Yüksek lisans programını İstanbul Aydın Üniversitesinde tamamlamıştır.
Lisans tezi; Okul öncesi Çocuklarda Ayrılık Kaygısının Annelerinin Ayrılık Kaygısı ile ilişkisi konusunda,
Yüksek lisans tezini; Temel Eğitime Devam Eden Çocukların Ayrılık Kaygısının Annelerinin Ayrılık Kaygısı ve Bağlanma Biçimleri ile İlişkisi konusunda tamamlamıştır.
Uzman Psikolog Metin KAYA 'nın Kaygı ve Ayrılık Kaygısı konusunda yayınlanmış bilimsel makalesi bulunmaktadır.
Uzman Psikolog Metin KAYA
Kaygı, Ayrılık kaygısı,
Yetişkin terapisi,
Çocuk-ergen ve yetişkinlerde davranış bozuklukları, Bağımlılık ve teknoloji bağımlılığı,
İlişki danışmanlığı,
Etkili iletişim
Ebeveyn danışmanlığı
Çift terapisi ve danışmanlığı
Ergenlerde davranış değiştirme,
Krize müdahale ve psiko-sosyal eğitim,
Özel çocuk ebeveyn danışmanlığı,
- Panik Bozukluğu ,
- Ağlama ve Öfke Nöbetleri ,
- Bağlanma Problemleri ,
- Sigortası olan hastalar
Kartaltepe Mah. Yunus Nadi Sokak, Beyaz Evler Sitesi No:23/1 B Blok Daire:4 Kat:1 Bakırköy,
Anne Baba Ayrılığı
Burdon Dikkat Testi
Bütüncül Psikoterapi
Davranış Bozuklukları
KA Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
mu...l
Uzun süredir duygu durumumda olumsuzluklar yaşıyordum. Hoca ile kurduğumuz güven ilişkisi sonucu hayatımda çok olumlu değişiklikler yaşamaya başladım. İyiki varsınız, herkese öneririm.
• KA Psikoloji • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Uzm. Psk. Metin Kaya
Nazik cevabınız için teşekkür ederim
mr...k
Randuvu saatimde hocamın bana yaklaşımı empat kurması ..seanslarda bana katkıları çok oldu..süreç yönetimi başarılı..tavsiye ederim
adaptasyon ..süreci kontrol etmesi ve
elinden geleni yapması harika..tavsiye ederim• UPE • •
Uzm. Psk. Metin Kaya
Nazik görüşleriniz için teşekkür ederim
e....k
Yıllardır muzdarip olduğum bir konuda METİN hocamla birkaç seansta neredeyse arındım diyebilirim. Hocanın olaya empatik yaklaşımı, çözüm önerileri son derece profesyonelce. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.• başka bir yer • Diğer •
Güzel görüşünüz için teşekkür ederim
I
i̇...z
Metin Beyin bilgi ve deneyiminden çok faydalandım.
Hastaları çok iyi ilgileniyor. Hastalarına yaklaşımından çok memnunum.• KA Psikoloji • Randevu •
Uzm. Psk. Metin Kaya
Nazik görüşünüz için teşekkür ederim
ba...
Hasta-doktor ilişkisinde güven çok önemli kendisi bu güveni fazlasıyla veriyor. Alanında uzman herkese tavsiye ederim
• KA Psikoloji • Randevu •
Güzel görüşünüz için teşekkür ederim
f....e
Yaşadığım kaygılar ile başedebilmek için hocama gittim ve görüşmelerim devam ediyor. Bir kaç seans sonrası bile bayağı iyi gidiyor, iyi ki varsınız hocam.
Ş
şu...
Duygu durumumla ilgili sıkıntılı süreçlerden geçiyordum. Metin hocam bu süreçte çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim
K
k....ş
Anksiyete bozukluğu üzerine metin beyden destek aldım , hayatımda çok önemli değişiklikler sağladı . Terapist ve danışan arasındaki bağı çok kuvvetli Onunla bu konu üzerinde destek aldığım için inanılmaz memnun ve mutluyum herkese tavsiye ederim ..
Uzm. Psk. Metin Kaya
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim
Bi süredir bi takim duygusal problemlerim vardı birçok yere başvurmaya rağmen kendi adıma bu problemleri asamiyordum . Metin hocamın tavsiyeleri ve deneyimleriyle beraber kendimi daha iyi ve daha özgüvenli hissediyorum . Metin hocamın desteğini herkese tavsiye ederim.
Uzm. Psk. Metin Kaya
Değerli düşünceniz için teşekkür ederim
h....b
Metin Bey'le yaptığım görüşme çok verimli geçti. Dinleyici yaklaşımı, sakinliği ve yönlendirmeleriyle kendimi güvende hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Güzel düşünceniz için teşekkürler
Metin Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Kaya, Psikoloji. Size Metin Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne Baba Ayrılığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Bağımlılık Danışmanlığı, Bağımlılık Terapisi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği.
Metin Kaya adresi nerede?Metin Kaya adresini belirtmedi. Metin Kaya yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Metin Kaya adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Metin Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Metin Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Metin Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Metin Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Metin Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Metin Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Metin Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Metin Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.