Lisans eğitimini Ufuk Üniversitesi Psikoloji (%30 İngilizce) bölümünde tamamlayarak psikolog unvanını almıştır. Üniversite yıllarında tiyatro topluluğu başkanlığı gibi aktif görevler üstlenmiş ve mesleki gelişimine katkı sağlayan seminer ve sempozyumlara katılmıştır. Lisans sonrası özel gereksinimli çocuklarla dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu ile özel öğrenme güçlüğü konularında çalışmıştır. Psikoloji dersleri verdiği çeşitli kurs programlarında eğitmenlik yapmıştır.
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Online Hizmet
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Nesa Psikoloji
Öğretmenler Caddesi Çukurambar Cubes Ankara A1/11 Çankaya/Ankara, Çankaya, Ankara 06510
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler
K
k.....
Hem yurt dışındayken hem de Türkiye de iken birkaç psikolog deneme sürecim oldu. İlk defa içime sindi görüşmeler diyebilirim. Bir psikologdan doğru enerjiyi aldığınızı uyumun olduğunu hissetmek aşırı önemli, anlaşıldığınızı hissetmek ve bunu samimi olarak görmek, iletişimin karşılıklı geçmesi. Ve hayatınızdaki sorunları sadece dinleyerek değil belli çerçevelerde çözmenize yardımcı olmak adına da. İlk defa gerçekten psikolog görüşmesinden memnun kaldım ve içime sinerek devam ediyorum. Hayatımın en ağır dipte olduğu bir dönemde denk geldim. İyiki denk gelmişim, benim için dönüm noktası oldu desem asla yalan olmaz.
En kritik anda, ilaç gibi geldi kendisi. İlk kritik andan kurtulduk. Sonra anlaşıldığımı hissettim. Sonra da kendisinden bana geçen motivasyonu hissettim.
KA• Online Danışmanlık • Online Hizmet •
Nerih Paşa Altuntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nerih Paşa Altuntaş, Psikoloji. Size Nerih Paşa Altuntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Nerih Paşa Altuntaş adresi nerede?Nerih Paşa Altuntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenler Caddesi Çukurambar Cubes Ankara A1/11 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nerih Paşa Altuntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nerih Paşa Altuntaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nerih Paşa Altuntaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nerih Paşa Altuntaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nerih Paşa Altuntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nerih Paşa Altuntaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nerih Paşa Altuntaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nerih Paşa Altuntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.