Op. Dr.
- Çocuk Kalça Çıkığı
- Boyun Ağrısı
Eski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler 34180
du...a
Öncelikle Nail hocama herşey her yaklaşımı ilgi alakası için minnettar olduğumuzu belirterek yazıma başlamak istiyorum .Nail hocamız işinde başarılı olan birçok doktorumuzun yanında insanlığı sevgi şevkat yönü pratikliği sakinliği her yönüyle mükemmel biridir. Kızım parkta düştü kolu iki yerden ameliyatlık kırık oldu durumun aciliyeti sebebi ile pazar günü hemen çıkıp geldi dediği saatte ameliyata girdik ameliyat başarılı idi ama sonraki süreçler bi o kadar önemli idi bizi karşılaması gerek bazı kaygılarımızı en aza indirmesi bir çocuğa yaklaşımı sakinliği ikna kabiliyeti çok iyi bir doktor iyiki karşımıza o çıkmış Allah ondan razı olsun biz razıyız ve bir insan olarakta hocamızı kızımla çok seviyoruz. Bunları yazarken herşeyi baştan yaşadım içimde ama hep Nail hocamızın bize sağladığı o içsel güven ile yazabildim ona minnettarız.
• Medicana Bahçelievler Hastanesi • Diğer •
be...l
İşinin hakkini veren bi doktor olmanin yanisira insanligiyla da,
degil bes yildiz cokdaha fazla ovguyu hakediyor.sızım sızim sizlayan halluks valgusumu ortadan kaldiran sayesinde artik topuklu ayakkabi giyebilecegim muhtesem otesi doktordur kendisi.• • •
he...i
ben dr nail beyden 2007 yılında sağ dizimdeki bir rahatsızlıkdan dolayı tedavi grdüm ve yazdığı ilaçlar da verdiği egzersizler de çok fayda etti. allah razı olsun kendisinden.
mu...k
harika bir doktor tetik parmak rahatsızlığından ameliyat oldum çok iyiyim şuan onun sayesinde allah razı olsun hem insan olarak iyi güleryüzlü hastayla ilgili hemde doktor olarak çok iyi tetik parmak rahatsızlığı olanlar mutlaka kendisine müracaat etsin memnun kalacaklarına eminim
Nail Akdağcık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nail Akdağcık, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Nail Akdağcık adresi nerede?Nail Akdağcık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Londra Asfaltı No: 2 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nail Akdağcık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nail Akdağcık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nail Akdağcık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nail Akdağcık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nail Akdağcık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nail Akdağcık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nail Akdağcık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nail Akdağcık hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nail Akdağcık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları