Uzman Psikolog Metin KAYA ilk lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesinde, ikinci lisans eğitimini İstanbul Topkapı Üniversitesinde,
Yüksek lisans programını İstanbul Aydın Üniversitesinde tamamlamıştır.
Lisans tezi; Okul öncesi Çocuklarda Ayrılık Kaygısının Annelerinin Ayrılık Kaygısı ile ilişkisi konusunda,
Yüksek lisans tezini; Temel Eğitime Devam Eden Çocukların Ayrılık Kaygısının Annelerinin Ayrılık Kaygısı ve Bağlanma Biçimleri ile İlişkisi konusunda tamamlamıştır.
Uzman Psikolog Metin KAYA 'nın Kaygı ve Ayrılık Kaygısı konusunda yayınlanmış bilimsel makalesi bulunmaktadır.
Uzman Psikolog Metin KAYA
Kaygı, Ayrılık kaygısı,
Yetişkin terapisi,
Çocuk-ergen ve yetişkinlerde davranış bozuklukları, Bağımlılık ve teknoloji bağımlılığı,
İlişki danışmanlığı,
Etkili iletişim
Ebeveyn danışmanlığı
Çift terapisi ve danışmanlığı
Ergenlerde davranış değiştirme,
Krize müdahale ve psiko-sosyal eğitim,
Özel çocuk ebeveyn danışmanlığı,
Obsesif kompülsif bozukluğu
Depresyon,
Sınav kaygısı,
alanlarında hizmet vermektedir.

• Sigortası olan hastalar

Kartaltepe Mah. Yunus Nadi Sokak, Beyaz Evler Sitesi No:23/1 B Blok Daire:4 Kat:1 Bakırköy,

• M

Uzun süredir duygu durumumda olumsuzluklar yaşıyordum. Hoca ile kurduğumuz güven ilişkisi sonucu hayatımda çok olumlu değişiklikler yaşamaya başladım. İyiki varsınız, herkese öneririm.

• KA Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Uzm. Psk. Metin Kaya

Nazik cevabınız için teşekkür ederim

• M

Randuvu saatimde hocamın bana yaklaşımı empat kurması ..seanslarda bana katkıları çok oldu..süreç yönetimi başarılı..tavsiye ederim

adaptasyon ..süreci kontrol etmesi ve
    elinden geleni yapması harika..tavsiye ederim

Uzm. Psk. Metin Kaya

Nazik görüşleriniz için teşekkür ederim

Yıllardır muzdarip olduğum bir konuda METİN hocamla birkaç seansta neredeyse arındım diyebilirim. Hocanın olaya empatik yaklaşımı, çözüm önerileri son derece profesyonelce. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Güzel görüşünüz için teşekkür ederim

• I

Metin Beyin bilgi ve deneyiminden çok faydalandım.
    Hastaları çok iyi ilgileniyor. Hastalarına yaklaşımından çok memnunum.

• KA Psikoloji Randevu  •

Uzm. Psk. Metin Kaya

Nazik görüşünüz için teşekkür ederim

• B

Hasta-doktor ilişkisinde güven çok önemli kendisi bu güveni fazlasıyla veriyor. Alanında uzman herkese tavsiye ederim

• KA Psikoloji Randevu  •

Güzel görüşünüz için teşekkür ederim

• F

Yaşadığım kaygılar ile başedebilmek için hocama gittim ve görüşmelerim devam ediyor. Bir kaç seans sonrası bile bayağı iyi gidiyor, iyi ki varsınız hocam.

• Ş

Duygu durumumla ilgili sıkıntılı süreçlerden geçiyordum. Metin hocam bu süreçte çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim

• K

Anksiyete bozukluğu üzerine metin beyden destek aldım , hayatımda çok önemli değişiklikler sağladı . Terapist ve danışan arasındaki bağı çok kuvvetli Onunla bu konu üzerinde destek aldığım için inanılmaz memnun ve mutluyum herkese tavsiye ederim ..

Uzm. Psk. Metin Kaya

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim

Bi süredir bi takim duygusal problemlerim vardı birçok yere başvurmaya rağmen kendi adıma bu problemleri asamiyordum . Metin hocamın tavsiyeleri ve deneyimleriyle beraber kendimi daha iyi ve daha özgüvenli hissediyorum . Metin hocamın desteğini herkese tavsiye ederim.

Uzm. Psk. Metin Kaya

Değerli düşünceniz için teşekkür ederim

• H

Metin Bey'le yaptığım görüşme çok verimli geçti. Dinleyici yaklaşımı, sakinliği ve yönlendirmeleriyle kendimi güvende hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.