Hakkımda
2010 senesinde TED Ankara Kolejinden mezun olup Bilkent Üniversitesi Psikoloji bölümüne başladım. Üniversite öğrenimim boyunca çok çeşitli projelerde ...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Beck Depresyon Ölçeği
Cinsel Terapi
Destekleyici Psikoterapi
Holistik Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Rorschach Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Yas Terapisi
21 hasta yorumu
İlk Emdr deneyimimden sonra kalbimin surekli sıkısması azaldi. İlk 2 gecedir ruyalarim cok yogundu ve eski anilar aklima gelmeye devam etti ama artik uyandigimda ic sıkıntım olmuyor ve takintilarimi daha az dusunuyorum. Hatta emde’den ilk ciktigimda bir süre hic takintilarim aklima gelmedi sanki sihirli degnek degmis gibiydi sok oldum. Bir de sonrasinda vucudumda cok fazla agri ve yorgunluk oldu bayilcaktim nerdeyse. Ama bence cok iyi geldi gercekten cok sasirdim ve cok memnun kaldım.
i̇...ö
Oldukca guven veren, fazlasiyla yardimci olan iyi bir insan ve iyi bir psikolog. Okb ve depresyon icin terapi aldim, herkese gozum kapali oneririm.
c.....
Naz Hanıma kaygı bozukluğu ve sınav sürecim için başvurdum kendisi gerçekten çok bilgili ve tecrübeli bir psikolog keşke panik bozukluğumun başladığı ilk sıralar psikoloğa gitmeyi sürekli ertelemeseydim ve onunla önceden tanışıp şuan ki gibi hayattan keyif alsaydım uyguladığı EMDR sayesinde de sınava karşı olan kötü ve yoğun duygularım kayboldu kendimi çok güvende ve sakin hissediyorum Naz hanımdan yardım almak bugüne kadar kendime yaptığım en büyük iyilikti herkese kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Naz hanım birtane ben üstüne bir psikolog tanımıyorum hayatttaki ümitsizliklerimi yaşamımı nasıl kaliteli hale getiririm bana gösterdi hayat hocası yaşam hocası diyorum ben Naz hanıma mükemmel üstü mükemmmel çok yaşayın
e....t
Naz hanıma uzun süredir yaşadığım kronik depresyon için gittim. Şimdi çok daha iyiyim hatta depresyonu aşmış durumdayım onun yerine hayatta karşılaştığım kötü durumları konuşmak için gidiyorum. Kendisini hem mesleği açısından hem de kişiliği açısından çok seviyorum. Harika bir psikolog kesinlikle tavsiye ediyorum...
so...
Kendimi çok çaresiz olarak hissederek girdiğim odadan bütün dünyanın çaresi benmişim gibi çıktım
Harika bir psikolog
d.....
Naz hanıma yeme bozukluğu sebebi ile gittim. EMDR diye bir teknik uyguladığını duymuştum. Çok samimi, anlayışlı, ilgili ve donanımlı. Uygulayabileceği yöntemleri teker teker gayet anlaşılır şekilde anlattı, duyduklarım o kadar inanılmazdı ki bu kadar kolay olamaz demiştim ama o kadar kolaymış. Klasik yöntemde uygulanan gibi, evet anlatın bakalımdan ziyade seans sohbet gibi geçti. Ses tonunu kullanmasındaki yeteneki, kendine güveni ki bu boş bir güven değil, “siz onu düşünmeyin ben onu halledicem” demesi duyduğum endişelerin çok çabuk kaybolmasına sebep oldu. Konuşma esnasında yakaladığı detaylar, bu detayları çalışmamız ve sonuca çok hızlı ulaşmamız inanılmaz. Seans sonrasında ilgilenmesi, ulaşılabilir olması da ciddi anlamda güven veriyor.
um...l
s....u
Naz hocam, Psikolog'tan çok abla gibiydi kendimi rahat ve huzurlu hissettim. Seansınızı da kesmiyor. Çok iyi, sabırlı, ve çok şey öğreten başarılı bir insan. İyi ki Naz Hocama geldim. Sevgilerimle ve saygılarımla..
y.....
Naz Hanım'a, mükemmelletçiliğime ve başarısızlık karşısında geliştirdiğim yeme bozukluğuma bağlı olarak danıştım. İlk seanslarda bana uzun uzun kendimi anlattırmak yerine karşılıklı iletişim kurduğumuz bir seans ortamı yarattı. Çok samimiydi. Beni gerçekten dinlediğini, bana özen gösterdiğini duyumsadım. Kendimi kesinlikle "hasta" ya da "problemli" hissetmeme neden olmadı. Sabırlı olmamı öğütledi ve verdiği ev ödevleriyle terapide öğrendiklerimi günlük hayatıma yansıtmamı sağladı. Sayesinde başarısızlık endişemi kontrol altına almayı başardım. Geliştirdiğim yeme bozukluğunun da üstesinden geldim. Senelerce hayatımı zorlaştıran bu sorunu çözmeme yardımcı olduğu için ona ne kadar teşekkür etsem az. Hayatımı daha kaliteli kıldı.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü
- FMV Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji
- Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Deneyimler
- Tandem Psikiyatri Kliniği
- Pera Psikolojik Danışma Merkezi, 2017
- Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, 2016 (Staj)
Sertifikalar
Videolar