- Depresyon ,
Demans Testi
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Uzm. Kl. Psk. Nurhayat Tütüncü
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Uzm. Kl. Psk. Nurhayat Tütüncü
Nurhayat Hanım ile iki yıldır düzenli olarak çalışıyoruz. Kendisi son derece dikkatli bir gözlemci ve gerçekten iyi bir dinleyici. Terapi sürecini, benim yaşam koşullarıma ve duygusal ihtiyaçlarıma göre esnek bir şekilde planlıyor; bu da kendimi güvende hissetmemi sağlıyor.
Onunla birlikte çıktığım bu yolculukta, kendimi daha yakından tanıma ve içsel olarak rahat ettiğim halimi keşfetme şansı buldum. Özşefkati ilk kez onunla öğrendim. Kendime dair farkında olmadığım pek çok yönümü keşfettim. Bu keşif süreci hâlâ devam ediyor.
Terapiye ayırdığım zamanın ve emeğin karşılığını fazlasıyla aldığımı hissediyorum. Nurhayat Hanım’ın rehberliği, hayatımda kalıcı ve derin değişiklikler yapmamda büyük rol oynadı. Kendisiyle yolum kesiştiği için çok şanslı hissediyorum.
d.....
Nurhayat Hocamla terapiye başladığımdan bu yana kendi düşünce ve davranış stilimdeki dönüşümün farkındayım. Kendimle ilgili birçok konuda farkındalığım gelişti.
Terapi esnasında en çok iyi ki dediğim an anlaşıldığımı hissetmek. Sürecin online olması sebebiyle göz teması kuramama endişesi taşırdım ama Nurhayat hocamın gözlerindeki parıltı bunu yok etti.
“Acaba..?” diyen herkese canı gönülden tavsiyemdir…• Online Danışmanlık • Randevu •
es...
Nurhayat hanimla bir süre terapi yapmıştık daha sonrasında hayatımda yeniden zorlandığım için kendisinden tekrar seans talep ettim. Gerçekten çok anlayışlı, zeki, bilgili bir psikolog ve terapi yaparken birçok farklı konuda farkındalık geliştirip kendinizi keşfedebiliyorsunuz. Daha önce başka bir psikolog deneyimim daha olmuştu ancak Nurhayat Hanimla çok daha efektif bir süreç geçirdiğimizi söyleyebilirim. Siz kendinizi anlamasanız bile Nurhayat Hanım sizi anlıyor ve bu bir süre sonra sizin de kendinizi anlamınıza vesile oluyor. Benim hayatımda gerçekten çok olumlu katkıları ve farkındalıkları oldu. İnsanın terapistiyle güvenli ve sağlıklı bir bağ kurabilmesi çok özel ve çok kıymetli. Kendimi bu açıdan çok şanslı hissediyorum.
Ş
ş.....
Nurhayat Hanım ile bugün 5. seansımızı gerçekleştirdik. Seanslarımız sırasında Uzman-Danışan sohbeti değil de en yakın arkadaşımla sohbet eder gibi açık ve rahat konuşabiliyorum. Nurhayat Hanım’ın samimiyetini ilk seanstan beri hissediyorum. Seans bittikten sonraki süreçte de bir şeylerin farkına varmaya başlıyorum, hayatımda bir şeyler anlam kazanmaya ve yerine oturmaya başlıyor. Seanslar sonrasında Nurhayat Hanım’ın gerçek bir Uzman olduğunu tekrar tekrar anlıyorum. Her seans bitiminde bir sonraki seansı iple çekiyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş. Umarım kalbinin derinliklerinde iyilik olan herkes Nurhayat Hanım ile tanışır..
R
r....g
Nurhayat Hanım ile bu sürece başladığım için kendimi şanslı hissediyorum. Her seansta anlayışlı, ilgili ve sakinleştiren yapısıyla bana çok iyi geliyor.
b....k
Hayatımda düğüm haline gelmiş bir çok şey olduğunu düşünüyor ve kimseye anlatamıyordum. Nurhayat Hanımdan düzenli seans almaya başladıktan sonra bakış açım değişmeye başladı. Kendisi çok iyi bir dinleyici, onunla konuşurken kendimi çok rahat hissediyorum. Terapi sırasında kurduğu göz teması çok değerli, dinlendiğinizi, anlaşıldığınızı çok iyi hissediyorsunuz. Sürekli aynı düşünce yapısıyla yaklaştığım olaylar üzerine “anahtar” sorular soruyor ve yeni kapılar açarak başka yollar işaret ediyor. Kendisiyle tanıştığım için şanslı hissediyorum.
• Online Danışmanlık • •
Nurhayat Hanım çok başarılı bir ışık tutucu. Ondan aldığım danışmanlıklarda gün geçtikçe gücümü yeniden kazandığımı ve iyi hissettiğimi gözlemliyorum.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Nurhayat hanım sayesinde önümdeki yolların benim gördüğümden çok daha fazlası olduğunu fark ediyorum.Çözemediğim bir çok duruma farklı açılardan bakmamı sağlıyor.Yargılanmadan dinlenilmek ve anlaşıldığını hissetmek bu süreci daha da şeffaf ve verimli ilerletmemizi sağlıyor.Bu süreçte onunla tanıştığım için şanslıyım.
• Online Danışmanlık • •
Nurhayat hanım her zaman çok ilgili bir terapist. Uzun zaman önce ilk seansimizi yapmıştık, yıllar sonra yeniden randevu aldığımda benimle ilgili her şeyi hatırlıyordu. Problemleri fark etmem ve çözüm odaklı ilerlemem konusunda bana çok çok yardımcı oldu ve oluyor. Yerinde tespitleri ile hem terapi sürecini kısaltacak hem de danışanın kendini daha rahat ifade edebilmesine olanak tanıyor.
• başka bir yer • Diğer •
f.....
Nurhayat hanım profesyonelliği, işine gösterdiği özen, yetkinliği ve zekasıyla çok başarılı çok etkileyici bir terapist. Biz Nurhayat hanımla daha çok duygusal yoksunluk şeması üzerine çalışıyoruz. Benim gibi insanlar duygularına ulaşmakta ve ifade etmekte zorluk yaşarlar, ama Nurhayat hanım adeta "anlamak için oradadır". Terapi sayesinde ben de artık duygularımla daha rahat temas kuruyorum ve daha rahat ifade ediyorum. Nurhayat hanımın olayları birbiriyle iliskilendirişi, insanı tak diye kendiyle yüzleştirişi çok analitik ve zekice. Yüzleşme ağır geldiğindeki şefkati ise çok kucaklayıcı. Bunlar bir terapist için çok hayati beceriler ve bu becerilerde oldukça yetkin olması insana güvende hissettiriyor.
• Online Danışmanlık • •
Nurhayat Tütüncü Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurhayat Tütüncü Yıldız, Psikoloji. Size Nurhayat Tütüncü Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Hipnoterapi, Davranış Bozuklukları.
Nurhayat Tütüncü Yıldız adresi nerede?Nurhayat Tütüncü Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurhayat Tütüncü Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nurhayat Tütüncü Yıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nurhayat Tütüncü Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurhayat Tütüncü Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nurhayat Tütüncü Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurhayat Tütüncü Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurhayat Tütüncü Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Nurhayat Tütüncü Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurhayat Tütüncü Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Nurhayat Tütüncü Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.