Doç.Dr. Ömer Özbulut,
1965 Malatya doğumluyum, Evli dört çocuk babasıyım, Orta öğrenimimi Malatyada yaptım, Dicle üniversitesi Tıp fakültesinde 1990 da mezun oldum, Aynı üniversitede Ruh Sağlığı ve Hastalıklarında Uzmanlığımı aldım. Bir süre Sağlık Bakanlığında çalıştıktan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp. Fakültesinde (Şimdi Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi oldu) Psikiyatri Anabilim Dalında Öğretim üyeliğine başladım, 2011’de Psikiyatri Doçenti oldum.
Üniversitede çalıştığım süre içerisinde çeşitli İdari ve Akademik görevlerde bulundum.
Bilimsel çalışmalar yaptım. Ulusal ve Uluslararası dergilerde bilimsel makalelerim yayımlandı.

Şu anda kendi özel ofisimde Online ve yüz yüze Terapi yapmaktayım…

İlgi Alanları:
- Panik Bozukluğu
- Sosyal Fobi (toplum karşısında çekingenlik)
- Genel kaygı-bunaltı Bozukluğu
- Şizofreni Bozukluğu
- Paranoid-Şüphecilik Sorunu
- Kıskançlık Sorunları
- Aile Çatışması ve İletişim sorunları
- Kişilik Sorunları (Narsist, Histiryonik, Sınırda Kişilik, Bağımlı, Çekingen, Antisosyal kişilik Sorunları)
- Bağımlılık Sorunları
- Sınav Stres Yönetimi
- Uyku Problemleri
- Yeme Bozuklukları (Anoreksiya, Bulumia, Obezite, Tıkınırcasına Yeme Atakları…)
- Psikojenik ağrı
- Cinsel işlev Bozuklukları (Erken boşalma, cinsel istek azlığı, Psikolojik sertleşeme sorunu, Vaginismus-Kadında cinsel korku ve kasılma…)

Mesleğim dışında Felsefe ve Sosyloji-Toplum Bilimi, Amatör şiir yazma denemeleri yapmayı, Sosyal sorunlarla ilgili yazmayı severim.

Yetişkin
Çocuk

Psikiyatri Randevusu

Makaleler
Röportaj

Doç. Dr. Ömer Özbulut Muayenehanesi

Eğitim Mah. Ahsen Çıkmazı Sk. Sadıkoğlu 4 İş Merkezi No:14 Kat:1/25, Kadıköy, İstanbul 34722

• Sigortası olan hastalar

• C

Yaşamış olduğum olumsuz durumlarin hepsini not alarak hocama müracaat ettim. Derin analiz sonucu nokta atışı bir ilaç ile tedavi sürecini başladık.Sonuc ve gidişat çok olumlu tavsiye ederim.

• Doç. Dr. Ömer Özbulut Muayenehanesi Psikiyatrik İlaç Tedavisi  •

• Ü

Doktor Ömer Bey, mesleki bilgisini çok insani ve nazik bir üslupla birleştiriyor. Sorunlara getirdiği analitik bakış açısı ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde hayatımda çok olumlu değişimler oldu. Alanındaki uzmanlığı kadar babacan ve yakın davranması da sizi rahat hissettiriyor.

• Doç. Dr. Ömer Özbulut Muayenehanesi Aile Terapisi  •

Şöyle başlayayım; Kafamda bir çok ses ve küfürle vücudumda da beliren sorunlarla 3-4 aydır idare etmekteydim, 3-4 ay önce başlamıştı, cin vakası muhtemelen, 2 ehli sünnet hocaya gittim derdime derman olmadı, artık iyice kötüye gidiyor kulaklarımda radyo gibi fıs diye sesler eşliğinde bir çok farklı sesler duyuyordum uyuyamaz normal yaşantımı sürdüremez hale gelmiş tabiri caizse deliriyormuşum gibiydi sanki bir şeyler insan veya cin veya ikisinin de işbirliğiyle bi şeyler beni ele geçirmeye çalışıyordu, istemsiz konuşacak hale de gelmişti birde psikiyatriye gideyim dedim iyiki de gitmişim Allahtan, 2 farklı ilaçla ciddi oranda sorunlarım azaldı sesler geliyor hala ama sönümleniyor giderek. Ben de asosyal biriyim yıllarıdır evdeyim artık hayata girerek sosyalleşerek de geri kalan sorunları halletme yolundayım inşaallah. Sadece ilaçla olmayacağını söyledi bana ve haklıda, Allah kimseye vermesin o zihinsel sessizlik huzur çok değerli. Tamamen şifaya kavuşmayı ümit etmekteyim.

• F

Bir çok doktora gitmiş birisi olarak Ömer hocam gerçekten çok farklı. Farklı ve doğru yaklaşımı bana seansı sevdirdi. Kendisi hayatıma çok güzel dokunuşlar yaptı. Tedavim süresince kendime gelmemi sağladı.

