1965 Malatya doğumluyum, Evli dört çocuk babasıyım, Orta öğrenimimi Malatyada yaptım, Dicle üniversitesi Tıp fakültesinde 1990 da mezun oldum, Aynı üniversitede Ruh Sağlığı ve Hastalıklarında Uzmanlığımı aldım. Bir süre Sağlık Bakanlığında çalıştıktan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp. Fakültesinde (Şimdi Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi oldu) Psikiyatri Anabilim Dalında Öğretim üyeliğine başladım, 2011’de Psikiyatri Doçenti oldum. Üniversitede çalıştığım süre içerisinde çeşitli İdari ve Akademik görevlerde bulundum.
Bilimsel çalışmalar yaptım. Ulusal ve Uluslararası dergilerde bilimsel makalelerim yayımlandı.
Şu anda kendi özel ofisimde Online ve yüz yüze Terapi yapmaktayım…
İlgi Alanları:
- Panik Bozukluğu
- Sosyal Fobi (toplum karşısında çekingenlik)
- Genel kaygı-bunaltı Bozukluğu
- Şizofreni Bozukluğu
- Paranoid-Şüphecilik Sorunu
- Kıskançlık Sorunları
- Aile Çatışması ve İletişim sorunları
- Kişilik Sorunları (Narsist, Histiryonik, Sınırda Kişilik, Bağımlı, Çekingen, Antisosyal kişilik Sorunları)
- Bağımlılık Sorunları
- Sınav Stres Yönetimi
- Uyku Problemleri
- Yeme Bozuklukları (Anoreksiya, Bulumia, Obezite, Tıkınırcasına Yeme Atakları…)
- Psikojenik ağrı
- Cinsel işlev Bozuklukları (Erken boşalma, cinsel istek azlığı, Psikolojik sertleşeme sorunu, Vaginismus-Kadında cinsel korku ve kasılma…)
Mesleğim dışında Felsefe ve Sosyloji-Toplum Bilimi, Amatör şiir yazma denemeleri yapmayı, Sosyal sorunlarla ilgili yazmayı severim.
- Depresyon
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Doç. Dr. Ömer Özbulut Muayenehanesi
Eğitim Mah. Ahsen Çıkmazı Sk. Sadıkoğlu 4 İş Merkezi No:14 Kat:1/25, Kadıköy, İstanbul 34722
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
Hastalar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
b....y
Ömer Bey çok mütevazi ve içten bir psikiyatrist. Yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Sonraki süreçte de her mesajıma arayarak ya da mesajla cevap verdi. Gerektiğinde yine hiç düşünmeden müracaat edeceğim bir uzman kendisi.
Öncelikle teşekkür ederim
sizi anlamak size yardımcı olmak bizim görevimiz…
Sizinle iletişim kurmak mütevazilik değil sizin değerli olduğunuzu bilmektir…
Siz de bana mütevazi diyerek benim sizin dünyanızda değerli olduğumu bana yaşattığın için teşekkür ederim
Ç
ç ...t
“Yutkunma problemim nedeniyle gitmiştim. İlk görüşmeden itibaren beni gerçekten anladığını hissettirdi. Açıklamaları çok net ve rahatlatıcıydı. Süreçte yalnız hissettirmedi, iyi ki gitmişim.”
Düşüncelerin için teşekkür ederim
Bir hekim olarak tabii ki yanınızda olmamız gerekir önceliğimiz sizlersiniz.
Bu güveni size yaşatmış ve vermiş olmak benim için de mutluluktur…
g....k
Değerli hocamızı detaylı araştırmalar sonrasında buldum. Kendisine babamın rahatsızlığı sebebiyle başvurmuştum. Babamın takıntılı düşünceler ile zor günler geçirirken doktor bey bize çok iyi geldi. Babam ilk güne göre çok büyük bir gelişme gösterdi. Günden güne doktor beyin desteği ile de çok daha iyi hissedeceğinden eminim. Kendisinden Allah razı olsun. O kadar nazik ve kibar bir beyefendi ki, zaten odasına girdiğiniz anda bunu hissediyorsunuz.
