Klinik Psikolog Müge Kurt, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde, yüksek lisansını ise İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji programında tamamlamıştır. 2019-2022 yılları arasında çeşitli sinema ve dizi projelerine danışmanlık vermiştir. Eğitim sürecinde ve sonrasında çocuk, ergen ve yetişkinlerle çeşitli alanlarda çalışarak klinik deneyimini geliştirmiştir.
Genç yetişkin ve yetişkinlerle bireysel psikodinamik terapi ile Göztepe’deki kendi ofisinde psikoterapi hizmeti vermeye devam etmektedir.
- Baş Dönmeleri
- Gelişim Bozuklukları
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi no 120/13, İstanbul
Uzm. Kl. Psk. Müge Kurt
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi no 120/13, Feneryolu Mahallesi, Kadıköy, İstanbul 34724
- Sigortası olan hastalar
n...
Müge Hanım'dan daha önce destek alan arkadaşımın önerisi ile kendisiyle iletişime geçtim. Uzun süredir hayattan keyif alamama, sosyal çevremden uzaklaşma ve iş hayatında verimsizlik gibi sorunlarım vardı. Zorunlu olmadıkça evden bile çıkamaz hale gelince bir uzmandan yardım almam gerektiğini düşündüm. İlk seans biraz gergindim ama çok kısa sürede rahatladım, kendimi olduğum gibi anlatabildiğimi hissettim. Konuşmalarımızda yargılanmadan dinlenmek ve gerçekten anlaşıldığımı fark etmek bana çok iyi geldi. Seanslar sadece iyi hissettirmekle kalmadı, kendimi anlamamı da sağladı. Yaklaşımı, bakış açıları bana çok iyi geldi. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
a...
Müge Hanım'a, ilişkimde yaşadığım sorunların beni çok zorladığı bir dönemde başlamıştım. Kendisine iş yerimdeki bir arkadaşımın referansı ile ulaştım. Yaklaşık 3 yıl çalıştık Müge Hanım'la ve bildiğim kadarıyla psikodinamik yöntemle çalışıyor kendisi. Şu an sürecimiz bitmiş olsa da terapi sürecimde kendime dair bana gösterdiği şeyler hala zihnimde. Başlamayı düşünenler için de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
g...
Müge Hanım'a arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım. Yaşadığım ilişki ve güven sorunları nedeniyle başvurmuştum. Seanslarımızda hep ilgili ve anlaşılırdı benim için. Uzun bir sürecin ardından bu yıl terapi sürecimi sonlandırdık. Çok daha iyiyim ve terapiden aldığım destekle artık kendime daha çok güveniyorum. Ruh sağlığı alanında çevreme rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir uzman.
R
r...
Depresyon ve anksiyete ile büyük bir savaş veriyordum. Birçok terapi deneyimim oldu ama en sonunda yolum, daha önce destek almış bir tanıdığım vasıtasıyla Müge Hanım'la kesiştiğinde bana yardımcı olabilecek kişiyi bulduğumu anladım. EMDR tedavisi ile sorunlarımın temeline inip adım adım büyük bir sabırla inceledik ve yaşadığım zorlukları, geçmiş anılarımı EMDR ile çalıştık. Etrafımda zor zamanlar geçiren yakınlarıma da her zaman Müge Hanım'ı tavsiye ediyorum.
f.....
Psikiyatristimin depresyon teşhisi koyması ve ilaç tedavisiyle birlikte psikodinamik terapi önermesiyle psikolog araştırmaya başlamıştım. Müge Hanım'la yollarımız da o dönem internet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda kesişti. Yaklaşık iki yıldır, depresyona eşlik eden yeme bozukluğumla ilgili haftalık bir terapi süreci yürütüyoruz. Bu süreç boyunca Müge Hanım'ın, yargılamadan dinlediğini, beni anlamaya alan açtığını ve duygularımı derinlemesine anlamam için yardımcı olmaya çalıştığını hissettim. Şu anda çok daha iyi hissediyorum ve terapime devam ediyorum, gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Uzmana sosyal ağlardan ulaştım ve bir dönem zorlu bir süreç geçirmiştim. Bu nedenle başvurdum. Süreç profesyonel bir şekilde ilerledi ve birçok noktada çözüm bulduğumu söyleyebilirim. Bu nedenle çevreme de öneriyorum kendisini.
C
c...
Arkadaşımın önerisiyle gittim kendisine. Majör bir depresyonla boğuşuyordum o konuda destek aldım. Yaklaşık 1.5 sene boyunca kendisiyle haftada bir olmak üzere görüştük. Kendisi bana çok iyi geldi ve 1.5 senenin sonunda seansı, yaşadığım sorunu aşmam sayesinde sonlandırma kararı aldık. Ben herkese tavsiye ederim. Alanında uzman ve doğru noktalara değinerek çok yardımcı oluyor.
Müge Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Kurt, Psikoloji. Size Müge Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Müge Kurt adresi nerede?Müge Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahrettin Kerim Gökay Caddesi no 120/13 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Müge Kurt uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Müge Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müge Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Müge Kurt hangi dilleri konuşuyor?Müge Kurt ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Müge Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Kurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Müge Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Müge Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Müge Kurt hangi sigortaları kabul ediyor?Müge Kurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.