• B

Biz kendisinden çok memnunuz. Akademik kariyer sahibi olmasının farkını gerçekten hissettim; daha önce farklı tecrübelerimiz oldu, ama Ömer hoca'nın bilgi birikimi ve olaylara bakış açısı gerçekten çok üstün faydasını gördük. Biz çocuğumun ergen psikolojisi ve ergen sorunları için başvurmuştuk. İçine kapanıklık ve kendisine zarar verme belirtileri vardı. Şu an artık çok rahat kendini ifade edebilme ve insan içine çıkma dengeli bir şekilde iletişim kurma gelişmeleri oldu. Çok mutlu olduk. Ömer hocayı çevreme kesinlikle tavsiye edeceğim çünkü yıllardır çözemediğimiz problemlerin çözümünde bize yardımcı oldu. Ayrıca bu süreç ekonomimizi de zorlayıcı olmadı.

• N

Dr. Ömer Özbulut oğlumun doktoruydu. Panik atak ve anksiyete için görüştüler. Şubat ayı sonlarında ağır depresyona girdiğimi çocuklarım fark ettiğinde hemen Ömer Bey’e götürdüler. Ben ayakta bile duramıyordum. Ömer Bey’e şiddetli ağlama krizi içinde derdimi anlattım; hayattan soğuduğumu, devamlı mutsuz ve halsiz olduğumu, içimde sürekli sebepsiz bir sıkıntı olduğumu anlattım. Verdiği ilaçları aksatmadan kullandım. Ömer Bey verdiği ilaçlarla beni yeniden hayata bağladı; bugün onun sayesinde hayata bağlı, mutlu ve enerjik biri oldum. Kendisiyle abla-kardeş olduk. Benim durumumda olan tüm kardeşlerimin vakit kaybetmeden Ömer Bey'e ulaşmasını şiddetle tavsiye ederim.

•  •

Doktorumuzla görüşmeden memnun kaldım. Hatta yeniden randevu alacağım. Doktorumuz, kaygı duyduğum ve bende olduğundan şüphe duyduğum bir mental bozukluğun var olup olmadığını öğrenmek için randevu almıştım. Neyse ki şüphe duyduğum şey bende yokmuş. Araştırmalarım sonucunda doktorumuza ulaştım, aile üyelerime bile tavsiye ettim.

• Ö

Ömer Bey, ilgili, danışanın yararını gözeten bir psikiyatrist.

Teşekkür ederim yorumunuz için
    Tabii ki birinci planda sizler olmalısınız… bu bizim hekim olarak görevimiz
    Bunu size yaşatmışsam çok mutlu oldum…
    Görüşmek üzere hoşça kalın

• U

Hocamdan ALLAH RAZI OLSUN. Bi kere iyi bir dinleyici ve doğru teşhis ci. Anksiyete ve depresyon sürecini birlikte güzel atlatmaya başladık. İlgi ,bilgi birikimi ve tecrübesi çok iyi. İstediğiniz an arayıp veya WhatsApp ulaşabilirsiniz cevap verir.

Teşekkür ederim düşünceleriniz için
    Bir hekim olarak meslek hayatın boyunca ulaşılmayı çok önemsedim
    Ve genelde de çok lüzumsuz bir şekilde rahatsız edilmedim… onun için ben de sizlere teşekkür ederim…
    Görüşmek üzere hoşçakalın

• K

Merhabalar.
    Ömer bey ile online olarak görüştüm hastalığım nedir biliyorum Dikkat eksikliği odaklanmama sorunum vardı bende kendisine durumu anlattım daha önce kullandığım ilaçları da söyledim
    Ben doktor değilim ama Ömer bey farklı bir ilaç ile kırmızı reçete yazamıyor muş bence bunun bilgisi yazılmalıydı psikiyatri doktoru nasıl oluyor da yazma yetkisi yok ?
    yazdığı ilaç benim ile hiç alakası yok 10 günden beri kullanıyorum düzenli olarak ama hiç bir etkisi olmadı beni dinledi ve kendi önerdiği ilaç yazdı,
    çok garip ve anlam veremediğim bir şekilde kızmıyorsunuz değil mi kusura bakmıyorsunuz gibi cümleler kullandı ve dertlerimi anlattım şöyledir böyledir. tavsiye vs vermedi

Yorumunuz için teşekkür ederim
    Dikkat eksikliği ile ilgili benim ekolüm etkili olan antidepresanlar kullanmaktır
    Kırmızı reçete ile yazılan ilaçlar dikkat eksikliğinde kullanmakta, ancak benim tedavi yöntemimde kullanmadığımı tekrar belirtmek isterim…
    Teşekkür ederim görüşmek üzere hoşçakalın