Yetişkin

Küçükbakkalköy Mahallesi Dudullu Caddesi Brandium residence R2 no :9 ATAŞEHİR, İstanbul

Onur Gökdemir Muayenehanesi

Küçükbakkalköy Mahallesi Dudullu Caddesi Brandium residence R2 no :9 ATAŞEHİR, Ataşehir, İstanbul 34750

• H

Güvenerek gittiğim tek plastik cerrah. Birçok ameliyat işlem yaptırdım sorunsuz geçti hepsi de harika şuan mutluyum botoks dolgu ve prp işlemlerini hala Onur Gökdemire yaptırıyorum sonuçlar güzel

• Onur Gökdemir Muayenehanesi Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)  •

• H

Doktor Onur beyle tanıştığıma çok memnunum karın germe ve göğüs dikleştirme oporosyonu oldum. Ben şeker hastasıyım ve vücudum iltahaba meyilli olmasına rağmen hiçbir sorunla karşılaşmadık. Doktorumuz güler yüzüyle hastaya moral veren biri ameliyata neşe ile girdim, neşe ile çıktım. Iyi ki sizi tanımışım. Herşey için teşekkürler.

• Onur Gökdemir Muayenehanesi  •