Uzman Klinik Psikolog Mesut Coşkun
Uzman Klinik Psikolog Mesut Coşkun, 1982 yılında Amasya'da doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden mezun olduktan sonra Klinik Psikoloji alanında uzmanlaştı. 10 yıllık deneyimiyle Ankara Söğütözü'ndeki kliniğinde hizmet vermektedir.
Yıllardır psikoterapi alanında edindiğim deneyim ve uzmanlığımla, danışanlarıma güvenli, destekleyici ve yargısız bir ortam sunarak, yaşamlarında kalıcı ve olumlu değişiklikler yaratmalarına yardımcı oluyorum. Her bireyin kendine özgü bir hikayesi ve ihtiyacı olduğuna inanarak, kişiye özel terapi planları oluşturuyorum.
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
YDA center - Çukurambar/ Çankaya/ ANKARA, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
V
vo...ş
Kendisi ile tanıştığım çok mutluyum. Meselelere farklı açılardan yaklaşıp bakış açımın değişmesini sağladı. Kurduğu diyaloglar güvenli ve rahat bir ortamda olduğunuzu hissettiriyor.
• Psikonefes Danışmanlık • Randevu •
m....
Çift terapisi aldık mesut hocadan ben ve eşim. 8 seans sürdü. Eşimle aramızda şiddet vardı. Boşanacaktık fakat artık sağlıklı bir iletişim kurabiliyoruz. Mesut hocadan Allah razı olsun.
• Psikonefes Danışmanlık • Randevu •
Mesut Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Coşkun, Psikoloji. Size Mesut Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mesut Coşkun adresi nerede?Mesut Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- YDA center - Çukurambar/ Çankaya/ ANKARA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mesut Coşkun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mesut Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mesut Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mesut Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Coşkun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mesut Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mesut Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mesut Coşkun hangi sigortaları kabul ediyor?Mesut Coşkun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.