Doç. Dr. Ömer Özbulut
Tabii ki size yardımcı olabildiysem çok önemli bu beni son derece mutlu etmiştir…
Genelde aile sorunların altında çok basit bir müdahaleyle tedavi edilebilen düzeltylbilen problemler yatıyor olabilir…
Bundan dolayı huy deyip ertelememek lazım…
Mutlu yaşamak kesinlikle her iki tarafın hem hakkı ve hem de isteğidir…
Ancak bazen buna ulaşmakta zorlanmaktayız…
Neden çok basit problemler olabilir…
Her çift ve aile mutluluğu hak etmektedir
Ç
ç.....
Bir süredir Ömer Bey ile görüşüyorum. Depresyon ve uyku problemleri nedeniyle başvurmuştum. İlk görüşmeden itibaren süreci sade ve anlaşılır bir şekilde anlattı, sorularımı da sabırla cevapladı.
Seanslarda ilgili ve güler yüzlü bir yaklaşımı var. Gerektiğinde seans dışında da ulaşabilmek benim için ayrı bir güven verdi.
Tedavi sürecinde yapılan düzenlemeler sayesinde uyku problemimde ciddi bir düzelme oldu, kendimi de daha toparlanmış hissediyorum.
Genel olarak süreçten memnun kaldım, ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.• Doç. Dr. Ömer Özbulut Muayenehanesi • Psikiyatri Randevusu •
Doç. Dr. Ömer Özbulut
Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederim bir hekim olarak öncelikle sizi anlamak ve size yardımcı olmak görevimizdir …
Bunu yapabildiysem çok mutlu olduğumu söyleyebilirim
Ulaşılabilir olmak kişinin sorunlarını zamanında müdahale etme anlamında çok önemli
Bu konuda çok rahatsız olmasam da fazla rahatsız edildiğimi söyleyemem
İnsanlarımız çok duyarlı
Boşanma sürecinde olduğum, öfke kontrolü problemi yaşadığım ve hayata karşı isteksizlik hissettiğim çok zor bir dönemde kendisiyle tanıştım. Hem online hem yüz yüze seanslarda beni gerçekten dinleyen, anlayan ve doğru yönlendiren bir yaklaşımı vardı.
Bugün daha sağlıklı düşünebiliyorsam, olaylara daha sakin yaklaşabiliyorsam bunda uyguladığı tedavi ve bana gösterdiği yolların büyük payı var. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Doç. Dr. Ömer Özbulut Muayenehanesi • Psikiyatri Randevusu •
Doç. Dr. Ömer Özbulut
Çift sorunları genelde çok basit uyum sorunu veya bazı ruhsal problemlerden kaynaklanıyor olabilir
Siz bu anlamda cesaret Edip yuvanızı plana alıp gelmiş olmanız çok önemli ben de bundan dolayı sizi tebrik ediyorum
Daha iyi ve mutlu günler yaşamak herkesin hepimizin hakkı
C
c.....
Yaşamış olduğum olumsuz durumlarin hepsini not alarak hocama müracaat ettim. Derin analiz sonucu nokta atışı bir ilaç ile tedavi sürecini başladık.Sonuc ve gidişat çok olumlu tavsiye ederim.
Doç. Dr. Ömer Özbulut
Öncelikle hakkımdaki düşünceniz için teşekkür ederim
Ancak en önemlisi kendinizi çok net ve doğru ifade etmiş olmanız sorunlarınızın farkında olmanızdır
Hekim olarak eşimi kolaylaştırdığın için ben de size teşekkür ederim
Ü
ü.....
Doktor Ömer Bey, mesleki bilgisini çok insani ve nazik bir üslupla birleştiriyor. Sorunlara getirdiği analitik bakış açısı ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde hayatımda çok olumlu değişimler oldu. Alanındaki uzmanlığı kadar babacan ve yakın davranması da sizi rahat hissettiriyor.
