Mutlukent Mahallesi 2056. Sokak No:42, Ankara
h....
Yaklaşık üç yıl önce kendimi keşfetme yolculuğuna çıktım ve bu yolculukta yanımda Nihan Hocam vardı. Başta ne hissettiğimi bile anlayamazken, zamanla duygularımı tanımayı, onları anlamlandırmayı ve onlara alan açmayı öğrendim. Anksiyete ile başa çıkma becerilerim gelişti, beni tetikleyen olayların farkına varmaya başladım. Kendime karşı daha şefkatli olmayı, iç sesimi duyabilmeyi ve onu susturmak yerine dinlemeyi öğrendim. Nihan Hocam’ın sorduğu doğru sorular, kullandığı yöntemler ve her zaman hissettirdiği güvenli alan bu süreci mümkün kıldı. Seanslarımızda hiçbir zaman yargılanmadım; aksine, kendime dair farkındalığım arttı, içsel dünyama daha anlayışla yaklaşmaya başladım ve bugün geçmişe göre daha dengeli, , duygularını tanıyabilen ve kendisiyle daha sağlıklı bir ilişki kurabilen bir birey olduğumu hissediyorum. Hayatımda kendim için yaptığım en değerli yatırımlardan biri oldu.
• Angora Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi • Diğer •
Nihan Özant isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihan Özant, Psikoloji.
Nihan Özant adresi nerede?Nihan Özant şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent Mahallesi 2056. Sokak No:42 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihan Özant isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihan Özant online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihan Özant isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihan Özant bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihan Özant ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihan Özant hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nihan Özant hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.