0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba! Ben Nur Sema Efe, ruhsal sağlık ve kişisel gelişim konularında uzmanlaşmış bir psikolog ve danışmanım. Maddiyat kaygısının ön planda olmadığı, gerçek seni konuşup çözümler ürettiğimiz, kendini olduğun gibi aktarabileceğin bir seans ortamında seninle bir arada olmaktan mutluluk duyarım.

Psikolojiye olan ilgim ve sevgimle donanmış bir profesyonel olarak, bireylerin hayatlarında pozitif değişimlere katkıda bulunmak amacıyla buradayım. Her bir bireyin benzersiz ve değerli olduğuna inanıyorum.

Sorularınız, düşünceleriniz veya destek ihtiyaçlarınız varsa, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Özel mesajlarınızı bekliyorum!

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Mahall Ankara - Mustafa Kemal mah Dumlupınar Bulvarı 274/9 D2 Blok No:48, Ankara

Nur Sema Efe
Uzman Psikolog Nur Sema Efe

Mahall Ankara - Mustafa Kemal mah Dumlupınar Bulvarı 274/9 D2 Blok No:48, Çankaya, Ankara 06530

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi
Nur Sema Efe

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

Terapiye başlamadan önce daha önce birkaç farklı psikolog deneyimim olmuştu ve çoğunda görüşmeler daha çok sohbet havasında geçiyormuş gibi hissediyordum. Burada ise ilk seanstan itibaren terapinin belirli bir amacı ve yönü olduğunu fark ettim. Seanslarda gerçekten üzerinde çalışılan konular var ve bunun günlük hayatıma olumlu etkilerini görebiliyorum.

Psikoloğum son derece dikkatli, ilgili ve profesyonel biri. Seanslarda anlattığım detayları hatırlaması, düzenli notlar alması ve süreç boyunca gösterdiği özen bana kendimi güvende hissettiriyor. En önemlisi de sadece dinlemekle kalmayıp, değişim ve gelişim için gerçekten emek vermesi. Terapi sürecinden oldukça memnunum ve destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• D

Nur Hanım sadece samimi bir dinleyici değil, mesleki profesyonelliğini ve uzmanlığını ilk andan itibaren hissettiren harika bir psikolog. İlk seansımda ne anlatacağımı bilmezken, kendisi yüksek seans hakimiyeti ve profesyonel yönlendirmeleriyle süreci benim için çok konforlu bir hale getirdi. Güven problemi yaşayan biri olarak, onun bu yetkin duruşu sayesinde kendimi çok doğru ve emin ellerde hissettim. Mesleğine olan bağlılığı, sevgisi, sabrı ve profesyonel yaklaşımı..... Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• B

Ben seanslardan çok şey öğrendim. Paylaşımlar ve empati harıkaydı. Örnekler ile sorunların farklı şekillerde de görülmesi öğretildi. Çok sağlıklı ve keyifli seanslar gerçekleşti.

• Uzman Psikolog Nur Sema Efe Bireysel Terapi  •

Seanslarda kendimi çok rahat hissediyorum, beni gerçekten dinlendiğimi ve anlaşıldığımı hissettirdi.

• I

Terapiye başlarken kiminle ilerleyeceğime karar vermekte çok zorlanıyordum. Nur Sema Hanım’ı tercih ettikten sonra bu kararsızlığımın yersiz olduğunu fark ettim. Seanslar boyunca oldukça ilgili, samimi ve profesyonel bir yaklaşımı var. Gerçekten işini severek yaptığı, danışanına değer verdiği çok belli. Kendimi rahatça ifade edebildiğim ve anlaşıldığımı hissettiğim bir süreçti. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Uzman Psikolog Nur Sema Efe Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Nur Sema Hanımla tanıştığımda araç kullanma fobimle ilgili bir travma yaşamıştım ve tekrar araç kullanabilir miyim bilmiyordum. Kendisi sürecin başından sonuna kadar oldukça anlayışlı ve destekleyici yaklaşımda bulundu. Ayrıca hayata ilişkin diğer kaygılarımı da yönetmem konusunda sabırlı davrandı. Kendisinin sayesinde fobilerimden büyük ölçüde kurtuldum ve stres içeren durumları daha iyi yönetmeye başladım.

• Uzman Psikolog Nur Sema Efe Diğer  •

• G

“İyi ki yollarımız kesişti! Çocuğumla iletişimim değişti, artık onu daha iyi anlıyorum. Her seansı sabırsızlıkla bekliyoruz. Gönülden tavsiye ederim, alanında harika bir uzman

• Uzman Psikolog Nur Sema Efe Randevu  •

Karmaşık duygularımdan beni kurtarıp rahatlamamı sağlıyor. Bana iyi geliyor.

• C

Çift terapisi için başvurduk, çok iyi sonuçlar aldık. Sorunun tamamını görmek ve düzeltmek eşime de bana da çok iyi geldi.

• Uzman Psikolog Nur Sema Efe Aile Terapisi  •

• I

Nur hanıma eşimle birlikte çift terapisi için gittik, ilk andan itibaren hep çok sıcak ve samimi bir ortam sunarak kendimizi açabilmemizi sağladı, yerinde yönlendirmeleriyle ilişkimizde güzel bir yol kat ettik, kendisi oldukça bilgili ve güleryüzlü, yolumuz kesiştiği için çok memnunuz.

• Uzman Psikolog Nur Sema Efe Çift Terapisi  •