Doç. Dr. Ömer Özbulut
Öncelikle ben de size teşekkür ederim
Tabii ki bir hekim olarak sizi anlamak ve kendinizi rahat ifade etmek ile ilgili bir ortam oluşturabildiysem bu beni oldukça mutlu
Ancak sizin de katkınız çok önemli
Şöyle başlayayım; Kafamda bir çok ses ve küfürle vücudumda da beliren sorunlarla 3-4 aydır idare etmekteydim, 3-4 ay önce başlamıştı, cin vakası muhtemelen, 2 ehli sünnet hocaya gittim derdime derman olmadı, artık iyice kötüye gidiyor kulaklarımda radyo gibi fıs diye sesler eşliğinde bir çok farklı sesler duyuyordum uyuyamaz normal yaşantımı sürdüremez hale gelmiş tabiri caizse deliriyormuşum gibiydi sanki bir şeyler insan veya cin veya ikisinin de işbirliğiyle bi şeyler beni ele geçirmeye çalışıyordu, istemsiz konuşacak hale de gelmişti birde psikiyatriye gideyim dedim iyiki de gitmişim Allahtan, 2 farklı ilaçla ciddi oranda sorunlarım azaldı sesler geliyor hala ama sönümleniyor giderek. Ben de asosyal biriyim yıllarıdır evdeyim artık hayata girerek sosyalleşerek de geri kalan sorunları halletme yolundayım inşaallah. Sadece ilaçla olmayacağını söyledi bana ve haklıda, Allah kimseye vermesin o zihinsel sessizlik huzur çok değerli. Tamamen şifaya kavuşmayı ümit etmekteyim.
Doç. Dr. Ömer Özbulut
Benim hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim
Öncelikle Kendinizi en iyi şekilde ifade etme problemlerinizi bilme ile ilgili ben size tebrik ederim
Üzülerek belirteyim ki bazı psikiyatrik problemlerle ilgili hekim dışı arayış ve uygulamalar çok fazla bunlar tedavinin gecikmesine ve hastanın anlaşılmasını zorlaştırıyor
Ve genelde hekime çok geç gelmekte veya hiç gelmemekteler
Ancak siz bu zinciri kırıp bir hekime gelmiş olmanız beni çok mutlu etmiştir
Bunun için ben de sizi tebrik ederim
Siz de kendinizi bu anlamda tebrik edin çünkü çözümü yürekten istiyorsunuz anlamına gelmektedir
Çözümsüz bir problem olmaz yanlış yöntemlerle çözülemeyen problemler var
Çok teşekkür ederim hoşça kalın
f.....
Bir çok doktora gitmiş birisi olarak Ömer hocam gerçekten çok farklı. Farklı ve doğru yaklaşımı bana seansı sevdirdi. Kendisi hayatıma çok güzel dokunuşlar yaptı. Tedavim süresince kendime gelmemi sağladı.
Öncelikle teşekkür ederim
kendinizi iyi ifade etmiş olmanız katkı olarak çok önemli
Sizi tebrik ediyorum
b...
Biz kendisinden çok memnunuz. Akademik kariyer sahibi olmasının farkını gerçekten hissettim; daha önce farklı tecrübelerimiz oldu, ama Ömer hoca'nın bilgi birikimi ve olaylara bakış açısı gerçekten çok üstün faydasını gördük. Biz çocuğumun ergen psikolojisi ve ergen sorunları için başvurmuştuk. İçine kapanıklık ve kendisine zarar verme belirtileri vardı. Şu an artık çok rahat kendini ifade edebilme ve insan içine çıkma dengeli bir şekilde iletişim kurma gelişmeleri oldu. Çok mutlu olduk. Ömer hocayı çevreme kesinlikle tavsiye edeceğim çünkü yıllardır çözemediğimiz problemlerin çözümünde bize yardımcı oldu. Ayrıca bu süreç ekonomimizi de zorlayıcı olmadı.
Doç. Dr. Ömer Özbulut
Size yardımcı olmak özellikle geleceğimiz olan evlatlarımıza yardımcı olabilmek hekim olarak hepimizin temel görevi
Elbette anne baba ve çocuk ilişkisini kurabilmek ayrıca çok önemli..
Sağlam aile sağlam ilişkiydi sağlanır diyebiliriz
İyi bir anne baba olarak tebrik ve teşekkür ederim
Ömer Özbulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Özbulut, Psikiyatri. Size Ömer Özbulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Cümle Tamamlama Testi, Aile Danışmanlığı.
Ömer Özbulut adresi nerede?Ömer Özbulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eğitim Mah. Ahsen Çıkmazı Sk. Sadıkoğlu 4 İş Merkezi No:14 Kat:1/25 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Özbulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Özbulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Özbulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Özbulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ömer Özbulut hangi dilleri konuşuyor?Ömer Özbulut ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Özbulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Özbulut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ömer Özbulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Ömer Özbulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömer Özbulut hangi sigortaları kabul ediyor?Ömer Özbulut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler