profesyonel bir alandasınız. ikisinin dengesinde kendimi buldum. merve hocama saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum
k....s
Merve hanım çok ilgili ve işini severek yapıyor. Benim gibi zor bi hastaya karşı çok hassas ve nazik davrandı, bunun için çok teşekkür ediyorum. Tedavi sürecimden bu yana hayatım olumlu anlamda değişti. Kesinlikle öneriyorum. Tedavi sürecimde myrina psikoloji ekibiyle aile gibi olduk hepsine teker teker teşekkür ederim.
s....a
Daha önce bir kaç kez olumsuz psikolog deneyimi yaşamıştım ve çok mutsuzdum. Çevremdekilerin önerisi üzerine gittiğim bu klinikte tekrar hayata bağlandım. Merve hanım kaybettiğim özgüvenimi bana geri kazandırdı. Eger sizinde hayatla ilgili olumsuz düşünceleriniz varsa,kendinize güvenmiyorsanız ve hayatsal şeylerden artık zevk almıyorsanız Merve hanımı tavsiye ediyorum. Kendisine sonsuz teşekkürler.
Öncelikle Merve hanımın yöneticisi olduğu Myrina Psikoloji Kliniği tek kelimeyle harika. Girer girmez kendimi huzurlu hissettiğim bir yer. Çalışanlar samimi ve içten. Her şekilde yardımcı olma odaklılar. Merve hanımla olan görüşmeler sonucunda problemlerimle baş etmeyi ve hayatımda farkında olmadığım bir çok alanda farkındalık kazanmamı sağladı. Merve hanımla çıktığım bu terapi yolculuğu bana çok iyi geldi. Kendisine sonsuz teşekkürler ve sevgiler.
a....o
Kişiliği ve sakinliği güven verici.Yaklaşımı, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklaması memnun edici. Profesyonel bir tutumu var. Dinlendiğinizi hissettiriyor. Sorduklarına verdiğiniz cevapları değil cevap verme şeklinizi veya soruyla ilgili kurduğunuz cümleleri önemsiyor.
Yaşadığım bazı olaylar yüzünden zor bir dönemden geçiyordum ve o sırada Merve Hanımdan terapi desteği aldım. Benim için oldukça özel ve verimli bir terapi süreci oldu. Bu süreçle birlikte huzurumu ve hayata karşı umudumu geri kazandım. Merve hanımın güven verici yaklaşımı, özverisi ve anlayışı sayesinde bu dönemi en iyi şekilde atlattığıma inanıyorum.
t.....
Hayatımın kaygılı geçirdiğim kısmında Merve Hanımla karşılaştım. Bu süreçte yaptığımız terapiler bana çok iyi geldi. Kendimi daha iyi hissetmeyi öğrendim. Herkese tavsiye ederim.
s....d
Sorunlarım üzerine çalıştıktan sonra özgüvenimde gözle görülür şekilde bir değişim oldu. Artık kendimi daha iyi tanıyorum Merve hanım sayesinde. Merve Hanım işini gerçekten çok iyi yapıyor, daha önce gittiğim psikolog ile karşılaştırınca farkı anlayabiliyorum. Iyi ki buraya gelmişim diyorum. Kendime yaptığım en iyi yatırımdı.
y.....
yas sürecimde Merve hanıma gittim. Çok depresif ve halsizdim. Yaptığım hiç bir işten keyif almıyordum. Onunla konuşmak, paylaşım yapmak bana çok iyi geldi. Bana ne uyguladı bilmiyorum ama andan keyif almaya ve mutlu olmaya başladım. Artık çok daha motiveyim hayata karşı.
el...
Gidiş amacım ben kpss sınavına hazırlanıyorum. Ders çalışırken aklıma geçmişteki pismanliklarim geliyordu. Ve benim performansımı baltaliyordu. Yapmam gereken işlere bu olumsuz hadiselerden dolayı odaklanamiyordum o yüzden yardım almaya karar verdim. Tam anlamıyla çok superim diyemem ama şunları söyleyebilirim. Içimde buyuttuklerimi boşaltmak beni ne kadarda olsa rahatlatiyor anilarimla yüzleşmek geçmiş ile bağlantı kurup çözüm üretmemi sağlıyor.Çünkü insan kaçtıkça anıları hep peşinden gelecek. Tecrübe ile sabit teşekkür ediyorum.
Hakkımda
Uzman Klinik Psikolog Merve Doğan